Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka pogoda

Tunezja w listopadzie-jaka temperatura

Polecane posty

Gość jaka pogoda

Zwracam się z pytaniem do osób,którzy byli tam pod koniec roku.Zastanawiam się nad wycieczką do tego kraju w celu typowego wypoczynku na plaży.Szukałam wiadomości na temat temperatury i wychodzi na to,że listopadzie jest ok 21 stopni. Czy to możliwe??? Marze o wypoczynku, bo nie miałam urlopu i mam już dość pracy.

Gość około 20-25 stopni
na kapiel w morzu zdecydowanie za późno

Gość jaka pogoda
no to pięknie.dzięki :(

Tunezja w listopadzie...brrrr...... Nie licz na wygrzanie. W Tunezji pogoda nigdy nie jest pewna. Ja pod koniec wrzesnia i poczatku października 2006r. trafiłam na kilka dni pochmurnych i deszczowych. Nie wspominając o tym, ze na lotnisku przywitała nas taka ulewa, ze mialam mokrą walizkę. Pomyśl o Egipcie - Sharm El Sheikh albo Kanarach, ewentualnie Cypr, ale tam dość drogo i nieciekawie.

Bleee.... Tunezyjczycy są bardzo przeciętnej urody i ....tu nie dokończę bo nazwiecie mnie rasistką .... Naprawdę rozważ Egipt albo Kanary. Tam jest ciepło.

Gość jaka pogoda
stać mnie tylko ewentualnie na Egipt, pomyślę.

Gość jaka pogoda
:) widze,że temat rozwinął się w inny kierunek.Jadę z chłopakiem więc faceci są nieistotni

Angelica odpisałam :) 🖐️ Jak Egipt i sam wypoczeynek to jedź do Sharm. Może znajdziesz dobrą oferte do hotelu Sharm Cliff Resort. Szukaj powoli juz teraz bo listopad w Egipcie spędza bardzo dużo turystów i oferty szybko się rozchodzą. Chyba, ze lecisz z Wawy to jest inaczej bo wiecej biur wiecej czarterów.

Gość podróznik32543
no w listopadzie to za zimno ja bylem raz w listopadzie to bylo z 20 stopni a o kompieli nie ma mowy woda lodowata polecam egipt tam w tym okresie jest ok 25-30 stopni sam wiem bo bylem w sharam el sheik i bylo cieplo z 28 stopni nawet do 30 woda z 25 stopni

Gość ihako
Może wycieczka objazdowa na Cypr - https://yobboo.pl/cypr/ Yobboo to polecane przez wiele osób biuro podróży

Gość Nanizana
Moim zdaniem październik to jest idealny czas na Tunezję, do samego końca, w listopadzie może być już trochę za chłodno. Z resztą większość biur podróży kończy Tunezję w październiku. Więc jeśli ktoś chce zaznać trochę słońca i kąpieli to jednak ten wrzesień - październik lepszy.

Gość S ło n k o
My wybieramy się do Tunezji z Rainbow do hotelu Nour Palace 12 października. Specjalnie wybraliśmy jak najpóźniejszy termin, żeby się nie gotować. Dla nas lepszą opcją jest jednak niższa temperatura powietrza przy nadal wysokiej temperaturze wody.

Gość La Boom
Październik to jest według mnie idealny czas na wycieczkę do Tunezji. Jest ciepło i przyjemnie, a z nieba nie leje się żar. W nocy jest trochę chłodniej ale nadal ciepło. Dla mnie wrzesień i październik to idealny czas na taki wyjazd.

Gość Mostishio
Byłam pod koniec września rok temu i było w sam raz. Dla mnie w listopadzie byłoby już trochę za chłodno. Ale ja lubię gorąco, opalanie i temperatury w okolicach i powyżej 30 stopni. Więc pewnie trzeba zapytać samego siebie wpierw co lub w wakacjach i jakie temperatury.

Gość Posrebżana
W Hammamet średnie temperatury to 21 stopni w listopadzie. Czyli cieplej niż nasze polskie lato :-) Ale ja bym chyba jednak wybrała październik. Z resztą w październiku większość biur kończy wysyłanie swoich klientów do Tunezji, a na pewno Rainbow.