Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1464979

Podniecają was Panowie stringi noszone przez kobiety ?

Polecane posty

Gość Wikary ks Bogumiła
Mnie podniecają wyłacznie stringi księdza dobrodzieja

Gość Alkaaaaaaaaaa
jestem kobieta, ale tak sobie mysle ze panow podniecaja nie tyle stringi, co ladne pupy , efektownie wygladajace w tych stringach.

Gość nic mnie tak nie
podnieca jak rozmowa testowa skype :classic_cool:

Gość 1464979
Mnie stringi noszone piekielnie podniecają,szczególnie czerwone:D.

Gość jestem kobieta.........
i jak widze wystajace stringi to sie rzygac chce:( normalnie dupa na wierzchu.......:(

Gość no jak dupa na wierzchu
coś ty. fajna taka dupa. cho pogadamy o dupach

Gość gość
Stringi są totalnie do kitu. Zakrywają za mało, a jednocześnie za dużo. Nie okalają pupy, jak seksowne figi, a jak bym chciał oglądać gołą pupę, to bez stringów, żeby widzieć rów :) Stringi są strasznie tandetne, kojarzą mi się z tanimi prostytutkami. Najlepsze są figi, nie ma to jak urocze majtaski :)

Gość gość
Jestem kobietą i według mnie, najgorszą wiochą są widoczne stringi przez obscisłe spodnie lub spódnice. Albo jak taka kobieta się przychyli, z tyłu spodnie spadają i pół du*y widać. Obrzydlistwo szczególnie u tych grubych.

Gość gość
Jestem kobietą i podniecają mnie stringi na zgrabnych pupach moich koleżanek.

Gość gość
twój stary mnie podnieca

Gość gość
Taką jak na fotce waliłbym aż do omdlenia.

ja myśle że facetom niepowinny podobać się stringi Podobać powinna się pożądna kobieta. Nie taka co pokazuje weźmnie ulegnij mi tylko taka która pokaże jestem wartościowa w całości i całą sobą i nie musze fizyczną stroną zasłaniać swojego braku prawdziwej wartości

Gość gość
uwielbiam nosic stringi. specjalnie kiepsko wycieram rowa zeby sznureczek przesuwal sie na c****o. wtedy zakazenie i mowie mojemu staremu, patrz jakie uplawy, to przez ciebie, przez to ze kazales mi nosic stringi, teraz seksu nie bedzie dopoki tego nie wylecze. a i dawaj 200zl na gin. wtedy wyszukuje tanszego, a 100 przep*****lam :D

Gość gość
Mnie tak stringi nie rajcują bo spowdzedniały, stały się ogólnodostępne i widoczne wszędzie. Już nie kojarzą się jednoznacznie z seksem, intymnością czy cielesnością. Na plaży co druga w stringach. Im częściej jest coś pokazywane, tym mniej podnieca. Ja w tej kwestii jestem konserwatywny i najbardziej u kobiet lubię klasyczne figi. Powstały specjalnie z myślą o kobiecej sylwetce - szerokich biodrach. Jak kobieta chce być wyjątkowo sexy to wycięte figi z koronką, najlepiej czarne. Sprawdzone, klasyczne, uniwersalne. :)