Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona aneta..

zwisajace cycki

Polecane posty

Gość diunka
"ona ma dwa kilo nadwagi jak nic z medycznego punktu widzenia chyba ze ma ciezkie kosci to ją usprawiedliwia." Kobieto, ty sie zlituj, ona ma piersi w rozmiarze DD, myslisz, ze one nie maja swojej wagi??? Poza tym jesli wg was 2 kg w tym wypadku to jest nadwaga, to bozesz ty moj biedne jestescie.

Gość nie chce mis ie wierzyc
ja mam piersi DD i waze 70 kg i mam pod biustem 85 to jak osoba wazaca 54 moze miec pod biustem 85:-) no chyba,ze jest wysoka ,jakeis ponad 170 wzr.

ja mam piersi DD i waze 70 kg i mam pod biustem 85 to jak osoba wazaca 54 moze miec pod biustem 85:-) no chyba,ze jest wysoka ,jakeis ponad 170 wzr.

Gość rogata kuna
odwrotnie - chyba że jest niska....baaardzo niska

Gość rogata kuna
o tych tabletkach dużo czytaam swego czasu.nie polecam zdecydowanie. pieniądze wyrzucone w błoto, w dodatku to duże pieniądze, bo opakowań trzeba wziąść sporo a i to niczego nie gwarantuje i efektów może się dopatzrzeć dziewczyna, która wcale ie ma cycków, bo coś tam jej się wypukli minimalnie. w innych wypadkach spodziewanie się zauważalnch zmian to naiwnosć

Gość alisantera
yhy.szkoda bo jedna je bardzo polecała

Gość rogata kuna
więcej, o wiele wiele wiecej dadzą masaże REGULARNE szorstką szczotką. biust podtrzymuje przecież skóra, nawet jak będzier pełniejszy to będzie zwisał jeśli skóra nie będzie jędrna.. wiem, bo sprawdziłam. ale masaże muszą być regularne, dokładne i długie. i na efekty trzeba oczywiście czekać. u mnie pojawiły się po miesiącu. ale to nie znaczy, że z masażami możemy sobie dać spokój!

Gość do kuny rogatej
a jak te masaże robiłaś? i jak długo (tzn dziennie ile)

Gość rogata kuna
raz dziennie wieczorem, po prysznicu. (czasem też rano, ale to tak pare razy..) okrężnymi ruchami masowałam skórę piersi i dekoldu, dość mocno, żeby się zaczerwienila. czas?? conajmniej 3 minutki jedna pierś do tego używałam zwyklego balsamu ujędrniającego NIVEA tzn. nakładałam go na skórę i szorowałam do masażu używałam takiej specjalnej szczotki do tego pod prysznicem naprzemienne natryski ale to już nie tak solidnie

Do : nie chce mi się wierzyć. Mnie też się nie chce wierzyć. Ja mam 172 cm wzrostu, waże 70 kilo i mam 75 D lub 75 E. Jak ważyłam 56 kg , to miałam pod biustem 70 cm !!! To jakaś ściema z tymi 85 cm pod biustem i 56 kg wagi, albo dziewczyna nosi nieodpowiedni stanik i powinna nosić np: 75 lub góra 80 , ale F lub G

Gość rogata kuna
może nosi cały czas ten sam stanik, co ładnych pare kilo temu...

Biustonosz jest po to , aby trzymał piersi , zwłaszcza takie duże. Powinien więc mocno przylegać do ciała , a miseczki powinny obejmować cały gruczoł, aby nie uciskał gdzieś w nieodpowiednim miejscu.

ej dziewczyny a ja słyszałam, że biustu nie powinno się masować tylko jeśli juz to wklepywać delikatnie... to teraz już nie wiem.

Gość wdwrwr
Widocznie może tak byc jak pisze autorka. Ja przy wzroście 167, wadze 48 -50kg (zależy kiedy) noszę stanik 80 C czasami 75 C (w zalezności od firmy) więc to chyba nie takie nadzwyczajne, że autorka przy swojej wadze ma 85 ? może nie lubi mieć stanika werżniętego w skórę i stąd to 85? Sama znam dziewczyny kupujace 70 pod biustem a powinny 80-85 bo przecież 70 to tak fajnie brzmi w sklepie i zawsze można zapiać na ostatnią haftkę

Gość iv999
no i tak właśnie się powinno robić, stanik podczas noszenia rozciąga się i dlatego w momencie zakupu powinien być dopasowany tak aby był dobry zapięty na ostatnią haftkę

wdwrwr ja waze 70 kg i kupuje biustonosze 85 dd i wcale mnie nie uciskaja pod biustem,dopasowany ,ze zapinajac na trzecie zapecia mam jeszcze luzik

Gość iv999
tfu! na pierwszą! zależy jak patrzeć zresztą... ;/ w każdym razie po zapięciu powinny zostać jeszcze haftki bo staniki podczas noszenia ZAWSZE ROZCIĄGAJĄ SIĘ! o ;P

Zapraszam na www.biusciaste.prv.pl po dobor odpowiedniego biustonosza. Bo Twoj jest tragiczny - czego dwa dowody zwisaja Ci n klatce. Zeby nosic obwod 85 musialabys miec pod biustem, mierzone ciasno i na wydechu, minimum 90 cm. Czyli bylabys bardzo przy kosci. A ponoc wazysz 54 kg... Jak nie kupisz dobrego biustonosza, ktory odpowiednio podtrzymuje i ksztaltuje piersi (nie ma byc zadnego \"luziku\" po zapieciu!), to zaden kosmetyk cudu nie zdziala.