Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona***

Znajomość internetowa....

Polecane posty

poznalam chlopaka przez net, calkiem przypadkiem... Rozmawiamy juz rok ze soba, stał sie dla mnie przyjacielem, kims bardzo bliskim, rozmawialismy godzinami, o wszystkim... Swietne sie rozumielismy... Wymienilismy sie fotkami, i bylo oki... Jednak umowilismy sie na spotkanie, po roku pisania na gg... Ale wczoraj je odwolal, napisal ze wypadl mu pilny wyjazd.. Nie wiem co o tym myslec... Moze przeszkadzalo mu to, że ja jestem z malej wioski a on z duzego miasta.. Sama juz nie wiem

poczekam na jego krok.. mam nadzieje, ze rzeczywiscie mial ten wyjazd... Musze to stwierdzic, polubilam go bardzo i przykro by mi bylo, przerwac ta znajomosc, chociaz pisanie na gg..

poczekam na jego krok.. mam nadzieje, ze rzeczywiscie mial ten wyjazd... Musze to stwierdzic, polubilam go bardzo i przykro by mi bylo, przerwac ta znajomosc, chociaz pisanie na gg..

poczekam na jego krok... ale musze sie przyznac sama przed soba, ze stal mi sie bliski i szkoda by mi byla starnic takiego przyjaciela internetowego

Gość kółotniaa to jest
Moze przeszkadzalo mu to, że ja jestem z malej wioski a on z duzego miasta.. -- Mysle, ze tak. I poleciał na spotkanie z inną. Moze głupszą, ale wazne ze z jego elity i z miasta duzegoo Wiesz jelsi facet poznaje inne i jak widzi, ze one chetne a on nie a mimo to mawia sie z nimi aby imto powiedziec na spotkaniu ze jednak nic z tego nie bedzie itp. to tym bardziej winien jets totobie. A nie zmyka jak kamfora i traktuje cie jak nr a nie czlowieka

kółotniaa to jest-> wiekszych pierdół dawno nie czytalam:D jaka spiskowa teoria dziejow, dajcie na luz troszke dziewczyny:)

A co ma do tego że Ty z małej wioski a on z miasta :o Ja jak miałam się spotkać z moim to z początku wymyślałam że nie może innym razem... obawiałam się że nic z tego nie będzie bałam się rozczarowania... no ale w końcu się zdecydowałam i spotkałam...

wydawal sie bardzo fajnym facetem, i raczej nie posadzalam go o takie podejscie... ze moze mu to przeszkadzac...

Gość kółotniaa to jest
Własnie ona:) Bo skoro widzisz faceta ktory mowi i to szczerze. Wydaje sie byc kims ciepłym madrym, innym- czyli nie typowym samcem ktory tylko na cycki i tyłek z kolorowym makijazem leci. a tu proszę bo z wioski bo iuchy bo nie ten makijaz bo nie z elity aco on powie w towarzystwie znajomym ktoryz juz krzywo patrza - co kopicuszka bedziesz utrzymywac. Uroda to za mało. A jakos inne ani urody ani inteligencji nie miały ale.. utrzymywane były mieszkały, jezdziły za jego kase do egiptow i nie tylkodo krakowa, krynicy, kuligy jahcty a kasy nie miały liczyły ze on im ja da powciska do znajomych tu i tam ale im wolno było bo z elity- czytaj dawały takim jak on z elity, niewazne ze były utryzmnakmai..

ale ja nie szukam sponsora... sama dam sobie rade, chcialam zwyklej przyjazni, moze mialam nadzieje, na cos wiecej..

Gość żubrówka z sikiem jabłkowym...
Kołotniaa - czy ty dobrze się czujesz? Co ty bredzisz ???????

:) ja też chcę

Gość kółotniaa to jest
15:36 własnie ona byłas szczera, szczerze kochałas ale on.. dla niego nie licza sie uzucia a to, ze ty nie z elity;) wiec on tam nie patrzy co ty mowisz czujesz on zaabsorbowan tym co znajome z elity odczuwają co im strzyga im wierzy bo sa z jego stada- elity

Ariane jak myślisz pod wpływem czego jest kołootnia?? ona*** - nie doszukuj się drugiego dna. Pewnie coś mu wypadło. Faceci raczej są ciekawi osób z którymi rozmawiają i nie sądzę żeby stchórzył :)

żubrówka z sikiem jabłkowym... ----> moze masz racje, pewnie niepotrzebnie martwie sie na zapas