Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odwazny_

wszystkie kobiety, które...

Polecane posty

Gość odwazny_
piszę do sa va Dla mnie nie jestes godna mojego szacunku i na pewno w trakcie tych 10 lat oddawałaś się przygodnym kontaktom seksualnym. Pewnie z takim komiczne też, bo jego jak widze interesują tylko szmaty.

Gość 11111111111111111111111111
:D:D:D:D:D:D

Gość Mero
a ty kosmiczny skad wiesz, ze on ma 6 cm? Cos was laczylo w przeszlosci?

Gość karmacomka
hahaha, facet ktory chce isc z dziewczyna do lozka na jednej z pierwszych randek(gdy widac jego chec lub aluzje) jest dla mnie za łatwy i nie szanuje swojego ciała, identycznie tak jak wg panow z kobietami. Gdybym wiedziala ze moj obecny facet tak "randkowal" obrzydzalby mnie i budzil odraze. Faceci, im wiecej panienek na koncie tym gorzej o was swiadczy, tyle

Gość Mero
Najlepsze, ze te kobiety-dziwki nie widza w tym nic zlego i nawet, jak maja kilkunastu partnerow, to twierdza, ze to przeszlosc, a przeszlosc sie nie liczy :o zalosne.

Mero - tak, podrywał mnie na maila.... i mialem nie pisac, ale on ma rozmiar 5,9 :P nie 6 cm oraz - kotko - czyzby nowe wcielenie zucha? :P

Gość odwazny_
Wszystkie kobiety niegodne szacunku i neandertalczycy, którzy sie takimi kobietami interesują oburzają sie. Ale wzburzenie szmat mnie nie interesuje.