Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajna_dziewczyna

mąż mi nie ufa

Polecane posty

Gość zwyczajna_dziewczyna

Moja historia wyglądała tak, po 5 latach małżenstwa rozstałam sie z mężem.Dwa lata naszego małeżenstwa były udane, pozniej zaczęło sie psuć, nie umielismy,nie chcielismy,generalnie nie potrafilismy nic naprawić.Były ciągłe kłótnie,wyzwiska,płacz.Ja poznałam kogos i odeszlam od męża.Rozwodu nie mielismy.Po pol roku okazalo sie że moj nowy związek to pomyłka i rozstalismy sie bez żalu.I wtedy znow pojawil sie mój mąż, mały krokami zdobywał mnie na nowo, i ja zakochalam sie w nim znów.Okazała sie ze nasze rozstanie uświadomilo nam co zrobilismy źle,gdzie każde z nas popełniło błędy.Nie odrazu wrocilismy do siebie,najpierw przezywalismy od nowa stan zakochania.Przeprosiłam męża za zdrade,on mi ją wybaczył.Przynajmniej tak mówi.Od niedawna jestesmy już znowu razem, i zaczęły sie problemy, mąz mi nie ufa.Każdy facet w moim towarzystwie to według niego zagrożenie,ostatnio sąsiedzi widzieli mnie z kolegą, rozmawialam z nim chwilke pod blokiem, mąż sie dowiedzial zrobił mi awanture ze sąsiedzi mu mówią ze mam znów kochanka.Mówie mu że dla mnie liczy sie tylko on, ze go rozumiem że może być mu cięzko po mojej zdradzi ale zeby mi zaufał, zeby wierzył mi a nie innym.Męczy mnie to, chcialabym spokojnego zycia, nasza córeczka jest niesamowicie szczęśliwa że jestesmy razem.Nie chce aby to co naprawilismy sie popsuło przez to, ale tez wiem ze mąż ma prawo mi nie ufać.Jednak chcialabym aby to zrobił,w tej chwili dla mnie najwazniejszy jest on.Nie wiem czy to przeczekać, jak go przekonać?

On się na tobie zawiódł, zdradziłaś go i teraz każdy nawet obcy facet dla niego jest potencjalnym kandydatem na kolejnego kochanka-nie dziw się jego reakcjom, bo i w sytuacji odwrotnej sama pewnie byłabyś zazdrosna nawet o kobietę na którą on kątem oka zwróciłby uwagę. Widocznie bardzo cię kocha i walczy o to, aby w twoim otoczeniu nikt nowy się nie pojawił bo po raz kolejny by cię stracił :-) Czasami można wyciągnąć jakieś plusy :-) Mów mu często o tym co czujesz, opowiadaj nawet o śmiesznych sytuacjach dnia codziennego, cieszcie się sobą, organizujcie wspólne wypady i ostrożnie z tymi wszystko wiedzącymi sąsiadami :-)

On się na tobie zawiódł, zdradziłaś go i teraz każdy nawet obcy facet dla niego jest potencjalnym kandydatem na kolejnego kochanka-nie dziw się jego reakcjom, bo i w sytuacji odwrotnej sama pewnie byłabyś zazdrosna nawet o kobietę na którą on kątem oka zwróciłby uwagę. Widocznie bardzo cię kocha i walczy o to, aby w twoim otoczeniu nikt nowy się nie pojawił bo po raz kolejny by cię stracił :-) Czasami można wyciągnąć jakieś plusy :-) Mów mu często o tym co czujesz, opowiadaj nawet o śmiesznych sytuacjach dnia codziennego, cieszcie się sobą, organizujcie wspólne wypady i ostrożnie z tymi wszystko wiedzącymi sąsiadami :-)

Gość he he he
Jeśli żona zdradzo to mąż jest winny...ale wygodniej wymagać niż się starać