Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupupup

kubek niekapek-jak dla mnie totalny niewypał a jak sie spr u waszych dzieci?

Polecane posty

Gość mikamam
nasz zaczal spelniac swoje zadanie dopiero jak maly mial ok roczku wczesniej nie umial z niego pic, czesto zdazralo mu sie zachlysnac, pozniej ogladalam reporaz na tvn style gdzie pediatra wypowiadal sie ze niekapkow nie powinno sie uzywac WOGOLE bo zle dziala na zgryz, dziecko pozniej chrapie i spi z otwarta buzia!! no ale najgorsze z tym zgryzem wlasnie :-o poradzil wsadzenie zwyklego smoczka od butelki i ja tak zrobilam, mam niekapka z awentu, wyrzucilam zaraz ten twardy plastikowy ustnik i wsadzilam smoka z aventu , pasowal jak ulal a teraz super spelnia swoje zadanie,maly ma 1,8 roczku

Gość hilka
Dlatego ja mam ciągle dylemat czy WOGÓLE kupować córce niekapek /ma rok/

ale jak wsadziłaś tam smoka, to przestał jyż być kubkiem niekapkiem, więc nierozumiem stwierdzenia jak może twrez spełniać swoją rolę...

ja tez oglądalam ten program na TVN STYLE gdzie odradzano kubek niekapek-w zamian proponowano kubki ze słomką(gdy jestesmy poza domem) lub uczenie dziecka picia ze zwyklego kubka:)

Gość ngfuj5i
Moja córcia ma rok i też nie chce pić z niekapka, karmię ją piersią i uczę mała pić z normalnego kubka, idzie jej to bardzo dobrze, jak i przez słomkę;)