Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdsfds

moj chlopak chce aby zrobila mu lodzika a ja jakos ie potrafie sie przelamać -

Polecane posty

Gość schizkaaaaa
oj tam ,dasz rade

Gość drtggdy
dam ci rade wysmaruj mu kutasa kałem albo mozesz mu sie oddac analnie przed sraniem jak jego fajka bedzie juz zachecajaco brazowa pujdzie jak po masle :)

Gość fdfdsfds
hahahah bardzo śmieszne ;-) mowie poważnie kurde jakos nie potrafie.czasami szkoda mi jego napradwe.jest taki smutny bo uwaza ze sie jego brzydze.

Gość fdfdsfds
ma takie smutne psie oczy jak patrzy na moje usta ......

Gość koka ina
moja dziewczyne zacheciłem bita smietana taką kupną moze byc np dr etkera nie wiem czy tak sie pisze az wkoncu sie oswoiła

Gość fdfdsfds
ja go zachecilam do swojej rozyczki big milkiem ;-) ale ja jakos nie moge.kurde moze to cos ze mna jest nie tak

Gość perwersownik
I się nie przełamuj........ to wciąga jak nałóg.... :o

Gość trtr
Ja takiego podejścia nie rozumiem. Jak wkłada ci go do pochwy to jest OK, nie brzydzisz się? Poza tym kochasz swojego chłopaka - no bo chyba tak skoro pozwalasz na bardzo bliski, intymny kontakt - a nie masz chęci dotykać i pieścić jego ciała, dotykać, przytulać, całować penis, no to i w konsekwencji wziąć do ust?

Gość fdfdsfds
własnie sie przełamałam i jeszcze mu palec do tyłka włożyłam to aż mi do gardła trysnął mniam

jak to jest ja niemam problemow z lizaniem piczki a wiekszosc kobiet balo mi sie go wziasc do buzi dziewczyny nie bojcie sie on nie gryzie

Gość fdfdsfds
a ten smak i aromat :0 no i oczywiście kawałek chleba to tego co by serek przegryść" Mastaka it's cool":)

Gość bahrika
dlatego trzeba mieć obrzezanego chłopaka - zawsze wiadomo,ze zaden serek mu sie tam nie zbierze

Gość bahrika
chociaż jak sobie przypomne jak dobrze smakował kiedys a teraz juz go nie ma :)

Gość a ja lubie
robić laseczke swojemu mężowi:P kocham go uwielbiam całować pieścić lubie tez jak on to robi nie rozumiem jak mozesz brzydzic sie swojego faceta

Gość a ja lubie
no i języczkiem w odbyt tez lubie to takie podniecające

Gość katarzynka 28
wiesz jak pytasz powaznie to ja mam ten sam problem kocham swojego meza lubie sex z nim ale za tym tez nie przepadam ale jak mamy taki super wieczor i chce zrobic mu przyjemnosc to szykuje sobie dodatkowe akcesoria ktore pomagaja mi si przelamac czyli bita smietana czasem jakis alkohol itp.. lodzik z alkoholem jest ok i jemu dostarcza to dodatkowych atrakcji. wszystko zalezy od twojej inwencji i bedzied ok a jak sie juz przelamiesz to pojdzie jak po masle.....

Gość fdfdsfds
dzisiaj mamy sie spotkac.zaplanowal mily wieczór.zobaczymy czy pojdzie mi jak po masle ;-)

Gość sciema sciema sciema
O 10:42 PISZESZ TAKI POST 10:42 fdfdsfds [zgłoś do usunięcia] własnie sie przełamałam i jeszcze mu palec do tyłka włożyłam to aż mi do gardła trysnął mniam A O 15 TAKI 15:01 fdfdsfds [zgłoś do usunięcia] dzisiaj mamy sie spotkac.zaplanowal mily wieczór.zobaczymy czy pojdzie mi jak po masle COŚ TU CHYBA NIE PASI BO WCZESNIEJ NAPISALAS ZE TO ZROBILAS A TERAZ ZE DOPIERO SIE UMOWIŁAŚ JAK JUZ COS PISZESZ TO SIE PILNUJ I TRZYMAJ SIE JEDNEJ WERSJI BO JAK KLAMIESZ TO LATWO SIE WKOPAC HAHA

Gość pff133
loda to dziwki robią kochaniutka :P

Gość fffffffggttybvcxsd
hehehehe