Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauretta

poród oo jejku!!!!!! Kobiety maja przerabane

Polecane posty

Gość madziałka
lauretta - Ciebie w szczegolnosci przepraszam za te obrazliwe slowa :) Cos mi na mozg padlo :O

Gość jest ktos tutaj

jeju dajcie juz tej mdzialce spokoj czepilyscie sie jej jak gowno okretu!!!kazdy ma prawo powiedziec swoje zdanie na dany temat czy wam sie to podoba czy nie.Ona w przeciwienstwie do was nie uzywa wulgaryzmow i nie podszywa sie pod kogos innego z tego co wczesniej wyczytalam!!LAURETTA co do ciebie to twoj teks mnie tez troche przygial!ciaza \"fuj\",facet traktuje kobiete jak smiecia itp.Nie chcesz to nie rodz dzieci a nie wyjedzaj z taki tekstami bo sa obrazliwe i chamskie!!

do autorki ....... Jak będziesz miała 40 lat nie wystarczą ci fajne ciuchy, imprezy, dobry samochód. Będzie Ci brakować dzieci, zwierząt czy czegokolwiek co zajmie Twój czas. Niestety za te wątpliwe \"przyjemności\" płaci się taką cene.

Gość laeretta
droga >> czytaj uwaznie i ze ZROZUMIENIEM moje wypowiedzi a pozniej sie wypowiadaj

Oświadczam wszem i wobec,że od dnia dzisiejszego nie istnieje już pod pseudonimem\"MADZIAŁKA\" a pod\"BAWISZ MNIE\".Powodem zmiany nicku jest bezczelne wręcz chamskie podszywanie się pode mnie i obrażanie wszystkich na około łącznie ze mną!Mówię choćby o niedojrzałej lub niedorozwiniętej pannie pod czarnym nickiem\"madziałka\"!

Gość nie zauwazylam by ktos sie
"chamsko i wulgarnie" podszyl. Wrecz przeciwnie... te podszywy byly bardzo kulturalne, w przeciwienstwie do twoich wypowiedzi :O

Gość sam fakt ze
twoje wpisy zostaly usuniete po zgloszeniu na Smietniku a te rzekomo "chamskie i wulgarne" podszywy nie... to juz o czyms swiadczy ;)

Owszem poród boli ale nie oddała bym tego żadnemu facetowi. Oprócz bólu poród jest fantastycznym doznaniem, cudem. Coś fantastycznego. Cieszę się ze jestem kobietą i mogę tego wszystkiego doświadczać. Mój mąż zazdrości mi że mogłam czuć kopniaczki małej w ciąży. Teraz mi bardzo pomaga. A jesli chodzi o wygląd, to dbałam o siebie cała ciąże i teraz rónież i czuję się cały czas atrakcyjna.

ooo widze ze tu najezdza sie tez na madzialke\'?i mysle sobie ze robi to jedna osoba pod roznymi pseudo no i druga fajna heheh ale madziałka faktycznie dobrze ze zmieniłaś sobie nicka!:)Lauretta powiem ci tak jestem matka 5l.chlopca za 2 mce rodze coreczke i nie przypominam sobie by ciaza byla fuj szajs itp.zebym wygladala brzydko(pokaz wszystkim swoje zdjecie!)i zeby moj maz traktowal mnie jak smiecia.Pracuje na bardzo wysokim stanowisku w duzej firmie i wszyscy wokol twierdza ze wygladam kwitnaco a przciez w takiej fuuj ciazy jestem.Mam nadzieje ze nie wpadniesz szkoda by bylo tego malenstwa albo zalozylabys nowy temat\"jak doprowadzic do poronienia\":(

Gość dzieki....
kobieca---> akurat madzialka sobie zasluzyla :O Ty tez wypowiadasz wlasne zdanmie. Masz do tego prawo :) Ale obisz to w kulturalny sposob... Z tego tematu posty madzialki zostaly usuniete - sama zglosilam na Smietnik - wiec cos musialo w nich byc, bo moderatorki nie usuwaja za nic...

