Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrol

Wszyscy moi koledzy...

Polecane posty

Gość Piotrol

Wszyscy moi koledzy i znajomi maja dziewczyny,albo narzeczone a ja ciegle jestem sam. Czy to znaczy,ze przegralem zycie z kretesem?

Gość popierammm
Jelsi oni sa w zwiazkiahc bez miłosci, a opartym na uklazie to oni przegrali zycie nie ty. Tylko pamietaj bron boze nie sluchaj co tez kolega ci mowi, kogo masz utryzmywac akogo nie. Niech koles patrzy co on w domu utryzmuje i swoja sie kobieta zajmie. Nie towją.

Gość Piotrol
"Przegranie zycia" bylo napisane w tonie zartobliwym;) Po prostu kiedy nawet moi brzydcy koledzy (fakt,ze sympatyczni) lub "aspoleczni" znajduja partnerki zaczynam sie zastanawiac czy ze mna jest juz tak zle;)

Gość popierammm
moje tez zartobliwe, ale nie wiem czy slowo piane to oddaje. chyba nie;) jelsi oni znalezli to znak, ze i ty tez:)

Gość Piotrol
Nie wiem co się tym dziewczynom nie podoba, że co drugie słowo mówią k...a. przecież wszyscy k...a tak mówia, nie ? No i o co im chodzi z tym całowaniem w rękę ? przecież to niehigieniczne

Gość Piotrol
mam mniej niz 28 lat i wiecej niz 22:P

Gość popierammm
jest plus:P Oni beda mieli stare zony np majace 9 lat małzenstwa, a ty bedziesz miec mlodą zonke np 2 lata m,ałzenstwa;)

hellishbloodystorm 🖐️ z własnego doświadczenia czy z czystej przekory? przegrzeb net... wszelkie fora gdzie można trafić na ludzi z problemami w kontaktach. Taa pełno tam szczęśliwych albo w ogóle jakichkoliwek związków. Pewien typ ludzi ma praktycznie identyczne doświadczenia :O

Zawsze ktoś jest pierwszy i ktoś ostatni....Nie byłeś więc pierwszy, to czekaj na swą kolej :-).

Gość ło matko......
nie zalamuj sie, na pewno jeszcze kogos znajdziesz, tylko nic na sile. Czesto milość przychodzi w najmniej spodziewanym momencie...

Gość no widzisz oni
są brzdycy i "aspołeczni" ich dziewcyzny pewnie są grube tylko Ty jestes fajny czekaj na swoją fajną laske ble

Gość no widzisz oni
nie miala byc fajna

Gość no widzisz oni
powodzenia, powodzenia mi tam to nie przeszkadza, czekaj na kogo chcesz tylko mi sie już z lekka cofa jak czytam kolejne topiki zakladane przez jakis frustratów o tym jak nienawidzą grubych kobiet, ze kobieta musi byc dziewica, o tym ze nie mają dziewczyny mimo że są fantastyczni a cala reszta do dupy (to nie Ci sami ludzie zakladają je przypadkiem?) wszystko to po prostu jest juz niesmaczne i cholernie niesympatyczne