Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.agda2i

makijaz-kocie oczy

Polecane posty

Gość m.agda2i

hej no wlasnie czy taki makijaz pasuje do brazowych oczu i jasnego brazu wlosow-do brunetki?????

Gość m.agda2i
czy ktos doradzi????

Gość pewnie ze pasuje

Gość przeciez to zalezy od rysow
twarzy a nie koloru oczu:O

Gość m.agda2i
no od koloru oczu tez bo niektore kolory cieni nie psuja do mnie a jezeli chodzi o rysy to twarz mam owalna ezeli o to chodzi.....pasuje????

Gość m.agda2i
a wiecie dokladnie jak zrobic taki makijaz zeby nie wyszlo to jak sice czy cos:) jakimi cieniami,kredka itd.

Gość m.agda2i
czy ktos pomoze???

Gość m.agda2i
zadna z Was sie na tym nie zna????

hej, ja jestem wizażystką odezwij sie na gg to doradzę ci. podam ci maila wyslaesz mi zdjecie i cos pomyślimy. ok??

Gość m.agda2i
jestes wisazystka???super tylko jest problem bo nie mam gg i zdjecia zadnego i mozliwosci z robienia,moglybysmy ogadc tutaj???? bo mam jeszcze kilka pytan

Gość m.agda2i
1.mam 17 lat 2.raczej sie nie maluje tzn.uzywam tuszu do rzes i leiego podkladu z Nivea 3.niedlugo ide na impreze i chcialabym sie lekko pomalowac tak aby podkreslic swoja urode,jakis makijaz rozswietlajacy czy cos,tylk onie wiem jakie cienie moglabym wykorzystac i jaki blyszczyk do tego aby wszystko pasowalo 4.mam srednio brazwoe wlosy,ciemno brazowe,ksztalat migdalek -oczy,usta-raczej normalne:nie za duze ale nie male,twarz:owal,rysy delikatne-jezeli tak to mozna nazwac mozesz mi w tej sprawie cos doradzic czy rodzaj i kolor ubioru jest Ci potrzebny???

Gość m.agda2i
nikitanalis jestes jeszcze??????

przepraszam ale nie było mnie juz wczoraj. co do makijażu. pasuja do ciebie beze brązy, brązy złamane pomarańczą lub czerwienią ceglastą. również złoto. makijaz oczu: jeśli ma to byc kocie oko, musisz wyeksponować zewnętrzny kącik oka (jeśli masz oczy zbyt daleko osadzone od siebie nie bedzie ci dobrze w tym makijażu) wersja delikatna: wystarczy, ze cieniem do powiek najlepiej czarnym zrobisz bardzo cienką i delikatną nie rzucająca sie w oczy kreske tuż nad linią rzes odpołowy oka przeciagajac w zewnetrzny koniec i lekko przedłużajac. w zewnętrznym konciku wytuszuj tez mocniej rzesy. w wersji na dien mozesz użyc odrobiny pudru brązującedo na kości policzkowe. a jesli chcesz mocniejsza wersje to zrób wszystko tak jak wczesniej i doklej po 3 kępki rzes w zewnetrznym koncie oka. jeśli chcesz urzyc różu możesz użyc wdelikatnym odcieniu brązu wpadającego w pomarancz lub czerwieni ale bardzo stonowanej i bardzo delikatnie + taki sam kolr pomatki lub błyszczyk bezbarwny. pamietaj o zadzie, ze jesli wyeksponujesz oko to usta muszą byc delikatne i na odwrót. pozdrawiam

przepraszam ale nie było mnie juz wczoraj. co do makijażu. pasuja do ciebie beze brązy, brązy złamane pomarańczą lub czerwienią ceglastą. również złoto. makijaz oczu: jeśli ma to byc kocie oko, musisz wyeksponować zewnętrzny kącik oka (jeśli masz oczy zbyt daleko osadzone od siebie nie bedzie ci dobrze w tym makijażu) wersja delikatna: wystarczy, ze cieniem do powiek najlepiej czarnym zrobisz bardzo cienką i delikatną nie rzucająca sie w oczy kreske tuż nad linią rzes odpołowy oka przeciagajac w zewnetrzny koniec i lekko przedłużajac. w zewnętrznym konciku wytuszuj tez mocniej rzesy. w wersji na dien mozesz użyc odrobiny pudru brązującedo na kości policzkowe. a jesli chcesz mocniejsza wersje to zrób wszystko tak jak wczesniej i doklej po 3 kępki rzes w zewnetrznym koncie oka. jeśli chcesz urzyc różu możesz użyc wdelikatnym odcieniu brązu wpadającego w pomarancz lub czerwieni ale bardzo stonowanej i bardzo delikatnie + taki sam kolr pomatki lub błyszczyk bezbarwny. pamietaj o zadzie, ze jesli wyeksponujesz oko to usta muszą byc delikatne i na odwrót. pozdrawiam