Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauretta

poród oo jejku!!!!!! Kobiety maja przerabane

Polecane posty

Gość lauretta

Kurcze jak to czytam wszystko to sie mi rzygać chce!! Ciaza jest wrecz wstretna!! Nie dobrze mi sie robi jak czytam zdania m.i.(...) zrobia ci lewatywe ogolą itp!! FUUUJ!! k**wa to jakiś szajs jest!! Dlaczego kobiet ama tak przej**ane??!! Pozniej po ciazy nie jest lepiej bo wyglada brzydko i tp. A w domu?? Facet praktycznie kazda trakruje jak smiecia!!!!!!!!! Sama musi zajac sie dzieckiem sprzatać i co moze jeszcze zarabiać??!! Naprawde KOBIETY maja przej**ane całe życie!! Ja nie jestem w ciazy chłopaka mam ale jak widze to wszystko to watpie ze bede mieć rodzine no bo boje sie ze mnie tak samo maż bedzie traktował jak śmiecia,pomiatał a ja tylko z pieluchami i co jeszcze mu usługiwać bede??!! Nie chce tak żyć a boje sie ze tak bedzie bo ile to sie naczytałam ze przed ślubem jest fajnie milutko a po ślubie............!#$%@#%@!@

Gość madziałka
no a potem mnie opieprzaja,że ja wszystkich opieprzam a jak mam zareagować jak takie kretynki jak LAURETTA??:(w marcu poroniłam,teraz jestem w zagrożonej a gówniara niedorozwinięta pisze,że ciąża jest"fuj".Popatrz dziecko w lustro a w odbiciu zobaczysz"fuj" i mam nadzieje,że nigdy w życiu nie doświadczysz tego pięknego cudu jakim jest rozwijanie się życia pod sercem dopóki nie dojrzejesz!!

madziałka..współczuję tragedii jaka Cię spotkała, ale teraz jestes silniejsza..życze by Twoje upragnione dziecko przyszło na świat zdrowe ad. Lauretty jestes trochę niesprawiedliwa...nie ona jest winna Twojej sytuacji, dziewczyna jest rozgoryczona, że tak wygląda cudowne macierzyństwo, odarte z reklamowego lukru pewnie Lauretta czytała artykuł Chylińskiej, a Ty Madziałka czytałaś? jak nie, to polecam dziewczyna nie chce w przyszłości być \"krową\" którą na sali porodowej traktuje sie taśmowo, może gdy Lauretta dorośnie do roli bycia mamą to akcja \"rodzić po ludzku\" naprawdę nabierze właściwego wymiaru Lauretta co do fizjologii tak to wygląda, ale spójrz ile kobiet decyduje się na macierzyństwo mimo konsekwencji w postaci bólu, spadku libido, rozstępów i \"wymion\" jak to niektórzy piszą obawiam się że i Twoje poglądy się zmienią, a jaki wzorzec posiadasz w domu, czy wokół siebie (znajomi) nie determinuje Twojego życia z....właściwym mężczyzną, czego Ci życzę

Gość madziałka
A mnie się wydaje,że lauretta jest niekochanym i niechacianym dzieckiem i po głębokich przemyśleniach jest mi jej troche żal.Biedne dziecko:(Nie wiem MUMI jak u ciebie jest w szpitalu ale ja wraz z mężęm rodziłam 8l.temu córkę i uważam,że cały personel stanął na wysokości zadania i spisał się na5!acha.Lauretta zapomina lub jest za młoda by wiedzieć,że kobiety zajmujące stanowiska prezesów w ogromnych firmach też rodzą dzieci.Mój mąż nigdy nie traktował mnie jak śmiecia hmm może chłopak lauretty tak właśnie ją traktuje??w domu niekochana,chłopak ją gnoi jednym słowem dziewczyna przesrane ma:(

Gość do madzialki
okropna jestes wszystkich sie czepiasz i dziwisz sie ze nikt cie nie lubi.

