Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yy......

czy to problem??

Polecane posty

Gość yy......

Mam takie pytanie...dość intymne i skierowane w szczególności do facetów ale mam nadzieję ze wypowiedzą się też dziewczyny z podobnym problemem, otóż.. czy asymetria piersi przeszkadza jakkolwiek męzczyznom w stosunku, pieszczotach itd?? czy to dla Was jakieś dziwactwo?? bardzo się krępuję z powodu tego kompleksu. Proszę o jakieś rzetelne wypowiedzi...

Gość yy......
czy naprawdę nikt nie ma w tej sprawie nic do powiedzenia?? proszę..

Gość najwidoczniej
wszystkie mamy symetryczne piersi

Gość anamaam
Był tu taki jeden wkurzony, czuł się oszukany wręcz. No bo laska buzia ładna, pupcia i nawet piersi w staniku niczego sobie, no a potem taka wtopa.

Gość ffdsss
no co Tyyy;) oni pewnie nawet nie zauwaza:D jestem 100% pewna ze nie ma problemu:)))

Gość Taaaka tam
oj kazdy ma tam jakies nierówności jedni mniej wydiczone drudzy bardziej.. a bardzo sa asymetryczne?

Gość anamaam
No ale on sam był kawałek zwyklego matoła, który chciał sobie tylko podupczyć.

Gość eeeeeeeeeeeeeeetam
ale co - jedną masz tuż pod obojczykiem a drugą w okolicy pępka?

Gość yy......
ech.. bardzo to wszystko podbudowujące..no cóż może poszukam gdzie indziej... a tak tu kiedyś miło było..

Gość Taaaka tam
o kurczę... ale nas podsumowalaś :]

Gość anamaam
Więc ujmę to tak: swoją intymośc należy oddać komuś, kto naprawdę jest tego wart. I może nie w sraczu na dyskotece ani nie na drugiej randce. Jak chłopakowi będzie zależało i będzie cię szanował tudzież coś do ciebie czuł a nie traktował tylko jak dupę do przelecenia - to faktycznei nie będzie problemu.

Gość yy......
jedna jest C a druga B....dodam ze lewa mniejsza a zazwyczaj lewa większą bywa... ps. przepraszam za wczesniejsze ale tylko te pierwsze 2 przeczytalam...

Gość ffdsss
kazda ma jedna troche wieksza.. spokojnie:):) z reszta na pewno masz fajnego faceta:P

Gość Taaaka tam
własnie, jeśli chłopakowi bedzie na Tobie zależało i bbedzie Cie szczerze kochał, to bedzie kochał za wszystko nawet za Twoje asymetryczne piersi a skoro komus coa nie pasuje to nie ma co sobie takim glowy zawracac bo naprawde szkoda Twpjego cennego czasu.

Gość yy......
no i tez w tej sytuacji muszę zaznaczyć, że szanuję siebie i swoje ciało "nie daję siebie w sraczu na dyskotece!" byłam w dwóch stałych związkach i nie stanowiło to zadnego problemu dla chłopaka ale ja czuję się z tym po prostu fatalnie...:(

Gość Taaaka tam
oj no ja Cie rozumiem ze sie głupio czujesz. ale jeśli chłopakowi tonie przeszkadza to sie niczym nie martw, czerp przyjemnosc z pieszczot a nie kompleksy ;] inni maja gorsze problemy:P

Gość ffdsss
ja kiedys czulam sie fatalnie bo mam strasznie male piersi, małe A;-) odkad mam chlopaka to dla mnie zaden problem, wiem ze mnie kocha taką jaka jestem. A piersi moje bardzoo mu sie podobaja:P i tez jedna jest wieksza. Ja mysle ze faceci nawet tego nie zauwazaja:) albo dla nich to poprostu niewazne;) my tylko sie ciagle przejmujemy:P

Gość yy......
tak wiem, ze w porównaniu do głodu, kataklizmów, aids, nowotworów etc.. to nic. Ale mnie to po prostu paraliżuję, nie potrafię np, kochać się przy zapalonym świetle a gdy facet dłuższą chwilę patrzy na moje piersi po prostu cała drżę...fakt że może to jest kwestia uczucia, ze musi być takie prawdziwe itd..ale to nie jest takie proste gdy samemu jest się w takiej niezręcznej sytuacjii.. już wolałabym mieć obie rozmiaru A ale równe...:(

Gość Taaaka tam
wiem co czujesz bo ja tez sie krępuje gdy chloap tak sie patrzy nawet jesli mam je rowne. mógłby sie tu jakis chłopak wypowiedziec:P

Gość Taaaka tam
chłopak*

Gość Taaaka tam
zreszta jest naprawde wiele wątków na ten temat w kafeterii

Gość yy......
właśnie... no i dzięki za odzew, nie spodziewałam się nawet takiego, zwracam honor kobietki :)

Gość ffdsss
dziewczyny:) wiecej pewnosci siebie:P sama kiedys bylam pelna kompleksow:/ a bo za chuda, piersi za male itd:P a przy moim chlopaku czuje sie cudownie:) pamietajcie ze tyo tylko faceci:D oni nie wdaja sie w szczegoly;-) jakbys mu powiedziala ze masz asymetryczne piersi to pewnie dopiero wtedy by zauwazyl:)

Gość yy......
baa, a o czym tu jeszcze wątku nie było? :)

Gość yy......
ffdsss -> zapewne masz rację, jesteś szczęśliwa i zakochana...to piękny stan ducha...ale różnica całego jednego rozmiaru jest naprawdę widoczna nawet w staniku...

Gość ffdsss
hm zmienic tego nie mozemy;) wiec trzeba to zaakceptowac:) ciesz siie ze masz fajnego chlopaka ze wam sie uklada:):)

Gość Pomocny Pan
Weź się dziewczyno takimi sprawami nie przejmuj jak masz wyrozumiałego i dojrzałego chłopaka to nie będzie robił problemów ludzie nie są razem tylko dla wyglądu . A jak sie jakiemuś pajacowi nie podoba to niech szuka gdzie indziej widocznie nie jest wart normalnej dziewczyny najlepiej niech sobie kupi gumową lalkę tam będzie miał wszystko równiutkie chyba ze gdzieś krzywo nadmucha .Prawdziwy mężczyzna umie docenić piękno kobiety a nie jakiś gówniarz co czepi się szczegółów chociażby asymetryczności . Pozdrawiam szczególnie "taaaka tam"

Gość Taaaka tam
usz Ty moje pieknosci "pomocny pan " kochaam Cie:* ehehe :P