Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StanislawaKKK

CZY ma ktoś mocem oddzielny na internet i telefon???

Polecane posty

Gość StanislawaKKK

Chcę założyć telefon i internet a oni mi mówią, ze nie będzie wscianie gniazdka do telefonu tylko będzie taki sam - modem jak do internetu....ktoś wie o co chodzi? Czy to znaczy, że internet będzie jakby razem z telefonem? Jeszcze czegoś takiego nie widziałam....

Gość pierwsze słyszę

Gość StanislawaKKK
MODEM, sorry

może chodzi o modem isdn czy jakoś tak, mam w paracy, taka skrzyneczka na ścianie, mamy dwa nr telefonu na jednej linii, internetu akurat na tej linii nie mamy.

Gość StanislawaKKK
o to mi chyba chodzilo. Bo oni mi proponują właśnie dwa modemy: jeden do internetu a jeden do telefonu. I jakie to ma zalety?

Gość a ja mam na internet
modem, a na telefon nie....jest tylko gniazdko. I to ma taką zaletę chyba, że te dwie usługi są niezależne od siebie, a jakby były dwa modemy i na telefon i internet to znaczy ze są tą dwie jednakowe usługi............chyba

Gość zazabe
pewnie chca zalozyc telefon sieciowy, a placic bedziesz jak za zwykly . Zaloz internet i przez Skype masz telefon , prawie za darmo.

Gość a ja mam na internet
i dodam, że jak mi np nawala internet to mam telefon sprawny. Albo na odwrot. A co to telefon sieciowy?