Po pierwsze skąd ty sie urwałas skoro twierdzisz że facet traktuje kobiete jak śmiecia (domyślam sie ze z własnego doświatczenia) po drugie nic wstrętnego mi sie z ciążą nie kojaży. Fakt faceci mają lepiej - sikają na stojąco-innych zalet nie widze...

ja uważam, że to faceci mają przerabane, że nie mogą tego doświadczyć, bo ciąża i poród to nie tylko wysiłek i ból, ale przede wszystkim wspaniałe chwile, keidy słucha się bicia serduszka dziecka, czuje pierwsze ruchy, a potem rodzi i dostaje takiego szkraba w ramiona.. dla wielu kobiet to najcenniejsze doświadczenie w życiu i mimo bólu chcą rodzic kolejne dzieci, bo te wsyztskie niedogodności szybko mijaja, a skarb wciąż jest i rosnie dając coraz więcej szczęścia :)

jestem egoistka? sluchaj, to nie twoje forum, zaloz sobie swoje wlasne i tak wylewaj zale jakcy to ludzie sa be! ja mysle ze wy kobiety w ciazy za duzo o tym myslicie, caly czas praktycznie o tym myslicie niektorzy maja juz naprawde dosyc wiec sie nie dziw i to nie jej wina ze poronilas wiec sie na niej nie wyzywaj a moze wyzyj sie, moze ci ulzy? na forum kazdy moze pisac co mu sie podoba, ja tez uwazam ze ciaza jest fuj bo z kobiety czesto robi maciore, i co naskoczysz teraz na mnie?? nie podoba ci sie to forum to spadowa stad

zreszta co ty myslisz ze kazda kobieta to tylko do rodzenia dzieci i garow?! moze autorka ma inne plany na przyszlosc i nie chce sie pakowac w to bagno? bo kazdy przyzna ze dzieciaki to bagno z ktorego sie nmigdy nie wyjdzie moze \'\'fajne i mile\'\' bagno ale to i tak bagno

fajna madchen, może kiedyś zrozumiesz, że to \"bagno\" jest większości kobiet jednak potrzebne do szczęścia :) tak juz nas natura stworzyła, że chcemy rodzić dzeci, że w pewnym momencie u większości budzi sie instynkt macierzyński :) i tu nie chodzi o to, żeby nie wyrażać swojego zdania, ale róbcie to w kulturalny sposób, bo twierdzenie, że dzieci to bagno, a ciąża jest fuj ranicie uczucia tych, którzy chcieliby często oddać wszytsko, żeby móc pobabrać się w tym \"bagnie\" :O

moonisia-sama mówisz że macieżyństwo budzi sie wu większości osób czyli nie u wszystkich...I moim zdaniem nie ma usprawiedliwienia ( w przypadku madziałki) obrażania wszystkich po kolei - bo jej sie nie udało.Bez przesady.

Gość mezczyzna z reguly nie pomaga
;) No przynajmniej ja nie znam zadnego ktory pomaga. A malzenstwa o ktorych mysle sa zgodnymi malzenstwami ;) Moj tato palcem nie kiwnal. Mama wszystko sama robila ;) Tak to juz jest ;)

Gość madziałka ty jakas
dziwna jestes :O Krytykujesz autorke tematuw taki sposob :O Miala prawo sie wypowiedziec. A ty nie masz prawa Jej obrazac :O

ja takiego co pomaga mam w domu :) dzielimy się obowiązkami nad dzieckiem mniej więcej po równo, chcoiaż ja jako matko oczywiście robie troche więcej :) ale mój mąż karmi, przewija, gotuje, zmywa - na zmiane ze mną, do tego zajmuje się dzieckiem i jest świetnuym ojcem :) na prawde tacy istnieją ;) Julli, zauważ jednak że to forum dla kobiet w ciąży i mam :) i jak ktoś tu wchodzi i chce zjechać je, jakie mają przerabane życie to nie dziw się, że spotyka się z takimi reakcjami..

lecę do mojego cudownego \"bagna\" zając sie ukochanym szkrabem, bo sie właśnie obudził :)

