Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waldeo23

kobiety umiarkowanie inteligentne są najbardziej sexy

Polecane posty

Gość Waldeo23

nieinteligentne są ok, a bardzo inteligentne zostawiam desperatom.

Gość a o czym z takimi gadać

Gość umf umf
pewnie, zawsze lepiej, jak jest troche inteligentniejsza od ciebie, to podnieca ;)

Gość Waldeo23
90% facetów woli umiarkowanie inteligentne

czyi tepe laski sa leprze????????? skad ty sie wzioles? a moze ty poprostu jestes malo inteligentny i dlatego boisz sie takich lasek pozdrawiam i zycze udanych lowow bo takich jest wiele

Gość kakakak
Dla takiego trepa jak ty - zdecydowanie. Bo i co być ty matołku-niedorozwojku robił z inteligentną.

Gość no bo 90 procent ludzi
w tym facetow jest umiarkowanie inteligentnych

Gość anamaam
Najbardziej seksi są superinteligentni faceci. Sorry Waldeo, odpadasz. Jesteś bez szans.

Gość 11111111111111111111111111
Miśka-27 :D:D:D:D:D:D masz racje hmmmm...sprawdziłam ;):D:D:D:D

jak czytam takie opinie typu tego co nam dziś serwuje WALDEO to zastawiam sie czy moja Pani od chemii nie miala racji.. Ze facei są glupsi od jej psa\':P

Gość Waldeo23
no włąśnie tak jest, że dla kobiety super inteligentny facet jest najbardziej sexy, a dla faceta najbardziej ponętna jest umiarkowanie inteligentna.

a kto Ciebie upowaznił do takich stwierdzen??mowisz w imieniu facetow..sorry ale nie do mnie z takimi tekstami!

Gość Socjologowy
badaia socjologiczne t potwierdzają to co pisze autor o atrakcyjności kobiet! Poza tym pokazują że meżczyźni chetnie akceptują kobiety gorzej wykształcone od siebie, a kobiety takich mężczyzn nie akceptują prawie zupełnie.

Gość paróffkarz
babki kiedyś uczyły, że kobieta jeśłi chce znaleźć męż nie powinna popisywać się inteligencją ...

Gość Ygalos
kobieta musi być fajna w te klocki, urodzić, wychować i ugotować. Nadmiar inteligencji przeszkadza jej w wywiązaniu się solidnym z tych obowiązkół. Pracowdawcy dobrze wiedzą, że każda robota wymaga konkretnej inteligencji, ani wyższej, ani niższej. Tak jest z kobietami. Aby być dobrą partnerką życiową nie powinna być ani za mądra ani za głupia. To normalne i oczywiste. Inteligentne albo są za głupie aby to zrozumieć i będą musiały się pochlastać z braku gościa, albo dostosuwują się do reguł gry.

hehe dobre.. ale jest w tym coś.. mi kolega kiedyś w żartach powiedział.. ze nie będzie ze mną gadał bo jestem za bardzo inteligentna.. i on sobie musi poszukać jakieś laski z liceum.. normalnie mnie zamurowało.. że faceci mają z tym problem.. a tu się potwierdza,, to już wiem czemu jestem sama. chyba mnie to czeka na dłużej:P hehehe

Gość Ygalos
jeśli jesteś mądra to ie będziesz się obnośiła ze swoją inteligencją ...

Gość bokser
bo jak kobieta jest inteligentna, ale sie tym "chwali" i na kazdego patrzy z gory, to faktycznie taka unikamy 🖐️

Gość Ygalos
nadmierna inteligencja jest problemem kobiety. Po prostu żaden przytomny facet takiej nie zechce na stałą partnerkę i ona zostanie sama. Oczywiście, jesli ona chce żyć sama to nie ma i ona prolemu.

a czy się tu ktoś chwali? ja tylko podałam przykład na potwierdzenie tytułu tego topu.. a zresztą kobieta jednak w przeciwieństwie do mężczyn szuka faceta który nie będzie głupszy od niej..

ja nie jestem desperatką która musi mieć faceta, nie muszę i jesli nie znajdę odpowiedniego kandydata to będę sobie sama życie wiodła.. i będę się nim cieszyć..:D