Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwica wegetatywna

Znowu jestem bez pracy !!

Polecane posty

Gość nerwica wegetatywna

czuje sie przez to gorsza,Z tego wszystkiego najbardziej brak mi kontaktu z ludzmi.

Gość zielono-czerwona
Nie martw sie, na pewno cos nowego znajdziesz. Teraz na szczescie jest juz troche latwiej na rynku pracy, niz kilka lat temu. Podejdz do tego w ten sposob- moze wlasnie otwiera sie przed Toba szansa zanlezienia czegos naprawde fajnego. Pamietaj,ze koniec czegos oznacza zawsze poczatek czego innego. A co sie stalo? czemu stracilas te prace?

nie bylo mozliwosci przedluzenia umowy,moj pracodawac od=swiadczyl,ze nie teraz kasy na etat. moze zostawil mi jakas nadzieje ale.... ja musze z czegos zyc. nie wiem czy jest lepiej na rynku pracy. ja jestem z malego miasteczka u nas tej poprawy sie nie obserwuje.

Ale czy musisz akurat szukac pracy w Twoim malym miasteczku? Przeciez male miasteczko lezy na pewno kolo duzego miasta- moze tam poszukaj pracy. Jasne,ze wiaze sie to z dojazdami, ale nie musialabys sie przeprowadzac. Moja kolezanka na przyklad przez pare lat dojezdzala do pracy dwie godziny w jedna strone i jakos przezyla. Ja sama na studia dojezdzalam przez trzy lata 1,5h w jedna strone. Dla chcacego nic trudnego. Wazne zebys sie nie zamykala w malym swiatku Twojego miasteczka,bo poza nim leza wielkie mozliwosci. Nie wiem, jakie masz ambicje zawodowe i wyksztalcenie. Prace za kilka tysiecy na kierowniczym stanowisku pewnie trudno jest znalezc. Ale najgorsze co mozesz zrobic to sie zalamac, bo to Ci w niczym nie pomoze. Daj sobie pare dni na ochloniecie, uspokojenie sie, a potem zacznij szukac czegos nowego. Pamietaj, nie ma tego zlego,co by na dobre nie wyszlo. Glowa do gory.

Gość nerwica wegettatywna
i tak jak kazdego dnia chce stac na przystanku autobusowym i onanizowac sie wkladajac sobie olbrzymi hamulec w odbyt :classic_cool:

Gość taki czarny
kawa z biedronki najlepsza na sterssa:classic_cool:

Gość nerwica wegettatywna
podszywajc :classic_cool: nerwica nie nerwuj sie tak