Gość moonisia tylko ze
autorka tematu nikogo nie jedzie. Za to zostala napadnieta przez sfrustrowane (chyba... bo co innego moglo spowodowac taka agresje) mamusie :P

Gość duzo czytac
= duzo wiedziec :P

Gość akurat sie poskazyla...
ale to nie zaden maz, tylko sama madzialka :D Mysli, ze sie uwiarygodni w ten sposob;)

Gość madziałka
przepraszam :(

Gość olllllllllllllle
do madzialki dziewczyno moze i masz skonczone studia jak wiekszosc spoleczenstwa . I co z tego ze uwazasz sie za inteligentna i błyskotliwa jak Ci empati niestety brakuje . Jestez zimna i wyrachowana ... Szkoda mi Cie dziecko drogie .

Gość olllllllllllllle
do lauretty no coz nikt nie powiedzial ze porod to czysta przyjemnosc , ze maciezynstwo to tylko piekne chwile, jak w zyciu. Nie musisz byc matka skoro tego nie chcesz .

Gość gfcu
każdy ma na swój sposób przerypane, faceci też. Kobieta może, jeżeli chce zostac z dzieckiem w domu, facetowi niewypada, musi utrzymać rodzine, zyje pod presją-zarabiać jak najwiecej, dostarczyć orgazmów, mieć dużego penisa, a jak sie nieudaje to jest do d.... W razie rozwodu nie ma szans na dziecko, (nawet kiedy matka jest wariatką) ma problemy żeby je zobaczyć, a zeby załozyć nową rodzinę (lub nawqet utrzymać sie samemu) musi sporo zarabiać. Co na polskie warunki jest niewykonalne. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. No nie musi rodzić, ale wielu pewnie by chciało, bo uważa to za zaszczyt.

Gość gfcu
a co do usługiwania to wszystko zależy od związku. Znam takie, w których facet przychodzi do domu wyręcza zonę i jeszcze wysłuchuje jej ciagłych żalów. To o czym piszesz naprawde zdarza sie rzadko, praktycznie nie znam par, w których facet nie pomagałby żonie po urodzeniu dziecka. No chyba, ze to jest wpadka, niechciana ciaza, niechciany slub.

Gość madziałka
dobrze, juz nic nie bede mowic, bo glupoty mowie :) Jeszcze raz bardzo przepraszam :( Przegralam zycie :O

Gość przynajmniej umiesz sie
przyznac do bledu i przeprosic... To juz cos :)

Gość lauretta
Oj widze ze tu wiele agresji na moim topiku. No wiec tak zaczne od poczatku ja nie napisałam ze nie chce być w ciąży poprostu jak czytam o lewatywach i tych innych sprawach to naprawde wtedy odechciewa sie mi całej ciaży no bo same pomyślcie....a co do meza tak moze wiele sie naczytałam ale to własnie tutaj na kafe gdzie kobiety załozyły topic i wypowiadały sie jak im z mezem bylo super przed slubem a po ślubie wszystko znikło itp. wiec chyba mam prawo sie bać......A w kwestii madziałki cutuje:>>>jest niekochanym i niechacianym dzieckiem i po głębokich przemyśleniach jest mi jej troche żal.Biedne dziecko tak sie składa ze mam dobra rodzine nie jestem jakaś

Gość lauretta
To, ze lewatywa i golenie, to jeszcze nic. W Polsce czeka Cię jeszcze rutynowe nacinanie krocza, czyli przecinanie mięśni okalajacych pochwę a potem szycie tego. Oczywiście o ile nie pęknie Ci szyjka macicy czy np. pochwa, co tez się zdarza, bo wtedy szwy masz i wewnątrz. Potem co 4 kobieta nie trzyma moczu oraz co 5 Polak ma hemoroidy A potem mąż stwierdzi, ze jesteś szeroka jak wiadro i znajdzie sobie 19letnia kochankę>>>>>>>>>>>>>>>>>...to jest wypowiedź jednej panny z kaffe..........