Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morwaa

Co grozi Dyrektorowi szkoły za .......?

Polecane posty

Gość morwaa

Za niemoralne prowadzenie się , za afiszowanie się z kochanką na oczach młodzieży. W tej samej szkole uczy się jego córka i żona jest nauczycielką. Czy taki dyrektor pownien piastować takie stanowisko??? Dodam jeszcze, że facet w trakcie trwania obecnej kadencji leczył się psychiatrycznie. Grono pedagogiczne jest zbulwersowane takim przełożonym.

Gość a kuratorium od czego macie
zgłoście to

Gość morwaa
Myślisz, że kuratorium na to zareaguje, zawsze może powiedzieć, że to jego koleżanka z pracy. No i wiesz nikt tego nie zrobi w sposób jawny, bo każdy się boi o pracę a facet jest bardzo mściwy.

Gość x men
Jak w kuratorium rzadzi PO lub SLd to nic nie zrobią:D, najwyżej pomyślą że to fajny gość :classic_cool:

Gość morwaa
No ale napisccie co otym Wy myślicie?

Gość tp...
a co ma mu grozić? popełnieł jakies przestępstwo?:o to ze leczył sie psychiatrycznie tez o niczym strasznym nie swiadczy, gdyby był niebezpieczny to by go zamkneli w szpitalu:o

Gość Nałęczowiankę
Ja myślę, że jeżeli żona, jako pracownik tej samej szkoły nie reaguje, to tym bardziej postronni nie powinni się wtrącać. Co to znaczy "niemoralnie"? Moherki się kłaniają? Młodzież pojęcia "kochanki" dziś już praktycznie nie zna, wychodząc z założenia, że nieważne kto z kim śpi, byle się dobrze wyspał.

Gość morwaa
Żona reaguje, córka rówież ale tamta nie ma honoru....

Gość jeśli dobrze sprawuje
swoje obowiązki służbowe, to co wam - gronu - do jego życia prywatnego? Poza nim sami święci w szkole pracują? Coś mi się wierzyć nie chce. Może tylko lepiej się kryją. I co to znaczy że się przed młodzieżą afiszuje z kochanką? Calują się przed świetlicą na dużej przerwie czy co? Zrozumiałabym jeszcze jakbyś była tą zdradzaną żoną, ale jesli nie, to zapamiętaj, że to nie twoja sprawa. Dla ciebie powinno być istotne tylko to, czy on jest ok jako przełożony.

Gość morwaa
Jestem jedną z jego nauczycielek i uważam, że dyrektor szkoły nie powinien wdawać się w romas z pracownicą. Odkąd z nią się afiszuje przestał dobrze pełnić swoje obowiązki. Poza tym szkoła jest miejscem gdzie się powinno przekazywać wartości moralne młodzieży i jakoś się dziwnie czuje kiedy w swojej klasie prowadzę godzinę wychowawczą a moi uczniowie mi mówią,że wzór płynie z góry........... nie bardzo wiem jak się zachować, bo młodzież wbrew pozorom jest bardzo wyczulona na takie niezdrowe sytuacje.

Gość matka ucznia z LO
Napiszcie list do kuratora oświaty i gość będzie załatwiony, nie może być demoralizacji w społeczności szkolnej. Jako dyrektor pownien dawać przykład i być postacią autorytatywną.