I co?uwazasz ze mozna ja gnoic na wieki wiekow??poza tym ja na prawde nie widze nic zdroznego w jej wypowiedziach nie wyzywa od najgorszych nie cieszy sie ze ktos ma ciaze zagrozona..Nie rozumiem tego tym bardziej ze czytalam bardziej chamskie odzywki na roznych tematach a chocby tego kogos kto\"wisi\"nade mna:(tu widze chamstwo i brak kultury!

Gość mmmmmm
Ponoc nie ma konstruktywnej krytyki ... ale wg mnie Madzialka przegina czasami w swych wypowiedziach , no coz w koncu jest wolnosc słowa....

Gość nie wiem czy milo jest
uslyszec od kogos, ze jest sie "niedorozwinieta gowniara"... Takimi epitetami obdzielaja sie osoby, ktorych nie stac na inne argumenty... A czy ja gnoje madzialke, czy kogokolwiek??? Ani razu jej nie obrazilam ;) W przeciwienstwie do jej slow skierowanych do mnie ;)

poród boli wychowywanie maleństa ciężkie ale co świat jest wart bez dzieci?? ja miałam bardzo ciężki poród ale lekką ciaże ale warto było przez to wszytko przejśc mam slicznego synka a maz pomaga mi jak może i przy dziecku i w domu

Gość hrabini
och jak tu milo:)niestety musze stwierdzic ze autorka tematu faktycznie jest niedorozwinieta gowniara jak to juz tu gdzies padlo.Takie jest moje zdanie na ten temat o mozecie mi naskoczyc.Wg was ja tez moge byc chamska ale to nic w porownaniu do lauretty i jej obrzydliwego wywodu na temat ciazy.Ciekawa jestem jak ona wyglada??moze szuka lekarstwa na swoje kompleksy rzucajac takimi slowami??a najbardziej bawia mnie pomaranczowe paniusie ktore chowaja sie za roznymi pomaranczowymi i jadowymi pseudo...I zaloze sie ze jest to jedna osoba:(okropnosc

Gość hrabini a ty za to nie masz
pomaranczowego nicku heh DALTONISTKO :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ty za to wcale chamska nie jestes.......i nie wnikam tutaj czy ty to madziałka pod innym pseudo POMARANCZOWYM :D::D. Wypowidziałam sie tak jak uważam a ty nie masz prawa mnie obrazać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli czytałaś moja wypowidź to mogłaś doczytać do końca i ze zrozumieniem niz to teraz komentować ale nie jestem taka swinia jak ty i wytłumacze ci poczatek dla mnie ciąża oznacza to co robi sie z kobieta podczas ciazy i w czasie porodu typu lewatywa itp. nic nie napisałam ze dzieci sa fuj lub coś w tym stylu!!!!!!!!! A widze ze(to tyczy sie nie tylko tej babki) ze czesc uwaza ze dla mnie dzieci sa fuj np kobiecaa bardzo tez nie zrozumiała a ma czelość sie wypowiadać!!!!!!!!!!! Darujcie sobie takie tekty ja nikomu nie zycze źle ale wy juz przesadzacie i to ja wspołczuje dzieciom ktore macie lub bedziecie mieć bo matka to dla mnie i zapewne wiekszości autorytek!! Moja matka nigdy nie życzyła komuś źle nawet najwiekszemu wrogowi ale wy to wy BRAWO!!! Uczcie swoje dzieci

