Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek0676756

kto studiuje i pracuje?

Polecane posty

Gość smutasek0676756

ma pytanie do osob ktore studiuja i sie ucza:nie wazne czy na dziennych studiach czy zaocznych?ja kW sobie radzicie?jak godzicie szkole i prace i jeszcze kiedy znajdujecie czas na nuke??? ja mieszzkam za granica:studiuje zaocznie i pracuej :jest mi cholernir ciezko bo nie mam na nic czau,nawet na spanie z co dpoiero mozic o nauce!!!!!!!!!!!!!!!! jeste m wykonczona,bo praca i szkola! a tutaj trzeba sieuczyc,no bo dosc ze problemy z jezykiem to jeszce ogrom notatek i ksiazek i wiele inych zrodek ktore trzeba niestety umiec??? wiec ja jestem ciekawa jak to jest z Wami?jak sobie radzicie?

Gość aguśśka22
ja pracuje,studiuje i wychowuje córeczkę. jak jestem w pracy lub w szkole córeczką opiekuję się mama ,no chyba że mój mąż ma właśnie wolne to on. ale jak wracam do domu zmęczona zajebiście. to zajmuję się córeczką(bardzo za nią tęsknie cały czas. uczę się na przerwach w pracy,w autobusach,a przed sesja zarywam noce. persen jest dla mnie codziennością, bo juzż dawno wpadłabym w depresję. jest ciężko bardzo i mam mało czasu na wszystko..czasem mam w pracy wolniejszy dzień,tak jak teraz...to odpoczywam:)