Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odzwierciedlenie

czy moge byc w ciazy? prosze o wasze opinie

Polecane posty

Gość odzwierciedlenie

mam nieregularne miesiaczki, ale tak mi sie okres jeszcze nigdy nie spoznil.. prawie miesiac.. czesto mam bole brzucha takie jak podczas okresu;/ kochalam sie z chlopakiem pierwszy raz, trwalo to zaledwie pare minut, miał prezerwatywe, nie dostal orgazmu, nie wszedł we mnie gleboko.. zrobiłam 3 testy ciazowe.. 1 wyszedl negatywnie ale dopiero po 15 minutach, 2 wcale nie wyszedl, a 3 wyszedl negatywnie bez zadnych problemow.. czy jednak moge byc w ciąży? czy jakies prawdopodobienstwo choroby? nie piszcie mi zebym poszła do lekarza bo mam taki zamiar, ale chcialabym uslyszec wasze opinie...

Gość dominujaca
bez orgazmu czyli wytrysku to niemozliwe,trzymaj sie i nie martw

Gość =p=
mnie tez bola jajniki;/ jak bym miala jajeczkowanie.... a przeciez jak bym byla zaplodniona -czyli w ciazy;p to bym tak nie czul aprawda??

Gość odzwierciedlenie
tak słyszałam, ale moj chlopak strasznie sie boi i nie wiem jak go przekonac ze nie ma co sie bac.....

Gość =p=
a ginekolog? iddz na badania, jak wstydzisz sie zapytac, czy jestes w ciazy to powiedz ze przyszlas na kontrole, jesli bedziesz w ciazy to on to zaobserwuje pod czas badania

Gość =p=
a kiedy to bylo? tzn ten sex? ndawno?

Gość odzwierciedlenie
pojde na badanie.. niepokoi mnie ten brak okresu.. ostatnią miesiączkę miałam w połowie sierpnia.. to nienormalne :( ;/

Gość odzwierciedlenie
hmm.. ok. 20 sierpnia ..

Gość odzwierciedlenie
kilka dni po okresie.. czy to były dni niepłodne?

Gość =p=
ale wiesz dlaczego ci sie spoznia? bo to zalezy od psychiki!!! wmawiasz sobie ze jestes w ciazy wiec okres sie spznia, tez tak mialam... aale jak tylko zrobilam test i wyszlo ze nie jestem w ciazy to mi ulzylo i okes od razu po 2ch dniach dostalam

Gość odzwierciedlenie
ja sobie nie wmawiam ze jestem w ciazy.. wrecz przeciwnie - jestem nadzwyczaj spokojna, ale chlopak twierdzi co innego..