Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _LLLLLOOOI__

Kosc nosowa za krotka 6 mieisac ciazy!!I co robic?

Polecane posty

Gość _LLLLLOOOI__

Na usg powiedzial mi lekarz ze wszystko OK,mierzyl kosc udowa,patrzyl na nerki,raczki itd.ale kosc nosowa jest jeszcze za mala....kazal sie nie martwic ze urosnie a ja nie moge przez to usiedziec...

Gość boisz się że dziecko ma downa
? ? ? ? ? ?

Gość _LLLLLOOOI__
wszystko przechodzi mi przez glowe,rozne mysli....Downa wykluczyl lekarz

Gość boisz się że dziecko ma downa
no wierzę że ci wszystko do głowy przychodzi...no ale skoro lekarz wykluczył downa to chyba nie masz się czym martwić...na pewno wszystko będzie dobrze :)

Gość zikzakaaaaaaaaaa
Nie martw się!! To tylko jeden wskaźnik prawidłowego rozwoju

Gość zikzakaaaaaaaaaa
U mnie w 14 tygodniu też lekarka nie mogła się dopatrzeć kości nosowej i bardzo sie tym martwiłam.Męczyłam męża, który wierzył, że nosek jest, tylko dzidzia nire chciała go pokazać. Ale tłumaczyłam sobie, że inne wyniki są dobre to pewnie wszystko będzie ok. Nie było to łatwe, bo w I trymestrze chorowałam na chorobę zakaźną. Chodzę regularnie do dwóch lekarzy. Byłam u innego lekarza i powiedział mi, ze dziecko się wierciło a sprzęt był niedoskonały i dlatego taki był wynik. Teraz byłam na usg 3d i dokładnie lekarz oglądał i mierzył dzidziusia i nić nie mówił o tym, ze kość nosowa jest za mała. wszystko est prawidłowe więc mogę trochę odetchnąć. myślę że Twoje dzieciątko też ma śliczny nosek i będzie zdrowe.

Dziewczyno czasem w ciazy na usg cuda wychodza kobieta placze bo lekarz widzi jaks wade a po urodzeniu okazuje sie ze wszystko jest ok.To tylko maszyna wiec nie martw sie na zapas zobaczysz ze bedzie dobrze:)

Gość moja corcia
miała miec roszczep kręgosłupa i wodogłowie:( obecnie ma 20 mies i.................wodogłowie to ja dostane tak łobuzuje hehehhe okaz zdrowia ,nawet nie choruje:D

Gość kochane dziekuje wam z calego
serca!!!!!!!!!!!!!!!!❤️