Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vistula

Vista

Polecane posty

Gość Vistula

Co sądzicie o viście? posiadacie? Jak funkcjonuje?

ja mam viste i powiem tyle. jezeli chodzi o grafike to fajnie wyglada ale ogolnie jest dosyc niedopracowany ciagle jakies komunikaty wyskakuja itp.

Gość posiadamy bo do laptoków
nic innego nie dają.... i nie jestem zadowolona.... wolno chodzi- strasznie żre ram, często się wiesza, brakuje do niej oprogramowania, cholera nawet polskiej wersji firefoksa nie nie mogłam znaleźć) sto razy wolałabym poczciwego XPka :(

Gość Vistula
Czyli ogólnie kiepsko? U mnie komunikaty nie wyskakują, ale nie mogę odbierać bezproblemowo tv - tzn. nie mogę, np. podgłośnić tv pilotem

Gość Vistula
Z tym jakoś nie miałam problemów - tzn. działał informatyk. :)

Viste daja do laptopow bo maja z microsoftem taka umowe podpisana (czy cos takiego) a jak ja sie dowiadywalam to do tych laptopow co sa to w ogole sie nie nadaje bo parametry sa za slabe... :/

Gość Vistula
sprzedawcy wkręcają ludzi. Ja nie mam laptopa

ja np. nie moge wejsc na kurnik.pl na czata ani na nic gdzie dziala java bo nie mam wtyczki a wtyczki za chiny pobrac sie nie da...

no włąśnie ja laptoka kupowałam tylko od neta, bo do pracy mam stacje roboczą.... nie potrzebne mi fajerwerki, tylko obsługa poczty i przeglądarki no i bajer jest z hot spotami, że można pocztę w knajpie sprawdzić..... chyba sobie pirata XP zainstaluje, bo czasem nie szlag trafia z tą vistą, a na ram szkod mi kasy wywalać, tylko po to aby system był zadowolony....

zapewniam Cie ze vista pieknie sie sprawdza na moim laptopie...nie mam problemow a komunikaty sa po to bys potwierdzil ze masz zaufanie do otwieranego programu....mozna to wylaczyć

ja też mam problem z jawą.... z czatów nie korzystam, ale np, map24- niby chodzi, ale nie zawsze ?, poza tym niektóre filmiki się nie wyświetlają (pisze brak wtyczki), a ja przecież ją instalowałam?

jak mi sie wyswietla czy chce pobrac wtyczke to kilkam to a potem wyskakuje ze wtyczki nie mozna pobrac moim zdaniem xp najlepszy...

ja mam 512 własnie i jak czasem zacznie mulić to szlag mnie trafia (szczególnie że pracuje na 4 procesorówce z 2 Xeonów złozonej na codzień- to widzę przepaść), komunikaty mam wyłączone, z resztą w XP też przecież były i to mi akurat nie przeszkadza....

Gość Vistula
A czy potrzebny jest anty wir, gdy jt vista(np. kasperski). Słyszałam,że vista ma zabezpieczenie sama w sobie.