Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skąd oni się biorą

Czemu dla niektórych facetów aż tak ważna jest przeszłość seksualna kobiety?

Polecane posty

Odpowiedź jest stosunkowo prosta.Public relation. Należy wszelkimi sposobami ogłupić facetów i wmówić im że to OK. To nic że przed wami było 20 liczy się tylko że cię kocham. A że mi to kochanie przejdzie jak pojawi się lepszy od ciebie. No cóż \"zostańmy przyjaciółmi\".

Tak, zgadzam się- PR. Co z tego, ze kobieta by chciała porządnego, mądrego, dobrego faceta do tego prawiczka, skoro wszedzie faceci wmawiają nam, że trzeba najpierw siedzieć 5 lat w burdelu, mieć za sobą co najmniej 20 kochanek, zeby móc nam dogodzić, bo inaczej będziemy nieszczęsliwe do końca życia. Męzczyzna wcale nie musi być dobry, bo kobiety i tak kochają tylko skurwysynów i zapitych chamów. Najlepiej jak jeszcze mają hpv, chlamydie i zachowują się jak zwierzęta.

Gość Spokojny Kazio
hhh3, ze się z Aniołem nie zgadzasz to jest to twoja sprawa. Ale to co piszesz to jest faktycznie największa bzdura którą czytałem. Pewnie jesteś kobietą która złapała faceta na jakieś damskie sztuczki. Poczekaj jak mu klapy opadną i dopiero wtedy przekonasz się kto tu miał rację.

Gość Spokojny Kazio
jestem deską przegrałam życie, sama sobie odpowiedz. myślę że jesteś inteligentna.

Gość Spokojny Kazio
jestem deską przegrałam życie, Tylko widzisz czasami inteligencja, która faktycznie powinna nas ostrzec przed takimi metodami zawodzi bo niestety często też jesteśmy naiwni i zbyt mocno wam ufamy. Dobrze że ten temat prószyłaś może chłopaki będą ostrożniejsi.

Gość Walić to życie
Właśnie się rozwodzę ze swoją żoną po pięciu latach teoretycznie szczęśliwego związku. Nie potrafiłem poradzić sobie z przeszłością mojej żony. To wszystko jest do d...y.

Gość Były szczęśliwy
Ja też znałem przeszłość mojej żony ale byłem w niej tak zakochany i całkowicie pewny, że moja miłość jej wszystko przebaczy i że ten temat nigdy nas nie podzieli. To już czwarty rok jak jesteśmy razem i drugi kiedy zacząłem walczyć z tym cholernym uszyciem związanym z przeszłością żony. Jest to coś czego nie udaje się niczym zagłuszyć. Pojawia sie w głowie nagle i paraliżuje mnie całkowicie. Byłem już u psychologa, trochę ze mną pogadał dał jakieś pastylki - jeszcze do tego nie mogę po nich prowadzić samochodu. Boje się bo pomaga mi tylko gorzała. Co się do nędzy ze mną dzieje?

Gość ale tok ewolucji
umierali stąd naturalna selekcja genetyczna. Ci którzy mieli predyspozycje genetyczne do ignorowania przeszłości seksualnej kobiet byli częściej eliminowani. Oczywiście nie wszyscy ale mówimy o zjawiskach statystycznych. Ci co przeżyli nie byli wizjonerami ani nie posiadali wiedzy medycznej widzieli ( w przeciwieństwie do wielu dzisiejszych młodych chłopców) że panienki sypiające z całą wioską wcześniej czy później łapią jakąś francę. Ojakich czasach i jakim regionie mówisz? Bo ja mam wrażenie, że o współczesnych. 2.Bezdzietne stare panny to niestety wymysł naszych czasów podobnie jak bezpłodność- będąca często wynikiem przerywania pierwszej ciąży, niewłaściwą dietą lub np. ubiorem (tak, tak -kuse spódniczki i pępki na wierzchu to w naszym klimacie bankowe zapalenie jajników czy innych fragmentów układu rozrodczego. Tysiąc lat temu staropanieństwo prawie nie istniało było za to bardzo dużo wdów. :D Tu mnie rozbawiłeś. Przyczepiłeś się do "staropanieństwa" choć dobrze wiesz, bo nie śmiem zakładać, iż jesteś mniej inteligentny ode mnie, że chodzi o płodność a nie stan cywilny. Powiedz bezpłodnym matkom, że nie mogą mieć dzieci z powodów, które podałeś. Zobaczymy, ile z nich da ci po pysku. Nie przeczę, że czynniki, które wymieniłeś, nie mają wpływu na układ rozrodczy, ale powiedz mi, co powoduje niewydolność lub atrofię jajników? A nierozwinięta macica? Czym jest spowodowana? A zaburzenia hormonalne? Twierdzisz, że tysiąc lat temu nie było bezpłodności u kobiet? Bzdura. Mężczyzna to nie kobieta a kobieta to nie mężczyzna. Różnią się od siebie nie tylko fizycznie ale i psychicznie. Facetom wpaja się aby to zrozumieli i zaakceptowali. Kobiety to ignorują i mają w d..pie. Podrzędność roli mężczyzny? Polecam przeczytać najświętszy tekst naszej kultury. Biblię. Ponoć mamy w kraju ponad 90% katolików, którzy kierują się jej przesłaniem. Tam rola kobiety jest dokładnie opisana.

