Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyniu20

Jak myslicie...

Polecane posty

Gość zbyniu20

Byl sobie zaklad, ze ja plus 3 moich kumpli mielismy przeleciec jakas panienke do konca tych wakacji. Jako iz zadnemu z nas sie nie udalo mielismy isc do burdelu wszyscy razem i stracic nasze dziewictwo :P No coz ale tak sie stalo ze po wakacjach zaczalem chodzic z pewna dziewczyna do ktorej na pewno cos czuje. I nie chcialbym jej zdradzac ale zaklad zostal przegrany , wiec co mam powiedziec przyjaciolom ? Mam isc z nimi do domu publicznego i zdradzic dziewczyne? Czy lepiej odmowic im tego i poczekac az strace z nia dziewictwo ? Czy pojscie "tylko" na loda bedzie zdrada ? Ech pojebany, moralny problem. Ktos cos doradzi ? :)

Gość zbyniu20
czy pozwolanie kotu syjamskiemu na wylizanie mojego odbytu to juz zdrada:)

Gość zbyniu20
zdrada jest dopuszczenie podszywaczy do forum :P

Gość jesteś beznadziejny

Gość zbyniu20
właśnie rozwiązałem ten problem z owczarkiem niemieckim sąsiada :)

Gość zbyniu20
tyle ile w nicku , kurde ludzie moi kumple z uczelni chodza do burdelow a maja dziewczyny ktore ich kochaja !! mozna od tego zeswirowac troche .... Tu chodzi o zasady i honor zakladu, nie chce tego robic ale zaklad to zaklad, obietnica to obietnica , a jestem czlowiekiem honoru...

Gość Ty sie Zbyniu tym powyzej
Nie przejmuj o tutaj tylko mieszka a rozebranej laski na oczy jeszcze nie widzal wiec zadowala sie swoim homo owczarkiem I oczywiscie innym przypisuje te same zamilowania 💤 Jego nick zaczyna sie na .... j

Gość Hanka od Rumcajsa
Jesteś po prostu...IDIOTĄ Dalszy komentarz jest zbędny

Gość beznickka
czytając pierwszy post doszłam do wniosku, że to byłby niezły scenariusz na następną część filmu American Pie :D

Gość zbyniu20
idiotom jesli chodzi o poprawna polszczyzne ;) he he , no rzeczywiscie jak to czytam to masz racje , scenariusz jak na american pie 6 he he :P ale to nie film , tylko zycie :P Widze ze nikt tutaj nie ma tak glupich dylematow moralnych jak ja mam i nie doczekam sie zadnej odpowiedzi :P

Gość zbyniu20
hahaha idiotą przeciez dobrze bylo :P

Gość zbyniu20
zle przeczytalem :P

Uważam ze mlody chłopak powinien się pouczyc seksu z doświadczona kobieta inie jest to nic złego ze pojdziecie do prostytutki Nie mam to nic wspolnego ze zdrada twojej dziewczyny bo uczuciowo jestes z nia Wiem ze kobiety beda oburzone ale tym sie nie przejmuj bo one nie rozumieja nas jak my ich

Gość zbyniu20
dziekuje jakis tam facet za odpowiedz.