Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuczeek

Pytanie o rozmiar ubranek.

Polecane posty

Gość zuczeek

Wiem juz, ze noworodki rosna najszybciej i rozmiar 50 - 56 noszony jest najkrocej. Zastanawiam sie jak dlugo dziecko nosi rozmiar 80. Czy faktycznie od 9 do 12 miesiaca? Pewnie to sprawa indywidualna, ale jak dlugo wasze dzieci ubieraly sie w rozmiar 80? :)

Gość zuczeek
Nikt nie ma dzieci w tym wieku? :(

moj rozmiar 80 nosil do prawie 15 mies zalezy tez o jakich ubrankach mowimy i jakiej firmy na z H&M do dzis ma bluzki z 80 i sa dobre tak samo dlugo dobra byla bluzka z nike

Gość zuczeek
Rozmiarowka raczej wszedzie jest taka sama, przymierzalam ostatnio cherokee z next na dlugosc sa takie same, tzn. dlugosc rekawa. Ale zastanawiam sie jak to jest w praktyce.

Zgadzam się z Evi, jeżeli chodzi o H&M. Moja córka nosiła niektóre rzeczy tej firmy 4-5 miesięcy (rozmiar 74), szczególnie body są dobrze skrojone. Nie polecam rajstop tej firmy. Lepsza jest nasza Wola. Ładnie się rozciągają i nie \"mechacą\" po praniu. Cocodrilo na pewno jest rozmiar \"do tyłu\". Na 80-tkę wskoczyła jak miała 10 miesięcy (wysoka jest) i na razie są tak samo dobre - ma skończone 13 miesięcy. Do końca roku na pewno 80 wystarczy :-) Chociaż każde dziecko jest inne. Moja miała od kwietnia buty 19. 2 tygodnie temu kupiłam 20 i już muszę zmieniać, bo noga "szaleje" :-)

Moja córeczka już od kiedy skończyła 6 miesięcy nosi rozmiar ubranek 80 a niektóre nawet 86 :)

Gość pomocy nie mam pojecia
jaki kupic rozmiar na dziecko 4 miesieczne? wlasnie szukam na allegro jakiegos ubranka dla dziewczynki na prezent. nie mam pojecia jaki rozmiar na taka dziewczynke bedzie dobry?

Gość pliz pliz pliz

na 4 m-ce to 68... no chyba ze dziecko jest wyjatkowo duze to 74... ale raczej 68...

Gość pliz pliz pliz
och! dziekuje ci bardzo! 👄 🌻 :D

mój 7 mesieczny synek nosi rozmiar 80 i powoli sie robi mały zaczynamy 86