Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XX21

Do panów, którzy lubią puszyste kobiety

Polecane posty

Chciałam zapytać jak waszym zdaniem powinna ubierać się dziewczyna/kobieta, która nie ma figury modelki a chce ładnie i seksownie wyglądać (i oczywiście sprawiać tym przyjemność swojemu mężczyźnie)? A co z bielizną? Czy kobieta przy kości może nosić stringi czy gorset? Nie wygląda wtedy śmiesznie?

Gość to są panowie co lubią
puszyste? :o

Gość agagag
chyba żaden nie lubi puszystych

Nieprawda!Sa panowie ktorzy lubia puszyste kobiety.A nawet i mezczyzna ktorego pociagaja \"laseczki\"moze sie w takiej zakochac bo wszystko zalezy od uczuc a nie od wygladu.Tylko babiarz=kretyn patrzy na wymiary.Chudzielca nawet nie ma za co zlapac wiec jest tylko na jedna noc a puszysta naprawde moze sprawic wiele przyjemnosci:)nie jestem facetem ale wiem o tym doskonale ze tak jest bo tez nie naleze do najszczuplejszych a facetow moge miec sporo,to tak naprawde zalezy od charakteru i od tego jaka sie mu pokazesz,musisz byc pewna siebie.a co do stroju to bedac w sklepie po prostu popros sprzedawczynie zeby ci doradzily w cym ci najlepiej i oczywiscie nie kupuj czegos w czym bys sie zle czula,na pewno zero obcislych na maksa bluzek i poszerzanych spodni,moga byc proste ale nie rurki,buty na obcasie najlepiej,a w przypadku spodnic takie za kolano.jesli chodzi o bielizne to stringi mozesz smialo ubrac czemu nie,tylko nie wystawiaj ich ponad spodnie bo to bedzie smieszne,to jest nawet smieszne w przypadku szczuplych,po prostu zachowaj to dla partnera,co do gorsetu to chyba lepiej nie bo za bardzo by sciskal lepiej jakas seksowna bielizne,np w koronki lub przezroczysta:)

Gość tylko kurduple lubia puszyste
dla mnie laska moze byc brzydka ale musi byc szczupla

Gość chudy blill
nie ma to jak potaplać sie w tłuszczu... a moze zamiast puszyszystej pani w smalcu sie wytarzać?? hmm wrazenia murowane