Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauretta

kobiety maja przerabane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lauretta

Kurcze jak to czytam wszystko to sie mi rzygać chce!! Ciaza jest wrecz wstretna!! Nie dobrze mi sie robi jak czytam zdania m.i.(...) zrobia ci lewatywe ogolą itp!! FUUUJ!! k**wa to jakiś szajs jest!! Dlaczego kobiet ama tak przej**ane??!! Pozniej po ciazy nie jest lepiej bo wyglada brzydko i tp. A w domu?? Facet praktycznie kazda trakruje jak smiecia!!!!!!!!! Sama musi zajac sie dzieckiem sprzatać i co moze jeszcze zarabiać??!! Naprawde KOBIETY maja przej**ane całe życie!! Ja nie jestem w ciazy chłopaka mam ale jak widze to wszystko to watpie ze bede mieć rodzine no bo boje sie ze mnie tak samo maż bedzie traktował jak śmiecia,pomiatał a ja tylko z pieluchami i co jeszcze mu usługiwać bede??!! Nie chce tak żyć a boje sie ze tak bedzie bo ile to sie naczytałam ze przed ślubem jest fajnie milutko a po ślubie............!#$%@#%@!@

Gość izsooniaaa
Moj nie:) Wybrałam sercem takiego, ktory pomaga- do dzis pamietam jak on zebrał brudne kubki niebieskie po kawie po 4 osobach:P i to, ze bananki zebrał ze stou i podał pani co tam dbała o uklad stołu;)

Gość spoko małła
Jeszcze troche latek i bedziesz błagała, zeby jakiemukolwiek scierwu usługiwac i wypluwać z siebie dzieci.

Gość izsooniaaa
No ale zmienil sie pod wpływej pewnej divki.. az mi serce peka, ze był tyle czasu przeciko mnie po roku 2004 gdy widziala, ze kocha i fascynuje sie mna(nasladowala mnie, a zatem rywalizowała ze mna) zmienial sie coraz bardziej.

To, ze lewatywa i golenie, to jeszcze nic. W Polsce czeka Cię jeszcze rutynowe nacinanie krocza, czyli przecinanie mięśni okalajacych pochwę:O a potem szycie tego. Oczywiście o ile nie pęknie Ci szyjka macicy czy np. pochwa, co tez się zdarza, bo wtedy szwy masz i wewnątrz. Potem co 4 kobieta nie trzyma moczu oraz co 5 Polak ma hemoroidy:P A potem mąż stwierdzi, ze jesteś szeroka jak wiadro i znajdzie sobie 19letnia kochankę:)🖐️

Gość spoko małła
Sugeruję ,że twoje BMI daleko przekracza normę :/.

Gość ombeline
jestem deska.... popieram!

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin