Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kikka22

na ekonomii jest matma?

Polecane posty

Go艣膰 kikka22

o matko! zapisalam sie na studia ekonomia specjalnosc rynek nieruchomosci, patrze teraz w plan zajec a tam sama matma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie bylo matmy w wykazie przedmiotow co ja tera zrobie jak ja z matmy jestem noga do potegi entej馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 anamaam
Bosh, laska, czy ty my艣lisz czy tylko ci si臋 wydaje? To co, ekonomia wg ciebie taki humanistyczny kierunek, czy jak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upsik.........
Ekonowia to przede wszystkim liczby wi臋c mog艂a艣 si臋 domy艣li膰:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 **myszka
Je艣li mog臋 spyta膰:to moze wy偶sza szko艂a gospodarowania nieruchomo艣ciami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikka22
oj wezcie mnie nie straszcie boze co ja teraz zrobie[beksa[ ja z matmy ledwo zdalam, matma to dla mnie czarna magia.... w wykazie byly kierunki glownie zwiazane z prawem!!!!!!!! ja pitole zabije sie bede miec matme przez przez 6 godzin w sobote i niedziele i tak co dwa ygodnie!!!!!!!!!!!!!!! tylko mi nie mowcie prosze, ze na cwiczeniach bedzie trzeba rozwiazywac zadania przy tablicy????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anamaam
Tak b臋dzie trzeba, a ty chyba w og贸le masz kurzy m贸偶dzek skoro ci si臋 wydawa艂o, 偶e ekonomia to co艣 jak prawo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anamaam
Mo偶e si臋 jeszzcze przeniesiesz, bo to nie s膮 偶arty, zada艅 b臋dzie w choler臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikka22
ale to jest kierunek ekonomia- obsluga rynku nieruchomosci, wiec jak to matma???????????? boze ja sie chyba zastrzele:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikka22
do tego liceum skonczylam 4 lata temu pomijajac fakt, ze matematyki nigdy nie umialam i jej poprostu nie znosze, myslicie, ze mam jakies szanse sie do niej przekonac i nauczyc?????????????/ czy ja jeszcze moge sie przeniesc?????? boze jaka ja jestem glupia ale ja chce byc rzeczoznawca majatkowym馃槶

Udost臋pnij ten post

co Ty w takim razie zdawalas na maturze, bo na ekonomie wymagana jest matematyka (i to wlasciwie rozszerzona)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kikka22
Udajesz IDIOTK臉 czy ni膮 jeste艣 ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja na ekonomii mialam
matme na pierwszym roku, pozniej byly przedmioty takie jak statystyka, ekonometria, rachunkowosc, ekonomia matematyczna, mikroekonomia, finanse przedsiebiorstw, teraz mam analize ekonomiczna i to tylko niektore przedmioty zwiazane z matma, na kazdych trzeba bylo liczyc jakies zadania... ale musze przyznac ze duzo osob szlo na ekonomie bo mysleli ze to humanistyczny kierunek...ze sie naucza na pamiec i spokoj, a tu liczyc nam kazali:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikka22
ej no nie wysmiewajcie sie ze mnie馃槶 ja naprawde nie wiedzialam bo na stronie internetowej jest wykaz przedmiotow i matmy nie bylo!!!!!!! zawsze chcialam zostac rzeczoznawca a teraz co?dupa......boze co ja narobilam, myslicie, ze nie dam sobie rady?????????

Udost臋pnij ten post

u nas gdy przyjmowali ludzi to byl egzamin do wyboru z historii, matmy lub geografii, czyli inne przedmioty tez biora pod uwage, nie tylko matme

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 **myszka
Kikka a mo偶esz mi zdradzi膰 co to za szko艂a i w jakim mie艣cie bo mnie interesuje rynek nieruchomo艣ci i szukam takiej szko艂y a w tym roku zdaje maturke i musze podj膮膰 decyzje gdzie p贸j艣c

Udost臋pnij ten post

oj nie panikuj, nie bedzie tak zle...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kikka22
A wi臋c jeste艣 ... sorry ale dla mnie to jest niepoj臋te jak cz艂owiek mo偶e by膰 tak NIEKUMATY jak Ty ... Chcesz by膰 rzeczoznawc膮 nie ucz膮c si臋 matematyki na studiach ... we藕 zdaj matur臋 jeszcze raz i idz na inny kierunek, bo z takim nastawieniem d艂ugo nie poci膮gniesz na tym kierunku ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikka22
nie zdawalam zadnego egzaminu bo to prywatne studia mozecie mi nie wierzyc ale ja naprawde myslalam, ze zakres nauki bedzie inny w informatorze pisalo ze na kierunku na rzeczoznawce majatkowego sa przedmioty zwiazane z prawem gospodarka itd, domyslalam sie ze cos bedzie trzeba liczyc w konu bede sie zajmowac wycena nieruchomosci ale na boga nikt nie mowil ze bede tylko liczyc!!!! jeste, zrozpaczona taka iloscia matematyki boje sie, ze sobie nie dam rady馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikka22
ale powiedzcie szczeze na taki kierunek pewnie ida osoby wybitnie dobre z matmy, bede przy nich glabem馃槶

Udost臋pnij ten post

nie ida wybitnie zdolne z matmy...u mnie w grupie byla masa ludzi ktorzy nie mieli zielonego pojecia o matmie, ale jakos sie nauczyli i zaliczyli:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikka22
dzieki, troche mnie pocieszylas, ale jak przypomne sobie te czasy kiedy uczylam sie matmy, te zadania to az mna trzasa:o mam nadzieje, ze zaczniemy od podstaw a nie odrazu od jaki艣 alogarytmow czy pitagorasow馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwwwwww
wiesz wybitne osoby nie wybieraja prywatnych szk贸艂ek, one ida na dobre pa艅stwowe uczelnie moze sie ze mn膮 kl贸cic ca艂y 艣wiat ale nikt mi nie powie ze w szko艂ach prywatnych jest taki sam poziom jak w pa艅stwowych studiuje technologie zywnosci na ar-ce i mam kolezanki na prywatnych uczelniach na r贸偶nistych kierunkach - w stosunku do mnie to one nie robi膮 nic....w kwietniu juz maja rok ,,zaliczony,, bo wczesniejsza sesja....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwwwwww
material z matematyki jest troche inny niz na studiach niz w lo. Ale trzeba miec podstawy tzn. nie mozesz pomylic kolejnosci wykonywania dzia艂an bo zadnego zadania nie rozwiazesz itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwwwwww
na prywatnych przepuszczaj膮 student贸w, ale jak bedziesz mia艂a bardzo powazny problem to mo偶esz sobie pom贸c korepetycjami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anamaam
Jeste艣 wybitn膮 debilk膮 chyba, wi臋c jedyne pocieszenie: z takim IQ wylecisz z ka偶dych studi贸w, z matm膮 albo bez. Jak ty sobie dziewcz臋 drogie wyobra偶a艂a艣 szacowanie warto艣ci czegokolwiek bez liczenia, metr贸w kwadratowych na przyk艂ad. Nie m贸wi膮c o innych wska藕nikach, kursach i takich tam. Co ci si臋 wydawa艂o, 偶e spojrzysz na dom i esej napiszesz w charakterze ekspertyzy????

Udost臋pnij ten post