Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość List otwarty

do byłych mojego mężczyzny.

Polecane posty

Gość List otwarty

Drogie siostry i rywalki Chcę tu wyrazić moją miłość do was i wdzięczność. Kocham was wszystkie, Aniu, Hanko, Marto, Agnieszko, i te anonimowe, z przeszłości mojego mężczyzny. Kocham was bo zrobiłyście miejsce w jego życiu dla mnie, bo swoim przykładem wskazałyście mu jaką kobietę może docenić, i tu usuwając się. Życzę wam tyle szczęścia, każdej z was, ile ja czuję dzięki wam. 🌻🌻🌻🌻

Gość popieram w stu procentach
tylko zmienię imiona na martę i emilę.... anonimowe nie były zbyt znaczące ;)

Gość eeeeeeeee
ładny list ;)

Gość List otwarty
(Coś się kończy żeby coś innego mogło się zacząć. Las płonie i tworzy miejsce dla nowego życia. My zrywamy i dajemy początek wielu nowym miłościom, tej która czeka gdzieś na nas, tej która czeka na byłego... łańcuszkom nowych miłości z ogniwami w każdym kolejnym człowieku.) Na dodatek ja kocham mojego mężczyznę takiego jakim jest, a to jego doświadczenia - wpływ relacji z byłymi - ukształtowały i kształtują go, w tym romantycznie cynicznym, trochę zgorzkniałym, jednak powoli ufającym mi coraz bardziej, na którego ja muszę zasłużyć i staram się.

Gość List otwarty
Ładny? Dzięki! Po prostu tak czuję i chciałam to w końcu wyrazić. Wiem że te byłe to wspaniałe dziewczyny, z jakiegoś powodu jednak nie dobrali się, każda z nich i on. Ich dramaty spowodowały moje szczęście i mam nadzieję że przyniosły szczęście im!

Gość tylko nie staraj się zbytnio
bo czasem za takie starania płaci się wysoką cenę. I pamiętam, że skoro jego doświadczenie liczy tyle byłych, to niestety i Ty możesz być kiedyś tą , co była.

Gość List otwarty
wiem :)

Gość List otwarty
Wydaje mi się, Sweet Dreams, że gdy zaufasz, gdy poczujesz jak wasza i każda inna miłość są wyjątkowe, jedyne, niepowtarzalne, jak jedno wynika z drugiego i ciąg zdarzeń jest nieunikniony, gdy do tego poczujesz własną wartość, to będziesz się cieszyć z tego jaki twój partner jest i z tego co doprowadziło do tego że jesteście razem i tacy jacy jesteście.

Gość samotne baby nie matki
to ze jest sie razem- doprowadza do tego miłosc obojga chec bycia razem, a nie jakies tam baby z przeszłosci.