Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prica

Sposoby na pocenie sie

Polecane posty

Gość prica

mam problem z potem. nie chodzi o to, ze bardzo sie poce, tylko, ze zabarwia pot moje koszulki nawet mimo tego,, ze uzywam antypresp. i po przyjsciu do domu piore je. jakie macie sposoby na pot?

Gość nnnnnmmmm
jaki ten anty uzywasz? ja mialam to samo z ubraniami.. uzywam rexony w sztyfcie (zapach oxygen - najjjlepszy) sprobuj :-) zadnych sladow potu po tym:)

Gość mam odpowiedz
kup sobie antidral w aptece

Gość prica
zwykly nivea, deo pure

Gość vivikaaaaa
ANTIDRAL - raz lub dwa razy w tygodniu i problem sie rozwiaze. mialam tak samo. nawert kurteczki mi przesiakaly. to bylo straszne. ciagle plamy pod pachami. nie pom agaly mi zadne rexony, lady speed, nivea, dove, fa itp. kupilam atidral i wreszc ie sie nie wstydze

Polecam w aptekach bez recepty jest taki dyzodorant w kulce Etaxil-stosuje sie go raz na 2 tyg,jest niezawodny... co prawda kosztuje 40 zl ale naprawde warto.Polecam

Gość Taaaka tam
antidral

Gość dupka blada
antidral - kosztuje 13 zl

Są dwa rodzaje tego dezodorantu. Etaxil czerwony jest mocniejszy i skuteczniejszy. Mimo że jest dosyć drogi to jest bardzo wydajny.

Gość spocona mysza
a jesli te mokre plamy pojawiają się na plecach...to jest dopiero dramat:O i dodam, że nie noszę plecaka, a koszulki mam zawsze mokre:( Co robić??????/

Gość własniee ale
ale czy jak uzywacie antyperspirantu bezapachowego np. antidralu po pachy, to czy dodatkowo jeszcze uzywacie pod pachy czegos zapachowego , np, jakiegos dezodorantu a spray albo na antidral anyperspirant zapachowy??

Gość cebulkaa23
ja antidral uzywam zazwyczaj raz na tydzien (hehe wlasnie teraz sobie nalozylam) no a z rana zawsze uzywam jakiegos antyperspirantu jeszcze. chociaz ostatnio nic nie pomaga:/

Gość ________________
Napiszcie czym się odżywiacie. Albo same dla siebie spiszcie jadłospis - co jadłyście w ciągu dnia. Sprawdżcie ile jest tam warzyw, owoców i kasz, a ile przetworzonej żywności. Co się potem dziwić, że wasz organizm usiłuje właśnie z potem wypchnąc z Was te wszystkie świństwa. I jeszcze chcecie zapchać mu tę drogę jakimś chemicznym świństwem, które wsadzją w antyperspiranty (aluminium lub formaldfehyd).

Gość lojejej
cebulka nie pomoga, bo sie uzaleznilas od antidralu, niedługo i to przestanie działaś