Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zytkaa

co wam sprawia najwiecej przyjemnosci odprezenia po trudnym dniu?

Polecane posty

Gość obciąg z połykiem
:classic_cool:

Gość przecież to podszyw

kanu - jaśminowy (akurat mam teraz) nie wiedzialam ze mozna sie pod kogos podszywac na kafe jak to mozliwe? :-(

Zamiast L wstawi i drukowane - widac różnicę. Co do tematu - mi również kąpiel z olejkiem (pomarańczowym), potem jak mam jeszcze siłe, dobre jedzonko, książka i w kocyk przed kominkiem w fotelu i jestem jak nowo narodzona:)

ale jesteś spostrzegawcza Chomik uwielbiam czytać twoje posty na forum o kosmetykach naturalnych. duzo rzeczy sie od Ciebie doweidzialam 🌻

każdy, kto trochę dłużej przebywa na kafe zna takie sztuczki :) Natala - 🌼 i już więcej nie będę :)

Natala27 - dziękuję za miłe słowo 🌻 zapraszamy do nas częściej :) Temat odprężania po cięzkich dniach jest mi bliski ostatnio, dlatego wpadłam na ten topic i naprawdę nie przesadzę jeśli napiszę, że olejek pomarańczowy czyni dla mnie cuda. Kiedyś też ćwiczyłam jogę i pamiętam, że nawet po najbardziej masakrycznym dniu w pracy po wieczornych zajeciach jogi dostawałam takiego kopa energetycznego, że nie raz zdarzało się, że wracałam na piechotę do domu przez miasto (a tuz po wyjściu z roboty nie mialam nawet siły ani ochoty ręką ruszyć).

Sen, ale staram się nie kłaść w ciągu dnia. Zaraz po śnie: pyszne jedzenie, gorąca herbata i internet.

Gość orgazm prysznicowy
polecam, swietnie sie spi po nim,,, wow

Seks:P:P A poważnie.. kapiel. W olejkach: pomarańczowy, cytrynowy, eukaliptus... super:P Potem czerwone wino, koc, książka i towarzystwo kotów (no nie zawsze:P:P)