Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka09

zuzia

Polecane posty

Macie rację. Zapewne to nie zdjęcia autorki ... a poprostu \"gorący temat\" Julii🌻 mamamani🌻 wszystkiego naj na półroczku ( ale to zleciało ) linea😘

acha dziekuje w imieniu mojej foczki :) oj zlecialo zlecialo i nadal leci... tak ostatnio czas szybko ucieka...

mamani a ja się cieszę,że czas ucieka ...pewnie wiesz dlaczego ;) byle do grudnia !!! :D

acha wiem wiem :) ale z 2 strony jakby czas płynal wolniej to to we wrzesniu tez by trwalo dluzej :P

Gość 1111111111111
TAAAA! czekałam kiedy ktoś skrytykuje za kolczyki :P skąd ja to wiedziałam ? :D

Gość hania_30
bardzo ladne zdjecie. bardzo ladny zarowno cyc jak i zuzia;) szkoda tylko ze nie widac na zdjeciu calej sylwetki.

1111111111 ja też wiedziałam ,że tak będzie :D hehehe:classic_cool: barbarzyństwo :D ;)

mamani dokładnie !!! :D niesety zleciało w zastraszającym tępie .... :/ ale jeszcze trochę jeszcze troszeczkę i nie bedzie rozstań .... ;)

Gość asde
1111 boś gjeniuś i jasnowidz :):):) Pozdrawiam :)

Gość ojej jaka pogoda
a ja uwazam, ze jak ktos nie chce to niech nie zaglada w podany link :P sory ale wyraznie autorka tematu napisala co znajduje sie w linku :P a jesli ktos wie co tam jest, zaglada i pozniej krytykuje to dla mnie jest smieszne sory kolorowa ale moglas nie wchodzic na podany link, co by swoich wrazliwych oczu nie nastawiac na tak straszny widok :P jesli ktos chce niech pokazuje, w koncu to forum o macierzynstwie :P skoro jak ktos pisal na erotycznym pokazuja swoje narzady plciowe to tu mozna pokazywac dziecko przy cycku :P a jesli kogos to razi to niech nie wchodzi w linki do takich zdjec :P acha i jeszcze jedno uwazam ze szczytem chamstwa bylo wklejanie tu przez kafeteriuszki zdjec z profilu tej pani i nasmiewanie sie, badz glupie komentowanie :O a jesli to nie prawdziwa mama Zuzi wkleila ten link tylko pomaranczka, ktra przegladala profil tej osoby i znalazla to zdjecie? prawdziwej mamie moze zrobic sie przykro a poza tym kazdy zyje ta jak chce i z kim chce i nie mamy prawa osadzac osob nam nie znanych to wlasnie jest klasa wiekszosci mam na kafeterii totalne dno...

Gość ojej jaka pogoda
a ja uwazam, ze jak ktos nie chce to niech nie zaglada w podany link :P sory ale wyraznie autorka tematu napisala co znajduje sie w linku :P a jesli ktos wie co tam jest, zaglada i pozniej krytykuje to dla mnie jest smieszne sory kolorowa ale moglas nie wchodzic na podany link, co by swoich wrazliwych oczu nie nastawiac na tak straszny widok :P jesli ktos chce niech pokazuje, w koncu to forum o macierzynstwie :P skoro jak ktos pisal na erotycznym pokazuja swoje narzady plciowe to tu mozna pokazywac dziecko przy cycku :P a jesli kogos to razi to niech nie wchodzi w linki do takich zdjec :P acha i jeszcze jedno uwazam ze szczytem chamstwa bylo wklejanie tu przez kafeteriuszki zdjec z profilu tej pani i nasmiewanie sie, badz glupie komentowanie :O a jesli to nie prawdziwa mama Zuzi wkleila ten link tylko pomaranczka, ktra przegladala profil tej osoby i znalazla to zdjecie? prawdziwej mamie moze zrobic sie przykro a poza tym kazdy zyje ta jak chce i z kim chce i nie mamy prawa osadzac osob nam nie znanych to wlasnie jest klasa wiekszosci mam na kafeterii totalne dno...

