Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja jestem prawiczkiem

Mógłbym mieć tylko jedną partnerkę seksualną, ale pod waunkiem, że to dziewica..

Polecane posty

Ja jestem prawiczkiem, mógłbym mieć tylko jedną partnerkę seksualną przez całe życie, ale pod waunkiem, że to dziewica będzie. W takim wypadku byłbym pogodzony z faktem, że to byłaby jedyna kobieta, z którą będę spał przez życie. A jak poznam taką co nie bedzię dziewicą to napewno moją żoną nie zostanie, z czasem ją rzucę, potraktuję jak przejściówkę i poszukam sobie innej. Szkoda życia na spanie z jedną kobietą i czekanie na nią, jeśli ona sama mi tej czystości nie zapewni

Nie muszę szukać wtedy czystej, ale po prostu nie opłaca mi się spać z jedną kobietą przez życie, jeśli ona nie będzie mi w stanie dać swojej czystości. Frajerem nie jestem

Zresztą uważam, że każdy facet powinien pozbawić jedną kobietę cnoty

Ewentualny brak dziewicy zrekompensować sobie zaliczeniem sporej ilości kobiet

i tak się rozmieniasz na drobne :D powinieneś znaleźć taką dla której będziesz pierwszą miłością :P bo inaczej kto wie o czym twoja wybranka będzie myśleć a ty tylko o sferze cielesnej zapominając o uczuciach :D 🖐️

ale przecież nie będę szukał koniecznie i bezwarunkowo dziewczyny, dla której koniecznie mam być tym pierwszym. jaka się trafi, taka się trafi, ale jak nię bedzię to dziewica, to napewno ja ją będę traktował tylko jak dziewczynę na pewien określony czas, a potem szukał innej

Nie o to mi chodzi. Chodzi mi, że jeśli już mam mieć tylko jedną partnerkę seksualną przez całe życie to w takim wypadku to musi być dziewica, bo inaczej mi się to nie opłaca

Mam oleje w głowie, tylko uważam, że skoro ma być skazany na taką niezbyt kozacką sytuację jak jedna partnerka seksualna przez całe życie to to powinna być dziewica

Gość 90900
"Ewentualny brak dziewicy zrekompensować sobie zaliczeniem sporej ilości kobiet" tym zdaniem wyjasniles wszystko 🖐️ gdybys tylko mogl, to bys sobie poruchal, nie jestes prawiczkiem, ktory szuka ten jednej jedynej...

Gość 90900
"ty nie będziesz z jedną babą. a jak trafisz na dziewicę to na bank zdradzisz" a to czemu? tylko nie pisz, ze kazdy facet ma zdrade we krwi

Szukam tej jednej jedynej, ale pod warunkiem, że ona będzie dziewicą

90900 - bynajmniej nie twierdze, że facet ma zdradę we krwi, bo nie ma. a to co napisałam wynika z tego, co pisze autor. rzadko się mylę w takich ocenach, ale nie jestem oczywiście nieomylna ;)

pomyśl sobie że w życiu w ogóle nic się nie opłaca. Umrzesz i będzie ci wszystko jedno... 🖐️ ta jasne... jak trafisz na idealną pod względem osobowości, wyglądu czy czego tam jeszcze chcesz... ale z doświadczeniem to ją rzucisz bo masz kompleksy. Bardziej niż dziewica przydała by się wysoka samoocena a jak tak ci zależy na dziewicach to polecam przejście na islam. Oni tam podobno w raju dostają z przydziału 40 :D jak nie w tym życiu to uda ci się w następnym :P

Nie zamierzam nigdy zdradzić. Najpierw bym zakończył jeden związek, potem szukał innej kobiety

Gość dpg
autor tego topiku troche racji ma ale nie musi szukac dziewicy wystarczy jak sobie znajdzie jedną laske tak na rok a potem poszuka se inną i problem rozwiązany i jeszcze jedno to że ktoś jako że jest prawiczkiem chce dziewice to nie oznacza że ma kompleksy małego penisa itp itd zastanówcie się chcielibyście miec faceta co dla was jest pierwszy a on miał już kilka lasek na koncie zastanówcie się

Gość no to juz znalazles
:)

Gość huhuhuhuhu
ja jestem z dziewica, trudno takiej dogodzic

Gość Ollaaaaaaa
A gdybyś zakochał się w dziewczynie "niedziewicy" (błędy młodości)Ale kochałbyś ją to zostawisz ją bo nie jesteś tym pierwszym? Albo spotkałbyś dziewczynę która jest dziewcą przespałbyś się z nią ale coś by nie wypaliło rozstalibyście sie. To ona u faceta z Twoimi poglądami nie ma już szans? to dość głupie...

Gość Optimus
autor tego topiku jest śmieszny bo kto go zmusza aby miec jedną partnerke sexualną nikt więc po co ta cała dyskusja chyba po to aby się pokłucic z kimś :O

Po prostu chodzi, że jeśli juz mieć tylko jedną partnerkę seksualną na życie to to musi być dziewica