Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy kręci to facetów

Czy dość obficie owłosiona ale w normie brunetka sprawia wrażenie temperamentej?

Polecane posty

Gość Czy kręci to facetów

Czy kobieta dość mocno owłosiona, ale normalna, bez hirsutyzmu itp. po prostu w normie sprawia wrażenie mocno temperamentej? ciemne włosy na rękach gęste owłosienie pod pachami, po goleniu widać ślady obfite owłosienie łonowe, rozchodzące się na pachwiny i nieco na wewnętrzne strony ud kłaczki między pośladkami włoski pod pępkiem Zakładając, że oczywiście goli z tego tylko nogi i pachy oraz okolice bikini, ale widać ciemne ślady zarostu pod pachami i w okolicach bikini (na udach) oraz np. 2dniowe ciemne włoski na nogach czasem?

Gość Słodka Myszka
też jestem brunetką :-) obdarzoną przez naturę meszkiem tu i tam, Czy podoba się Panowie to Wam? :-)

Gość mam gorzej
ja jestem blondynka i mam dosyc podobnie...z tym ze na raczkach mam jasne wlosy :( ale co do owlosienia intymnego to tez jest ciemne,geste i wychodzi spod bielizny...pod pachami tez mam zawsze slady :(

Gość Ja jestem prawiczkiem
Mi się takie coś nawet podoba

Gość do autorki...
Super musisz być. Ja jestem facetem i lubię u kobiet rączki z włoskami, kudełki pod pępkiem, kłaczki w rowku oraz te ślady pod pachami oraz w okolicach bikini (pachwiny i uda). Nogi też nie muszą być zawsze idealnie gładkie, czasem może widać, że przecież jednak rosną na nich włosy ;) :)

Gość fuuuuuuuuuuuu
ogol ręce i brzuch oraz dupsko - bo tam kłaki są ochydne. a pachy i okolice bikini depiluj tak żeby nie było widać śladów!

mnie to kręci i to nawet bardzo. lubię patrzeć na kobietę w bikini i widzieć wystające delikatnie włoski z pod majteczek. Owłosienie ma to w sobie że bardzo podnieca :) przynejmniej mnie

Gość mnie tez to kreci
napewno jestes bardzo podniecajaca

Gość owłosione rulez

Gość obrzydliwe idź do
kosmetyczki na depilację!!!!!!! Fuj, fuj, fuj!!!

Gość Bo tylko to im zostało
Dla mnie jesteś nieatrakcyjna, co z tego, że golisz nogi i pachy jak i tak widać, że masz tam obfite, mocne owłosienie, pomijając, że masz ciemne kłaki na rękach i na brzuchu

Gość Paris26
Obrzydzajace!!! Fuj podoba sie to tylko jakims dziwnym zboczeńca. Facet z klasa wie co jest modne i napewno nie podoba sie cos takiego zadnemu. Badz modna i sie wydepiluj. Bedzie bolało, ale czego sire nie robi dla urody!!!!!!!!!

U mnie nie przejdzie!! Fuj! Nie znosze owłosienia u kobiet-szczególnie jak ma widoczne kłaczki na rękach. pozdrawiam:-)

Gość jestem niska
obfite owłosienie u kobiet kręci nielicznych facetów którzy mają dziwnego pierdolca na tym punkcie

Gość jak cię bedzię kochał
to zaakcetuje twoje owłosienie, bo będzie cię szanował za to kim jesteś, a nie tylko leciał na wygląd

Gość gość
Jestem brunetką i jakbym miała kupę włosów wszedzie i czarne ślady po zgolonych włosach na chwilę po goleniu, to bym czym prędzej pobiegła na depilacje laserową.Obwite owłosienie może podniecać jedynie fetyszystów chyba........:o

Gość nie wszystkich stac na
kosmetyczke i depilacje laserowe i inne bajery... A po depilacji w domu sa teklie same sledy jak po goleniu ;) Baaaa... po goleniu to jakis czas jest gladka skora, a podepilacji to wrasta :O Sami sie golcie faceci! Zobaczycie jak to milo :P

Gość kakaklal
Właśnie dlatego nie znoszę brunetek. Doskonale to ujęłaś: kudły wszędzie, owłosione łaty, zrośnięte brwi, ciemny pysk, nadmiar melatoniny, wąsik. Jeszcze brakuje kółka w nosie.

Gość jak cię bedzię kochał
nie każda brunetka ma wąsy, a autorka topicu z tego co pisze nie jest jakoś nadmiernie owłosiona. a facet, któremu to przeszkadza jest po prostu niedojrzały, niech sam się lepiej goli ;(

Gość upupupupupupupupupupupupupupup

Gość KrzychuBB
Hej :) Ja tam lubie taki typ urody i jak jest tu jakas miła Pani z okolic Bielska-Białej to zapraszam na gg 5631560 :)

Gość Brunetka owlosiona
dobrze ze mam faceta, który akceptuje bez problemu moje owłosienie. I mysle, że raczej to faceci, którzy nie toleruja zbednego wloska u kobiet niestety maja problem. Przykro mi , że komus tam nie staje z tego powodu:D widocznie ma problem z potencja:P Nawet nie wiecie niektórzy panowie jakie to uciazliwe jeali trzeba sie codziennie golić. A okolica bikini jest szczegolnie wrazliwa. Na wosk sami sobie chodźcie. Ja nie mam problemu z akceptacja siebie....poazdrawiam.

Gość jestem blondynką
ale co z tego maam pełno kłaków na całym ciele od stop do głó wiadomo, ze to lepiej, ze sa jasne, niż jakby były czarne i było by je widać a tak to ich nie widać ale czuć moge ogolić nogi, a po godzinie dwóch mam już kaktusy dobrze ze nóg nie pokazuje się tak często tylko latem najgorsze sa włosy na rękach i o zgroszo - dłoniach - najchętniej obciełabym sobie te paskudne łapy wstydze się bradzo nawet przed moim facetem :(

Gość badź modna wydepiluj
sie:D:D:D a to co za madrala napisała:D A moze badx modna i włóz sobie kolczyk w cipke:p