ooo trochę chamstwem powiało, ale...do lauretty.... nie koniecznie trzeba mieć męża (czy mężczyzne u boku), który nie pomaga, a poród to nie koniec świata i oczywiście po ciązy nie trzeba wygladać koszmarnie. myślę, że nie jestem wyjątkiem, a mam męża który bardzo mi pomaga, zawsze po przyjściu z pracy zajmuje się małą, wstaje w nocy i jak trzeba to przebiera (nie karmi z racji, że mała je pierś0, sprząta, robi zakupy, poprostu dzielimy się obowiązkami. co do porodu, nie zawsze krocze jest nacinene i lewatywa też nie jest standardem dodatkowo możesz ogolić się w domu. po ciąży też możesz być laska, ja po porodzie ważyłam dokladdnie tyle co przed ciążą (fakt, że przytyłam tylko 6 kilo, a samo dziecko ważyło ponad 3) i teraz 3 miesiące po tym najpiękniejszym wydarzeniu wchodze w rozmiar 34/36 bez diet i jakis ćwiczeń

Gość viddd
lauretto - masz racje, one tutaj uważają, że jak za przeproszeniem "krew bryzga po ścianach" to też przyjemne. Ja tam uważam też poród za coś nieprzyjemnego.

no poród jest bolesny i nie przyjemny piekna chwila jest po jak juz masz szkraba choc ja go tylko widziałam 5 sekund bo straciłam przytomnosc i spado mi tentno i musieli mnie ratowac

Gość ja tez tu pisalam pod
pomaranczowym nickiem. Nie wszystkie wpisy sa moje... Ladnie to tak oceniac ludzi po kolorze nicku? ;) Never mind... NIe wiem czemu ale mam wrazenie, ze z mamusie sa na tym forum bardzo nerwowe ;] Ale rozumiem, dzieci w nocy spac nie daja ;)

to ja ta wredna madziałka tak tak jestem tobą lauretto i na bank podszywam się pod pomarańczową ale ty głupia jesteś!

taak lauretto ja tez jestem madzialka zreszta musze ci sie przyznac ze wszystkie jestesmy jedna wielka madzialka tylko zmieniamy pseudonimy;)Zaczynam wierzyc ze na prawde jakas nienormalna jestes a najgorsze jest to ze znow ta dziewczyna obwiniasz!to moze cale to forum jest opanowane przez madzialke?zacznij sie leczyc bo schizofremia cie lapie dziewczyno!:(zal mi cie!

Gość aaaa wiecie
ze nadal kobiety umieraja podcczas porodów i po.... bardzo wam współczuje tym które miałay traumatyczne porody i okaleczone krocze :(

Gość a to dobre...
misialala i bawisz mnie---> wy o top samo podejrzewacie wszystkie pomaranczowe nicki. To wam wolno, a innym nie? Czy li sa rowni i rowniejsi? :D

\"a to dobre\"nie chodzilo mi o pomaranczowe a o laurette.Zobacz jak ta laska dojrzy tresc ktora nie odpowiada jej przekonaniom to zwala wszystko na madzialke!co kto nie napisze to madzialka.To juz naprawde jest smieszne i zenujace.Poza tym zauwazylam cos jeszcze!napadacie na madzialke a popatrzcie na tresc lauretty jak sie wypowiada na temat ciazy!np.:k**a to jakis szajs,po ciazy kobieta wyglada brzydko,facet traktuje ja jak smiecia..to nie jest chamskie?!jesli wg was nie to jestescie podobne do autorki.Dla mnie ta wypowiedz szczerze mowiac jest chamska:(

Gość wiem ze chodzilo teraz o laur

Gość ete
ale pare razy pojawily sie insynuacje, ze pomaranczowe wpisy pochodza od jednej osoby... To rownie dobrze mozna o to podejrzewac czarne wpisy. Tyle tylko chcialam ;) PS. Niechcacy mi sie wyslalo 2 razy ;)

Gość hrabini
lauretta jest uposledzona?!to ja sie wcale nie dziwie ze takie tematy zaklada!:)musze cie rozczarowac:(nie jestem madzialka:(jestem wielkim shuuu a ty masz siano w glowie haha idz sie dziecko do klasowki z przyrody przygotowac haha