Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sto krotka

chce popelnic samobojstwo

Polecane posty

Gość dotty
Co się stało? :(

Gość ssssssaaa
nie chcesz.. nie pisalabys o tym.. co sie stalo??

Gość sto krotka
przynajmniej nie jestem sama

Gość sto krotka
za co? za caloksztalt..czuje sie tak beznadziejnie, ludzie ciagle mi zwracaja uwage ze sie nie usmiecham

Gość sto krotka
a ja sie nie potrafie usmiechac bo jest mi smutno.. najbardziej mnie denerwuje brak zrozumienia mnie przez innych

Gość dotty
Byłaś z tym u lekarza lub psychologa? Rozmawiałaś z kims o tym?

Gość spaććććććććććććććććććććććććććć

Gość sssffff
a probowalas isc do psychologa? masz kogos kto by Cie wspieral?

Gość sto krotka
jestem samotna, opuszczona, czuje pustke

Gość sto krotka
myslalam by isc do psychologa ale sie wstydze, nie powiedzialambym o tym nikomu

Gość dotty
To wygląda na depresję :(

Gość sto krotka
inni maja tylu przyjaciol, znajomych, a ja nie potrafie nikogo znalezc, jestem niesmiala i zamknieta w sobie

Gość dotty
A dlaczego nie chcesz o tym mówić? Wstydzisz się obcej osoby, czy chodzi o cos innego?

radze isc do psychologa, to naprawde nie jest powod do wstydu. a przeciez nikt nie musi o tym wiedziec:) zobaczysz ze po tym wszytsko bedzie lepsze.. 🌻 a poza tym na pewno jestes wartosciowa dziewczyna tylko tego nie widzisz

Gość sto krotka
juz nawet bralam noz do wanny, ale nie potrafilam sobie nic wiecej zrobic oprocz kilku rys na skorze, ciagle sie upijam, spie by nie myslec o tym, robie wszystko by nie popadac w depresje, ale ona ciagle mnie dosiega, zyje w leku

Gość dotty
Rozmowa z dobrym psychologiem powinna pomóc. Pomyśl o tym, o sobie :) jestes wyjątkową osobą i warto to dla siebie zrobić :)

Gość dotty
Poważna sprawa :( Kochanie, musisz iśc do lekarza i to szybko, sam psycholog może nie pomóc w tej chwili :( I nie ma się czego wstydzić, sama byłam u psychiatry i to nie raz.

ile masz lat? przeciez nie musisz tak zyc.. nie chcesz.. alkohol to nie jest z cala pewnoscia dobry sposob.. jestes madrą dziewczyna i zdajesz sobie z tego sprawe

Gość sto krotka
obawiam sie ze nikt mnie nie zrozumie, poza tym wstydze sie o tym mowic bo to jest glupota, ktos moglby mi powiedziec ze wymyslam, ale ja naprawde zyje w ciaglym smutku

Gość dotty
No i co ważne, biorę leki, które mi pomagają. Leczę się na depresję i nerwice. Idź do lekarza, on pomoże.

Gość bella .....a
Nie martw sie ,ja tez ciagle mam takie mysli ,jestem bardzo samotna wiem co to lek przed swiatem ,ludzmi -sama nie wychodze od kilku lat z domu tzn wychodze ale jak po zakupy a tak to siedze non stop w domu poprostu dlatego ze sie boje wlasnego cienia mozna by powiedziec

Gość kupie dybeltówke
zaraz do ciebie wjadzie policja i cie w kaftan wezmą, tak samo jak kilka dni temu dziewczyna chciala popelnic samobojstwo a przynajmniej pisała o tym an forum innym :o

radze isc najpierw do psychologa, na pewno Ci pomoze, to sa wyksztalceni specjalisci.. dla nich nie ma czegos takiego jak glupota.. na pewno Cie zrozumieja

Gość dotty
Lekarz czy psycholog Ci tego nie pwiedzą! I pamiętaj, jesteś bardzo ważna i Twoje problemy również są ważne! Samo to, że ktoś Cię wysłucha (tak jak było w moim przypadku) bardzo pomaga.

Gość sto krotka
denerwuja mnie takie osoby dla ktore opowiadaja o swoich problemach i sa one typu "skonczyl mi sie puder", albo "nie potrafie wymienic zarowki". gdybym ja zaczela gadac wsrod ludzi o swoich problemach chyba by mnie wysmiali

Gość dotty
Może to co teraz napiszę zabrzmi dziwnie, ale przecież samobójstwo to ostatecznośc. Zawsze zdążysz, a najpierw warto zawalczyć o lepsze życie. Zrób to dla siebie.