Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczera do bólu

samotność moja przyszłóść

Polecane posty

Gość szczera do bólu
szkoda ze nas tak wiele :(:( tylko pytam czemu kawa a byly lody potem pizza i co z tego nic 😭

Gość W_sumie_Romantyk
A potem powinno być dobre słowo, przytulenie, otarcie łzy, wspólne podziwianie pięknego krajobrazu

Gość ja czyli ona 28
Do w sumie Romantyk Dzięki za zaprosznie ale odległość chyba nie pozwoli na kawę no chyba że wirtualną! Pozdrawiam!

5 lat razem, mieszkalismy ze soba 3 lata i też wszystko pięknie było bla bla bla juz pierścionek wybieraliśmy itd. ale dzięki Bogu zachowałam czujność i odkryłam jego romans całkiem przypadkiem w sumie ale odkryłam :) Dlatego głowy do góry i juz tak ma być, fcet nie może byc dla Was wyznacznikiem szczęścia.

Gość W_sumie_Romantyk
szkoda a już prawie rok nikogo na kawę nie zapraszałem

Gość szczera do bólu
hmm moze sobie kogos narysuje 😭

Gość przystojny tulipan
moze jestescie poprostu nudne? i faceci szybko nudza sie wami

Gość zdarza się i tak
wiedźma z północy ---->> pytam bo mam małe wyrzuty sumienia, bo kiedyś byłam tą 3cią a tamci tez byli zaręczeni... na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że nie wiedziałam...

Gość W_sumie_Romantyk
Do ja czyli ona 28 A zatem pozdrawiam

Gość szczera do bólu
przystojny tulipan >>> pewnie masz racje jestesmy glupie nudne pasqdne grube i mamy zółte zęby 🖐️

Gość szczera do bólu
🖐️witka

Gość przystojny tulipan

Gość przystojny tulipan
az z wrazenia przestalem myslec to akurat jestescie na raz do lozka

Gość szczera do bólu
tulipanie ❤️a co pościelić ci je trzeba ;)

Gość przystojny tulipan
jezeli jestes taka pedantyczna i nie potrafisz w nie poscielonym to sciel zawsze to jakas gra wstepna bedzie dla mnie taka nachylona kobieta w bieliznie lub bez bielizny ufffff!

Gość szczera do bólu
[cool[oj tulipanku ;) czyżby twój nik był odzwierciedleniem twojej natury wiecznego podrywacza ;) 🖐️ Tulipanku

Gość przystojny tulipan
poprostu jest mi was żal

Gość ewae
to gdzie znalezc kogos .... tego jedynego

Gość przystojny tulipan
Hmm... Szczera do bolu jezeli przestaniesz narzekac to,za nim sie zorientujesz, uwiode Cie i przelece teraz wlasnie wychodze do Kosciola pomodlic sie o to

Gość szczera do bólu
ale ja lubie narzekac ;) a co do przelecenia Tulipanku to jakos sexa mi nie brak ani chętnych na niego ale czy to jest najwazniejsze :( po co mi ktod taki jak chocby ty któremu chodzi tylko i wyłącznie o bzykanko :( 😭 milej niedzieli🖐️

Gość przystojny tulipan
no jeszcze mozesz mi poscielic lozko czego ty chcesz? jezeli seksu juz masz dosc czym chcesz zatrzymac tego jedynego? narzekaniem napewno nie uczynisz tego

Gość ja tez mam ten sam ból
nigdy nie znajde sobie odpowiedniego mężczyzny.. Jestem fajna ,miła ,ludzie mnie lubią....Ale co z tego....Jak i tak nie udaje mi sie zaden związek :(:(

Gość a ja wczoraj po raz kolejny
usłyszałam od mojego narzeczonego, że lepiej będzie dla nas jak mnie zostawi...

Gość szczera do bólu
wiesz ale w zyciu staram sie nie zalamywac i o tym nie myslec ze wciąż sama ale tu gdzie jestem anonimowa moge sobie troszke pobiadolic tu jestem szczera a czym mam zatrzymac faceta ?? jesli go znajde bede napewno sie starala :)

Gość przystojny tulipan
Szczera do bolu ile masz jezeli mozna wiedziec? bo widze ze slabo znasz mezczyzn moze warto dowiedziec sie dlaczego zachowuja sie tak jak sie zachowuja to przeciez Wy kobiety macie to COS co przyciaga mezczyzn NIESTETY DLA CIEBIE I TOBIE PODOBNYM KOBIETOM, BRAK WIEDZY O MEZCZYZNACH a wydawaloby sie ze jestesmy malo skomplikowani sex,sex,sex,sex samochody piwo no i przez zoladek a tu niestety nietylko

Gość szczera do bólu
26 słabo znam hmm a niech ci bedzie wiec zdradź jacy sa prawdziwi faceci tacy jak ty :)

Wiedźma z północy - dzięki za pocieszenie, tego mi było trzeba. Masz racje, po co się facetami przejmować. Życie jest zbyt piękne. Tyle rzeczy do zobaczenia i do zrobienia. A my tylko siedzimy i płaczemy, że nikogo nie mamy. Szkoda czasu. Lepiej zająć się sobą. A facet i tak się znajdzie jakiś. Pełno się tego badziewia pałęta po świecie...Ja tam mam 28 lat i myślę, że jestem młoda. Dziewuszki jak macie po 22 lub 25 lat to naprawdę nie grzeszcie i nie piszcie, że stare jesteście. Bo co powiecie jak będziecie miały 50-kę?

Gość przystojny tulipan
co 26? tyle masz w biuscie? czy wzrostu? dlugosc wlosow? nr koloru wlosow? a moze inteligencji? hehehehehe co rozumiesz przez prawdziwego mezczyzne?