Gość ale tok ewolucji
I jeszcze. Faceci nie chcą "używanych", ponieważ w toku ewolucji nie zatracili jeszcze atawistycznej potrzeby rywalizacji. Pan zdobywca musi zdobyć dziką zwierzynę a nie hodowlaną, którą to pochwali się przed kolegami. Pan zdobywca nie lubi być porównywany, zwłaszcza, jeśli istnieje ryzyko, iż w porównaniu wypadnie gorzej od konkurenta. Pan zdobywca chce być pionierem odkrywającym nowe, niezbadane przez innych samców. To, co odkrywał już ktoś inny, udomowione jest mniej ciekawe i jeszcze grozi niekorzystnym dla pana zdobywcy porównaniem z innym panem zdobywcą:P

Gość ulana
nie mówię o kobietach które mają już 20-stu na karku. ale na przykład o tych które miały jednego, góra dwóch mężczyzn, też są złe używane i niedobre?

Gość Kosmita jakiś
ulana, to tak jakbyś była trochę w ciąży. Albo miałaś wcześniej partnera albo nie. To chyba jest dosyć proste. Co tu nie rozumieć.

Gość ameliia
Będę do końca życia sama. Nikt mnie nie zechce bo nie jestem dziewicą. Buuuuuuu ;(:(

ameliia, jesteś tak sympatyczna z tym twoim Buuuuuuu ;( że może cię ktoś zechce. Ale zechce na stałe to już może być większy problem. No i chyba to trochę szkoda.

Gość mówimy stanowcze NIE
Na szczęście cały czas się rodzą "nowe nieużywane" a facet w odróżnieniu od kobiety im starszy tym atrakcyjniejszy więc nie ma się co martwić brakiem cnotek w okolicy tylko czekać na wymianę generacji ;)

Najbardziej u starszych panów podoba mi się piwny brzuszek, łysina, problemy z erekcją, wiotki fiutek, sflaczałe jaja, chude, patykowate nogi, nieprzyjemny zapach z ust i ciastowate ciało:) Nie potrafię się takim oprzeć i zawsze proszę, aby pozwolili mi possać ich starcze pisiory:)

Masz wieśniackie poczucie humoru. Zamiast molestować klawiaturę lepiej pobaw się ptaszkiem :( .

Zawsze pozwalają mi pobawić się swoimi zwiotczałymi frendzlami a jeśli uda mi się któregoś postawić do pionu, a przyznam nieskromnie, że mam w tej materii duże doświadczenie i prawdziwy talent, mój anus jest kontentowany starym pisiorem aż do obfitego wytrysku, który działa niczym cuchnąca lewatywa i ma zbawienny wpływ na końcowy odcinek mojego układu pokarmowego:)

