Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pół dupy zza krzaka

napisać czy nie??

Polecane posty

Gość no chyba cie pogielo
nie pisz!!!!nie puszczaj dzwonków!!!miej kobieto swoj honor!!!

Gość no chyba cie pogielo
tak trzymaj kobieto.niech sie pierwszy odezwie, nie rob siebie słabeusza.bądź twarda.honr, honor i jeszce raz honr

no ja tez uwazam, z enie ma siwe co napinac, ale zaraz po tej kłotni mu wyslalam esa, ze nie ma sie o co kłocic, ale nie odpisal, potem wyslalam jeszcze jednego i tez nic to sobie powiedzialam, ze juz wiecej na pewnoo nie wysle 😭 ale zaczynam mięknąc 😭 p.s. dzieki

skoro tak napisalas to mogl chociaz odpisac, moze wkurzyl sie i zgrywa trudnego, napewno wkrótce sie odezwie:)

Gość chyba cie pogieło
jest wrednym,egoistycznym samcem!!!!!!!!!:),już ci lepiej?:p.nie pisz, dziewczyno, nie ponieżaj się bardziej

Gość zamotanka
tp zalezy jak dlugo nie pisze. Ja bym napisala tak: Czesc postanowileś sie do mnie nie odzywac?

no pisałam o twoim ;) mojemu jakby sie skonczyla, to ma drugi telefon i net, z netu za darmo moze wyslac :O a ostatniego esa mu napisałam, ze jak sie ma zamiar nie odzywac to nie i ze ja juz wecej do niego nie napisze :O

Ama.. myslisz że wewnatrz boa mógłby dzwonić????:D A.. moj... napisał smsa:P A ja sie znecam nad nim i mu co ciekawsze rzeczy z kafe referuje.. cieszy sie...