Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka09

zuzia

Polecane posty

Kolorowa, a mówi Ci coś ta emota - :p ? też mi sie kojarzysz z osobą, która lubi trochę zadymićan kafe - ot - masz naśladowców :p

channah potraktuje to jako komplement;):P nasladowcow, czyli autorke? jesli dobrze zrozumialam to juz mam odp - od autorki rozni mnie to ze nie jestem ekshibicjonistka i prywatnosc zostawiam dla siebie.. a jesli zle zrozumialam to... kto jest tym nasladowca?:P

Kolorowa, co prawda to prawda - piersi Twoich (jeszcze ;P ;)) nie widziałam ale chyba autorka (aktualnie nieobecna , bo pewni pozdrawia Meża :)) chciała po prostu neico zamieszać, ot tak , przed snem (są rózne sposoby wyciszenia sie- mój Syn kręci główką i każe się całować w czoło) - jedni są very grzeczni ;) inni pokazują piersi ... ot p prostu ja uwielbiam akt kobiecy (choć organoleptycznie wolę Mężczyzn reprezentowanych przz mojego meża :p) no powiem szczerze - ten akt mnie nie urzekł :) ale i nie mam zamiaru gromić autorki, bo nei o artyzm tu raczej chodziło ot - \"wolnoć Tomku ...[pod swoim nickiem]\" :)

channah a pewnie ze wolno! tu sie zgadzam.. i tak samo ja mam prawo napisac co sadze o takim wystawianiu bardzo prywatnych zdjec na forum...a ze jestem taka a nie inna napisalam to w odpowiadajacy mojej naturze sposob:) ale celem mojej wypowiedzi - glownym celem - bylo pytanie - po cholere pokazywac dziecko uwieszone u cyca w necie???? ( a moze cyca z dzieckiem na koncu:):P)

dobrej nocy :) Autorce - duzo mleka w piersiach :) (tak szczerze, jak matka karmiąca matce karmiącej :)) ja w ramach \"wyciszenia\" poczytam :) i do jutra :)

Gość tak naprawde
cyc mi nie przeszkadza,tez mam takie a dziewczynka sliczniunia

Gość popieram kolorowa
zdjecie cokolwiek malo estetyczne jezeli chodzi o cycka dziecko sliczniusie

Gość 1111111111111
kolorowa-skocz na erotyczny tam czasami faceci chwala się swoimi penisami,możesz im nawsadzać bo są bardzo obleśni a to zdjęcie jest normalne,naturalne mnie wcale nie dziwi i nie obrzydza mama karmiąca dziecko piersią jak już coś mnie obrzydza to odwracam głowę i nie patrzę a Ty weszłaś specjalnie i otworzyłas link wiedząc co na nim będzie,pyt. po co to zrobiłaś? po co oglądasz zdjęcia,które wywołują u Ciebie taki wstręt?

wczoraj jakaś laska napisała że rzygać się jej chce jak czyta o porodach i sprawach z tym związanych. Śmiać mi się z tego chciało i nawet jej dogadałam, ale jak widzę taką fotkę to chyba przyznam jej rację... Zuzia kochana, ale \"cyc\" obleśny :-0

Gość 1111111111111
biedne dzieci,muszą ssać obleśne cyce :P

Czy nie macie wrazenia ze caly ten temat to jedna wielka prowokacja? tzn jakas mama zuzi umiescila fotki w necie ale temat załozyla jakas rządna kłótni pomaranczka... ja odnosze takie wrazenie bo na stronce znajduje sie duzoo przeslicznych fotek malutkiej dziewuszki i ja chcac sie pochwalic corka wybrałabym najbardziej aktualne zdjęcie a nie jakies sprzed roku i jeszcze silnie zaakcentowane \"zuzia i mój cyc\". mysle ze to prowokacja!

MaMani, prowokacja prowokacją ale \"cyc\" niezbyt apetyczny, żeby pokazywać go publicznie ;-)

Gość 1111111111111
możliwe,że prowokacja,ja nawet myśle,że mama Zuzi chciała sprowokować kolorową-ona tak śmiesznie się irytuje gołymi cycami :D

linea cyc jak cycja tam nie widze powodu zeby sie az tak podniecac. Ale ostatnio odnosze wrazenie ze duzo naiwnych osob tu siedzi bo wystarczy kiwnac palcem a ludzie wierza i sie wyklócają jeszcze...

Sama swego czasu pokazywałam zdjęcia mojej córeczki i nasze ... i mimo ,że nie było \"gołego cyca\" usłyszałam bardzo wieeele przykrych słów ... Dlatego nawet jeżeli sama bym nie zrobiła tego co autorka to nie mam zamiaru Jej krytykować ! BO TO JEJ SPRAWA JAKIE ZDJECIA ZAMIESZCZA !!!

_acha_, tylko weź pod uwagę, że zdjęcie które umieszczałaś były super, dziecko przesłodkie, Tobie również niczego nie brakuje, ktoś kto Cie krytykował, nie robił tego ze względu na fotki ;-) w końcu ja też mam swoich fanów :-P

Kazda, która troszkę wyraźniej sie odezwała, została skrytykowana. Ja, acha, kolorowa, mamani i reszta,

Gość a ja w obronie kolorkowej
Znow zbulwersowalyscie sie najbardziej nie tym czym powinnyscie - kolorkowa nie jest obrzydzona widokiem cyca- z tego co pisze- a tym ze autorka wystawia prywatnosc na forum publiczne i tego cycka pokazuje wszystkim Piszecie ze kazdy ma tu prawo robic co chce i pokazywac co chce a podniecacie siekazda wypowiedzia kolorkowej i dla zasady sie z nia nie zgadzacie( chociaz bardzo czesto ma racje) Tematem zawladnela mama zuzi- ale nie ta co powinna. A dzieki Waszej krytyce i ciaglym ekscytowaniu sie Kolorkowarosnie w sile czy chcecie czy nie chcecie.

oj w wielu.Np. jak powiedziałam że niektórzy to lepiej żeby dziecka nie mieli niż oby ono żyło w melinie , a sytuacji było wiele. Krytykowano nie tylko mnie ale też i moje dziecko, co mnie nie przejeło, bo pełno wredot na kafe..

Aha podkreślamże nie w tym temacie, bo chyba sie nie zrozumiałyśmy ;)

aaa, myślałam że na tym topiku... no i niech krytykują, ja akurat mam to w d u p i e (jakby to napisała kolorowa ;-) ) ja też sie czasem do czegoś (kogoś) przyczepię, jak np. teraz do tego obgadanego do granic możliwości cyca :-D i myślę, że panna, która to zamieściła tą fotkę, też ma to gdzieś

Gość ale tu sie nic nie zmienilo
zgadzam się z kolorową .......acha a TY się opanuj :o

Autorka chciała sprowokować Was do dyskusji i jej się to udało.:P Na forum długo nic się nie działo, było wręcz zbyt spokojnie. Szkoda, że połknęłyście haczyk.;)

wiesz jest duzo racji w tym co kolorowa mówi. I pozatym żeby ta kobieta zrobiła to nie naumyślnie, a to jeszcze podpis z tą cycą...prowokacja jak nic

Gość asde
abstrahujac od tego kto i po co zamiescil te zdjecia to jeden fakt mnie tu napawa niesmakiem - jakim prawem ktos okaleczyl ta sliczna dziewusie? Moim zdaniem to trzeba naprawde byc bezmozgiem zeby kolczykowac takiego malucha.