Gość ojej jaka pogoda

Gość ojej jaka pogoda
kurcze jak ktos chce to niech nie wchodzi w link :P kolorowa przeciez wyraznie autorka napisala jaka jest zawartosc fotki, wiec nie rozumiem po co wchodzilas, skoro wiedzialas co tam sie znajduje :P widze ze poprostu kierowala toba ciekawosc i chec naublizania autorce ja uwazam ze kazdy moze wklejac tu comu sie podoba, w koncu to forum o macierzynstwie wole fotki z dzieckiem przy piersi niz z dzieckiem ktoremu sie ulewa :P i jeszcze jedno szczytem chamstwa i brakiem taktu bylo moim zdaniem to jak niektore z was mamuski zaczely tu wklejac fotki z profilu tej osoby i je glupio komentowac dla mnie to dziecinada :O kazdy zyje tak jak chce i z kim chce, i nie macie prawa do tego aby sie z tego nabijac :O poza tym uwazam ze ten link wkleila jakas obca osoba, a nie prawdziwa mama Zuzi, a jesli nawet i ona, to ma do tego prawo

tak pomarańczko,ta pogoda :) widzę, ze nadal wałkujemy temat \"cyca\" :) MaMani - Ty to masz oko - wypatrzyłaś tego playboya ;)

do ojej jaka pogoda \"kurcze jak ktos chce to niech nie wchodzi w link\" ---> myślę że te, które klikały w linka, i którym się fotka (a raczej jej zawartość) nie podoba, nie wiedziały że zobaczą coś takiego ;-) (ja również) \"ja uwazam ze kazdy moze wklejac tu comu sie podoba, w koncu to forum o macierzynstwie\" ---> każdy może wklejać i, jak widać, wkleja ;-) \"uwazam ze szczytem chamstwa bylo wklejanie tu przez kafeteriuszki zdjec z profilu tej pani i nasmiewanie sie, badz glupie komentowanie \" ---> ja tu chamstwa nie widzę; pozdrowienia dla tych, które mają choć resztki poczucia humoru :-P \"a jesli to nie prawdziwa mama Zuzi wkleila ten link tylko pomaranczka, ktra przegladala profil tej osoby i znalazla to zdjecie? prawdziwej mamie moze zrobic sie przykro\" ---> i co z tego? osoba, która umieściła taką fote (mam na myśli właścicielkę owego cyca)na widok publiczny chyba nie spodziewa się słów pochwały i uwielbienia, przykro raczej się jej nie zrobi, skoro zdobyła się na taka odwagę \"a poza tym kazdy zyje ta jak chce i z kim chce i nie mamy prawa osadzac osob nam nie znanych\" - to po co ktoś umieszczał linka do tej fotki? Dobrze że ty tutaj zaglądasz, może dzięki tobie kafeteria podniesie się z tego dna :-D

afera się zrobiła jakby mama przynajmniej tyłek do obiektywy wypięła ... po co tyle emocji ? ;):) I jeszcze jedno ...ja nie wiem jak WAS może obrzydzać widok nagiej piersi ..a co z aktami kobiecymi ? ;) typowe czepialstwo. pogoda w wiekszosci zgadzam się z Toba

Gość ojej jaka pogoda
acha dokladnie, nie maja co robic to sie cyca czepiaja :P Intima sory, zastanawiam sie tylko, czy bylabys zadowolona, gdyby ktos tak z twojej rodziny sie nabijal...? poczucie humoru poczuciem humoru, ale to jak komentowaly zdjecia mamuski jest dla mnie bardziej niesmaczne niz ten cyc.. wasze cycki podczas karmienia tez was tak bulwersuja...? jesli tak to hmmm cos tu jest nie tak... Intima w pierwszym poscie jest wyraznie napisane " Zuzia i moj cyc" to chyba swiadczy o tym co jest na zdjeciu :P moim zdaniem zbyt was ponioslo, ale to nie moja sprawa 🖐️

Gość ojej jaka pogoda
ah zapomnialam, na tym forum racja jest tylko wasza, i tylko to co wam odpowiada jest cacy :P a jak ktos ma odmienne zdanie, lub robi cos nie pod was, to juz jest be i do obszczekania i wysmiania mamusie czego wy swoich dzieci nauczycie...? :O