Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazonaaaa

czy ciaża napewno wykluczona?? prosze o poradę

Polecane posty

Gość przerazonaaaa

kochalam sie z chlopakiem 7 wrzesnia. 27-go dostalam miesiaczke. trwala jednak tylko 3 dni i nie byla zbyt obfita. dlatego zrobilam testy ciazowe. jeden 3 pazdziernika a drugi 9 pazdziernika. oba wyszly negatywne. czy ciaza napewno jest wykluczona?? (dodam tylko ze powodem dla ktorych zrobilam testy byl ogromny bol piersi utrzymujacy sie od okolo 3 tygodni, oraz bol glowy)

Gość lidia7890
nikt Ci na forum nie odpowie czy napewno:o jezeli objawy beda utrzymywac sie nadal to zrob sobie test z krwi w laboratorium koszt okolo 23 zl

Gość przerazonaaaa
a czy na ten test krwi musze miec skierowanie??

jeżeli bola cie piersi i głowa to jestes w ciazy na 100%. Za chwile dojda nudności i potrzeba oddawania moczu. Trzymaj sie

zamiast zadawac takie pytania na forum (nigdy nie bedziesz miala pewnosci, ze udzielona odpowiedz jest dobra) idz do ginekologa i sie zbadaj

Gość mosterka
niekoniecznie, mnie zarowno w pierwszej, jak i drugiej ciazy wcale nie bolaly na poczatku piersi. Ale za to nudnosci i wymioty byly od razu. Najlepiej zrobic terst w laboratorium. Nie musisz miec skierowania. Pozdrawiam

chociaz jest nadzieja, bo masz dwa testy ujemne. U mnie pierwszy test po miesiacu wyszedł ujemnie, myslałam ze mam problemy zdrowotne. Nastepny test zrobilam w ii miesiacu i wyszedł pozytywny.

Gość mosterka
ale fakt - u mnie tez Iszy test - w dniu spodziewanej miesiaczki byl negatywny. Dopiero po 2 tygodniach zrobilam nastepny i byl poozytywny. Przerazona, rozumiem, ze nie na reke by Ci bylo gdybys btyla w ciazy?

Gość olusiaaak
ale wy jestescie dziwne. zamiast doradzic aby dziewczyna zrobila badanie krwi to ktos sie wypowiada ze juz ona na 100% jest w ciazy. przerazila sie od teog co jej napsialyscie i zwiala :)

Gość Yonai**
Hej dziewczyny mam pytanko,czy w laboratorium mozna oprocz beta HCG z krwi zrobic test z moczu???w labolatorium,a i jesli tam tio ile kosztuje???z gory dzia za odp

Gość jogus
ja mam do was takie pytanie, biore od 10 miesiecy tabletki antykoncepcyjne..... i w ostatniej przerwie miedzy tabletkami nie miałam okresu (tylko plamienie przed 7 dniowa przerwa); teraz znowu mam 7 dniowa przerwe (3 dzien) i okres sie nie pojawia :( miesiac temu zrobiłam dwa tetsy i wyszły negatywne... czy moge byc w ciazy co wy o tym sadzicie? bo mi lekarz powiedział...., ze miesiaczka sie pojawi! i tyle. raczej w ciazy nie moge byc, skoro nie zapomniałm nigdy o tabletce; to była jego wypoiwedz. Doradzcie

Ja dostaje zawsze krwawienie z odstawienia 5 dnia. Poczekaj, jeszcze zostały Ci 4 dni na krwawienie. :)

Gość przerazonaaaa
no to ładnie mnie pocieszylsycie. jasne ze ciaza nie bylaby mi na reke. mam 19 lat. bylam u ginekologa to ona nawet mnie nie zbadala, powiedziala tylko ze jezeli wystapila miesaczka (mimo ze trwala 3 dni) a dwa testy zrobione po niej wyszly negatywnie to w ciazy nie jestem. i co teraz?????????

Gość przerazonaaaa
juz sama nie wiem co mam o tym myslec !! z jednej strony mowie sobie ze to napewno nie cieza bo jakim cudem, skoro kochalam sie dzien po miesiaczce, mielismy gumke, a partner nie doszedl we mnie. na dodatek dostalam przeciez miesiaczke. jednak z drugiej strony to skad te bole piersi i glowy?? jeszcze doszly bole krzyza ;( chyba umreeeee...... zrobie jutro ten test beta ;/

Gość przerazonaaaaa
wypowie sie ktos jeszcze???????? proszeee !!! pomocy !!!!

Gość justaaa i fajna madchen
ciazy tak szybko sie ni ewykryje testem niestety

po pierwsze uspokój sie :) pod drugie spokojnie:) a następnie postaraj sie o tym nie myśleć stres działa tak na okres że sie spóźnia więc zajmni sie czymś zrelaksuj sie i będzie dobrze :) no i czekaj cierpliwie

Gość przerazonaaaaa
jak to nie wykryje? przeciez jest napisane ze wykrywaja ciaze juz w dniu spodziewanej miesiaczki.... ja dostalam miesiaczke jednak byla slaba wiec zrobilam te testy. oba po tej miesiaczce. jeden po 26 dniach od stosunku, a drugi 32 dni po.......... oba negatywne ......wyniki nie sa prawdziwe?