"I jeszcze. 1.Faceci nie chcą "używanych", ponieważ w toku ewolucji nie zatracili jeszcze atawistycznej potrzeby rywalizacji. Ależ oczywiście. Rywalizacja o samicę jest jednym z elementów doboru naturalnego. Ale to samica decyduje z którym samcem się sparzy - co zresztą bardzo wyraźnie widać w życiu. Proszę mi powiedzieć dlaczego wysocy faceci cieszą się takim powodzeniem u kobiet? Przecież to atawizm widoczny jak na dłoni. 2.Pan zdobywca musi zdobyć dziką zwierzynę a nie hodowlaną, którą to pochwali się przed kolegami. Tego to nie rozumiem. Że niby dziewice do zwierzę dzikie? 2.Pan zdobywca nie lubi być porównywany, zwłaszcza, jeśli istnieje ryzyko, iż w porównaniu wypadnie gorzej od konkurenta. A dlaczego nie lubi być porównywany? Bo niestety dobór naturalny działa nieustannie. W momencie gdy na horyzoncie pojawia się lepszy samiec samicze zapewnienia o miłości po grób nagle znikają. Porównywanie niestety przypomina że z chwilą utraty zdolności kredytowej żona zniknie jak kamfora. 3.Pan zdobywca chce być pionierem odkrywającym nowe, niezbadane przez innych samców. To, co odkrywał już ktoś inny, udomowione jest mniej ciekawe i jeszcze grozi niekorzystnym dla pana zdobywcy porównaniem z innym panem zdobywcą" Ta ciekawość dotyczy całego rodzaju ludzkiego. Nie tylko mężczyzn.

Rozumiem że powyższe uwagi są Pani diagnozą dlaczego dla faceta ważna jest przeszłość seksualna kobiety. Jest ważna bo: 1.Rywalizują z innymi samcami o \"świeży towar\" 2.Panicznie boją się złej oceny doświadczonej samicy dlatego wolą niedoświadczoną cielęcinę.

ja myślę że chodzi tu o co innego a mianowicie jeżeli np chłopak jest prawiczkiem to by mu troche przeszkadzalo że jego wybranka miala już kogoś a z kolei doświadczony facet by się raczej niepytał bo to było by niewporządku wobec partnerki bo skoro on ma doświadczenie to dlaczego by miał oczekiwac od dziewczyny dziewictwa ja mówię tak niewymagaj tego czego niemożesz dac

to co stalo sie z betankami sprowokowalo mnie do pomyslenia troche o religii chrzescijankiej i z tym co kto napisal o roli kobiety opisanej w biblii. Otoz przez tysiac lat usiluje sie narzucic nam Slowianom wierzenia jakis monadow i pasterzy gdzies z bliskiego wschodu. Mimo uplywu tysiaca lat i wysilku niezliczonych rzesz misjonarzy pozostajemy w swoich poganskich wierzeniach, czego przykladem jest niebywaly kult maryjny. Jest to juz dyskusja innego kalibru i nie dotyczy tematu. Przeszlosc seksualna kobiety wazna jest dla facetow jakis znerwicowanych nie wierzacych w swoje mozliwosci, albo znajacych swoje mozliwosci i liczacych na to ze glupia kobieta nie pozna sie na tym.

Sorry chłopie ale nie wiem czy zauważyłeś że tak gdzieś od 1945 próbowano nam Słowianom narzucić wierzenia jakiś bandytów ze wschodu rozwijających twórczo myśli Germanów niejakiego Marksa i Engelsa. Rozumiem że dla faceta wierzącego w swoje możliwości i zaliczającego panienki jak leci nie ma znaczenia \"z kim spała byle by doopy dała\".

Gość ja się zgodze z NWA
Z pewnością szukamy osób które mają choć w części poglądy zbieżne z naszymi. Jeżeli dla kogoś jest z jakichś pobudek (np religijnych czy zdrowotnych) ważna wstrzemięźliwość seksualna, to będzie szukać osoby dla której to też jest ważne. Dla kogo to nie ma znaczenia, poszuka sobie osoby, której to obojetne.

Ja się nie zgodzę mężczyźni szukają obiektów seksualnych, fascynują ich przeciwieństwa, ale na żonę wybierają kogoś podobnego.Seksulana przeszłość jest wazna dla mężczyzn których zycie płciowe podporządkowane jest religii lub tez fałszywej moralności ;)

Problem tylko w tym że kulturowo (niech będzie chociaż ja mam przekonanie że jest to biologiczne) jest przyzwolenie dla wielu partnerek faceta, a brak tegoż przyzwolenia dla kobiet nad czym feministki strasznie ubolewają.

Gość dentka
Maalutka, co to jest fałszywa moralność ?

„Życie po życiu” muszę Ci powiedzieć, że z chęcią zawsze czytuje wszelkieTwoje wypowiedzi.