Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schizo-maniaczka

Czy moge być w ciąży

Polecane posty

Gość Schizo-maniaczka

Nie biorę obecnie tabletek anty, nie używamy z chłopakiem prezerwatyw. Ale wiadomo - mamy swoje potrzeby. W każdym bądź razie nie robimy nawet stosunku przerywanego bo przy tym łatwo wpaść. Ostatnio spóźnia mi się o kilka dni miesiączka, fakt - miałam ostatnio większą dawkę stresu niż zawsze. Boję się że mogę być w ciąży bo raz wydarzyło się coś co mogło doprowadzić do niej. Otóż moj chłopak miał wytrysk na prześcieradło a ja przez przypadek dotknęłam nogami spermy (czułam ją na wewnętrznej stronioe uda) i nie jestem pewna czy też nie pojawiła się ona w okolicach moich narządów rozrodczych. Czy takie coś może prowadzić do zapłodnienia? Prosze o poważne odpowiedzi a nie robienie sobie żartów...

Gość jklmnop
W ciążę raczej tak łatwo się nie zachodzi, ale nie wykluczone, że akurat Tobie nie przytrafiła sie taka rzecz. Na pocieszenie dodam, że raczej małe szanse na ciążę.

Gość ta plemniki z twojej nogi
migusiem przesiadły się na wyścigówki i dalej zapładniac >>>:O ile ty masz dziecko lat?

Gość o masakra dobre
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość o ludzi jej nie chodzi
pewnie o to że sperma znalazły się na nogach ale że potem jej narządy rozrodcze mogły miec z nią stycznośc i wtedy mogło dojśc do "sytuacji podbramkowej"

Gość Schizo-maniaczka
"o ludzi jej nie chodzi" - masz rację, to wydarzenie raczej może mnie niepokoić a nie sperma na nogach (nie jestem dzieckiem i wiem że plemniki z nogi nie zawędrują do pochwy)