Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muszelkaa

Wasze domowe sposoby na bulimie ?!?

Polecane posty

Gość Muszelkaa

Chcialabym rozpoczac ten temat ich prosze Was abyscie opisywali to jak sobie radzicie z bulimia. Chcialabym aby powstala tu dyskucja konstruktywna, nie tylko narzekanie i uzalanie sie nad soba, tego juz kazda z nas ma po kazdym obzarstwie dosyc, chcialabym abyscie pisaly jak walczyc z atakim, napadami obzarstwa, co robicie, co myslicie...co wam pomaga... chce zeby ta dyskusja nam pomogla sie powoli z sidel tej okropnej choroby wydostac. Moja krotka historia po krotce: na ataki bulimii, obzarstwa i wymiotowanie cierpialam przez 4 lata od roku nie wymiotuje, tylko raz mi sie zdarzylo, i nie potrafie powiedziec dlaczego, to bylo chyba jakies spiecie w mojej glowie, i to zrobilam nie wymiotuje dzieki temu ze obiecalam mojemu chlopakowi, i ze mowie i chce mowic u zawsze prawde, i nie potrafie i nie chce potrafic mu tego nie mowic, nie chce nic przed nim ukrywac, to pomaga...nie lubie tego uczucia jak musialam mu powiedziec ze po roku "clean" wymiotowalam, to bylo jak zdrada ale ostatnio mam trudny okres w moim zyciu, lek, strach, bezradnosc, niepewnosc...one dominuja moja glowe, a to jest dobre gniazdo dla bulimii piszcze wasze doswiadczenia, rady, piszcie do mnie na adres jesli chcecie, zanim sie tu rozpisze, czekam na wasze doswiadczenia wiecie co teraz zrobilam... wzielam stoc kartek a4, dlugopis, i duzymi literam pisalam pozytywne slowa, te ktore mi wpadly do glowy, same pozytywnie wyrazane emocje, zyczenia jak np. milosc, radosc, usmiech, szczescie, przyjazn, i wiecie jakie slowo napisalam najwiekszymi literami => SILA i tego wam i sobie zycze prosze piszcze a to zeby przez googla mozna bylo znalesc ta dyskucje: leczenie bulimi, bulimia, ataki, zarlocznosci, ataki obzarstwa, walka z bulimia, sposoby na bulimie, terapia, samodzielne leczenie, rady

Gość gość
Miec pasje . Robic cos dla innych by nie skupiac sie na sobie. Uzewnetrzniac swoje uczucia. Miec zwierze np. psa.

Gość gość
Wszystko po to by nie skupiac sie na sobie i wlasnym ja. By istniec dla kogos i dla czegos. Pasja absorbuje , zwierzaki wymagaja oddania. Bulimia tego nie lubi. Bulimia lubi samoocene samokrytycyzm samozniszczenie.