Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

p贸艂 dupy zza krzaka

napisa膰 czy nie??

Polecane posty

Go艣膰 a o fso chodz

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no chyba cie pogielo
nie pisz!!!!nie puszczaj dzwonk贸w!!!miej kobieto swoj honor!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no chyba cie pogielo
tak trzymaj kobieto.niech sie pierwszy odezwie, nie rob siebie s艂abeusza.b膮d藕 twarda.honr, honor i jeszce raz honr

Udost臋pnij ten post

no ja tez uwazam, z enie ma siwe co napinac, ale zaraz po tej k艂otni mu wyslalam esa, ze nie ma sie o co k艂ocic, ale nie odpisal, potem wyslalam jeszcze jednego i tez nic to sobie powiedzialam, ze juz wiecej na pewnoo nie wysle 馃槶 ale zaczynam mi臋kn膮c 馃槶 p.s. dzieki

Udost臋pnij ten post

skoro tak napisalas to mogl chociaz odpisac, moze wkurzyl sie i zgrywa trudnego, napewno wkr贸tce sie odezwie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba cie pogie艂o
jest wrednym,egoistycznym samcem!!!!!!!!!:),ju偶 ci lepiej?:p.nie pisz, dziewczyno, nie ponie偶aj si臋 bardziej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanka
tp zalezy jak dlugo nie pisze. Ja bym napisala tak: Czesc postanowile艣 sie do mnie nie odzywac?

Udost臋pnij ten post

no pisa艂am o twoim ;) mojemu jakby sie skonczyla, to ma drugi telefon i net, z netu za darmo moze wyslac :O a ostatniego esa mu napisa艂am, ze jak sie ma zamiar nie odzywac to nie i ze ja juz wecej do niego nie napisze :O

Udost臋pnij ten post

Ama.. myslisz 偶e wewnatrz boa m贸g艂by dzwoni膰????:D A.. moj... napisa艂 smsa:P A ja sie znecam nad nim i mu co ciekawsze rzeczy z kafe referuje.. cieszy sie...

Udost臋pnij ten post