Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XL

zdrada???

Polecane posty

to nie jest na miare bravo gril Jestem peła podzwu, ze jak facet ma obraczke ma zone i jakas sie mu natsrecza a co jak idzie z ona? masz olwne ? to ci z boku mowia kobieto spiperzaj on ma zone a ty sie wtryniasz! a czemu tego nikt nie robi jak facet zejty bo kocha ukochana a ona jego wiec sa jak ten zwiazek, a trzecia jakas czyli baba im sie wtrynia.

Gość XL
niektore laski nie mają poprostuy rozumu i wtryniają sie wzwiązki dla których coś znaczą. ja bym nigdy nie rozbilas nikomu związku bo wuiem ze prędzej czy pózniej ktos inny rozbiłby mi mój... a teraz z innej beczki.. jak rozpoznać ze facet kłamie?????kilka razy widzialam na kompie gołe baby itd itp. robiłam mu wojnę o to potem przepraszał mówił ze to dla niego nic nie znaczy ze kazdy zdrowy facet oglada , a mnie to wkurza facet 28 letni i oglada sobie laseczki gdzie ma obok siebie 22 letnią zgrabną filigranowa dziewczynę poprostu nie nadązam za nim !!! mam tego psychicznie dośc ciągle sie porównuje do tych laleczek z okładek oi psychicznie nie wytrzymuje tego bo kazdy mi tłumaczy ze jestem ładna śliczna ze wymyslam a ja mam przez niego kompleksy .... :(

Gość XL
HAAALOOO!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba zaczeła sie depresja

Każdy facet jak chce, to się dobrze zamaskuje i nic nie poradzisz na to. To już tak jest, że oni oglądają XXX :( Musisz się z tym pogodzić, bo nie zmusisz go by przestał. Wiem coś o tym...ehh:) Nie wiem czemu to robią i wydaje mi się, że poprostu lubią i tyle . Chyba nie myślą na tyle trzeźwo, by zrezygnować z tego procederu mimo, że wiedzą, że niektórym kobietom, jest z tego powodu przykro. Myślę, że nawet poniekąd obwiniają nas za nasz smutek związany z ich poczynaniami. Dlatego lepiej na nich nie krzyczeć, bo to i tak na nic. Możesz zastosować terapię wstrząsową, ale to też nic pewnego, że choćby na jakiś czas zrezygnuje z oglądania. TERAPIA WSTRZĄSOWA: Zainstaluj sobie na monitorku jakąś tapetę z fajnym, umięśnionym facetem i udaj, że oglądasz zdjęcia innych facetów i że Cię to kręci. Jeśli się zezłości to odbij piłeczkę jego słowami (Nie wiem jak si,ę Twój usprawiedliwia) np. Ale o co Ci chodzi? Przecież nie robię nic złego. A co wolałbyś żebym Cię zdradzała? .... Pewnie się zdenerwuje, ale może zrozumie, do jakiego stopnia Ci przykro, kiedy on coś ogląda. Jedno jest pewne, że zacznie się lepiej ukrywać.