Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakanaa

tak mi źle

Polecane posty

Gość zapłakanaa
oj tak latwo sie mówi. co mam zrobic? nie mam gdzie mieszkac. zeby isc do pracy musze zatrudnic opiekunke a w dzisiejszych realiach moja pencja pójdzie cala dla niej za co oplac mieszkanie? jestem bardzo młoda nie mam wyksztalcenia wiec nie moge liczyc na dobra prace za duze pieniadze. dziecko jest maleńkie nie moge go oddac do przedszkola nawet do zlobka bym sie bala poztym jest chore. musi byc pod stala opieka lekarzy i ciagle musze robic badania. nie poradze sobie sama.

piszesz: \"na każde zwrócenie mu uwagi\" Jakie uwagi? Posłuchajcie. Nigdy nie będzie tak jak sobie wyobrażałyśmy... Mężczyzna i kobieta to dwie odrębne osoby inaczej myślące, mające inne hierarchie wartości. Czytałyście \"Mężczyźni są z Marsa, Kobiety z Wenus\"? Te różnice sa tam wspaniale ukazane. Przypowieść indianki, która przestrzega mającą wyjść za mąż młoda indiankę, ze absolutnie nie wolno wchodzić do męskiej jaskini, bo tam zionie SMOK! Lub o rycerzu, ktory szedl walczyć ze smokiem, a księżniczka za kazdym razem mówiła mu, której broni ma użyć, aby była skuteczniejsza. Mężczyzna zatraci poczucie własnej męskości przy takiej gdaczącej babie...Pójdzie na wyprawę zabić smoka innej księżniczce, która nie będzie mu mówiła jak ma to uczynić. Na ironie losu, sama jestem gdacząca babą. Byćmoże zniszczyłam swój związek swoją niewiedzą...A może brakiem miłości? To zawsze pozostanie zagadką.

Gość tralala19
A może ma impotencje??

Gość zapłakanaa
zulietta to co wedlug ciebie mam robic? nie oddzywac sie i w pokorze gotowac obiadki podstawiac pod mordke bawic dziecko w wolnych chwilach korzystac z wc. w sobote spakowac dziecko do plecaka i zabrac na zajecia zeby mu nie przeszkadzalą w ogladaniu meczu? sory ale nie tak mialo byc1 nie tego chcialam! on wiedfzioal czego chcialam i ja wiedzialam czego on chce umówilismy sie na cos! mieszkalismy razem przed slubem bylo inaczej!!! teraz ciagle tylko sie kłocimy ostatnio sie bijemy. on ma podrapane rece a ja cale ciało w siniakach. nic nie mówie jest mi tak przykro kiedy podnosi na mie reke ze nawet nie czuje bólu. nie tak milo byc!

Widzisz...wszystko to przezyłam...No może za wyjątkiem meczów i rękoczynów :) Ale ogólne rozżalenie kobiece, rodzaju:\" to nie tak miało być\". A kto nam powiedział, jak miało być? Rolą kobiety jest troska o dziecko, tak było od wieków. Rolą meżczyzny było przynoszenie jadła do domu. Po jaką cholerę ma być inaczej? Ma Ci sprawiac przyjemnośc ugotowanie swemu mężczyźnie posiłku. W czystym domu ma pachnieć pyszną potrawą, a na stole mają być najlepiej czerwone świece;) Daj mu to czego On chce, byćmoże otzrymasz to czego Ty oczekujesz....Pod warunkiem, ze to nie jakiś damski bokser.