Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cala prawda o

W końcu ulga. W koncu tylko mój. Rozwodnik.

Polecane posty

Gość zrozumiesz ją
jak men będzie rzucał ciebie :P

Gość moze odnajdze szczescie
Jak mnie rzuci też zarządam wszystkiego :P

od dnia rozwodu ślad po tej kobiecie zaginął, dostała wszystko co chciała, widocznie tylko na tym jej zależało :P

Hmm. wlasnie sie dowiedzialam, ze chciala jego brata i siostre na swiadka w sadzie..:O Brat powiedzial ze ma dac sobie spokj.. a siostra, (po mimoze nie chce rozwodu) ze nie bedzie klamac.... Jego byla zona chciala aby siostra powiedziala, ze ja zostawil teraz jak dziecko sie pojawilo.. a fakt jest taki, ze ponad 5 lat temu... Co za kobita ... pozal sise Boze...

Gość moze odnajdze szczescie
Jakiś dziwak - 5 lat??? I nie mogł podjąć decyzji o rozwodzie??? A to Wasze dziecko ile ma lat???? Tak tylko się pytam bo mnie to ciekawi :-)

Gość uyfuu
Nie wiem jak to jest z komplikacjami w trakcie związku, z trójkątami rozwodami, rozpadami wczesniejszymi małżeństw i czym tam jeszcze... Wiem jedno. Casem dwie osoby tak nie pasują do siebie że wychodzi z nich to co najgorsze, i te same dwie osoby w innych związkach, z innymi partnerami są idealni. Rozpad jednego związku nie determinuje kolejnych. Każdemu zatem życzę znalezienia doskonałej dla siebie osoby i niemęczenia się w nieudanym związku. Ja też jestem z rozwodnikiem. To mój pierwszy związek, poznałam go gdy był sam, kilka lat po rozwodzie. Między nami jest cudownie i wkrótce się pobieramy. Mam też nadzieję że i jego żona znalazła sobie kogoś lepszego dla siebie.

CAŁA PRAWDA NIE DAJCIE SIĘ WCIĄGAĆ W TE GIERKI, a jego siostra niech się nie wtrąca i powinien zn ią o tym porozmawiać! wygląda na to że rodzona siostra chce mu życie zmarnować?! Niech on SAM z nią to załatwi !! najgorsi są pośrednicy!

siostraw lasnie powiedziala, ze nie bedzie klamac przeciw bratu... i ze wolalaby nie zeznawac... ale ejsli ja wezwie to powie prawde, ze nie zyja ze soba;) jednak wczesniej rodzina jego byla przecw niemu:( teraz im sie poprawia..

Gość ile lat ma twój prawie mąż
i powiedz czy są dzieci z pierwszego małżeństwa i w jakim wieku?

Gość uyfuu
Przecież dużo jest takich związków. Co ci da odpowiedź? Też ci mogę odpowiedzieć i czy to coś zmieni?

to odpowiedz

Gość uyfuu
Mój narzeczony ma 37 i dziecko dziewiętnastoletnie z którym nie mamy kontaktu. :P

Gość i co dalej
Jak to ma wygladac? Po tych 5 latach?

37 lat i 19-letnie dziecko??? cała prawda o ---> powiedz jesteś przygotowana na fakt, że skoro jest dziecko, to bedą a przynajmniej powinny być jego częste kontakty z ojcem,z matką dziecka też nie da sie ich uniknąć, czy jesteś przygotowana na płacone na dziecko alimenty, na wspólne z nim wakacje?

Powodzenia.... kiedyś był tu podobny tematycznie topik. tez szczekano:P:P:P:P:P Spokoju!

Gość i co dalej
A wasze dziecko ile ma lat? Jak to chcecie rozwiazac?

Gość uyfuu
ano, dokładnie tak z tym wiekiem, nic dziwnego że od razu po ślubie wszystko im się rozpadło, tym bardziej że mieszkali u rodziców jednego z nich (żony), którzy mieli decydujące zdanie w sprawach małżeństwa

tak poniewaz trwa to jzu od 3 lat... wiedzialam o jego synie od samego poczatku... z checia widzialabym go czesciej u nas... jednak jego zzalosna matka... stara sie je za wszelka cene ograniczyc. A zalezy mi na tym by nasza corka miala kontakt z bratem! Płacił alimenty 3 lata ... w takiej wysokosci ze wystarczyloby na utrzymanie 4 co najmniej 3 osobowej rodziny.. na szczescie sie to skonczy... (po prostu zacznie oplacac szkole,,.. kupwac ubrania itd,,, a do reki przyznane e drobne). Anouk wiem, czytalam.

Gość i co dalej
Hmm...od 5 lat nie żyją a twoja córka ma 4 lata. Szybko mu polszło. Ale życzę najlepszego, mimo waszych zawiłości. Dziecko tyle lat bez tausia! Jak to tłumaczyłaś?

Gość i co dalej
tak poniewaz trwa to jzu od 3 lat... wiedzialam o jego synie od samego poczatku... z checia widzialabym go czesciej u nas... jednak jego zzalosna matka... stara sie je za wszelka cene ograniczyc. A zalezy mi na tym by nasza corka miala kontakt z bratem! Płacił alimenty 3 lata ... w takiej wysokosci ze wystarczyloby na utrzymanie 4 co najmniej 3 osobowej rodziny.. na szczescie sie to skonczy... (po prostu zacznie oplacac szkole,,.. kupwac ubrania itd,,, a do reki przyznane e drobne)." To jak płacił te 3 lata alimentny, a dziecko ma 7 miesięcy? :D Pogubiłaś sie koleżanko! :D :D

CAŁA PRAWDA... no to super że jego siostra chce pomóc, ale pamiętajcie najlepiej nic na siłe i postaraj się porozmawiać z narzeczonym aby rozwieżc się jak najszybciej. Mój mąż miał 2 sprawy i na 2 już orzekli rozwód :) A tej córenki to Ci zazdroszczę :) powodzonka 🌼

Gość i co dalej
tak poniewaz trwa to jzu od 3 lat... wiedzialam o jego synie od samego poczatku... z checia widzialabym go czesciej u nas... jednak jego zzalosna matka... stara sie je za wszelka cene ograniczyc. A zalezy mi na tym by nasza corka miala kontakt z bratem! Płacił alimenty 3 lata ... w takiej wysokosci ze wystarczyloby na utrzymanie 4 co najmniej 3 osobowej rodziny.. na szczescie sie to skonczy... (po prostu zacznie oplacac szkole,,.. kupwac ubrania itd,,, a do reki przyznane e drobne)." To jak płacił te 3 lata alimentny, a dziecko ma 7 miesięcy? :D Pogubiłaś sie koleżanko! :D :D

CAŁA PRAWDA... no to super że jego siostra chce pomóc, ale pamiętajcie najlepiej nic na siłe i postaraj się porozmawiać z narzeczonym aby rozwieżc się jak najszybciej. Mój mąż miał 2 sprawy i na 2 już orzekli rozwód :) A tej córenki to Ci zazdroszczę :) powodzonka 🌼

ico dalej.. proponuje przeczytac topic od poczatku.. po 1) dziecko ma 7 tygodni nie miesiecy...po 2) \"alimenty\" placil na dziecko kttore ma z tamta kobieta.. a 3 lata to czas ktory mniej wiecej ze soba jestesmy..:P dotarlo?? Tobie tez sie kurs przyda:P

cała prawda o :) zyczę Wam szczescia. Wiem , ze o miłosc nalezy dbac, więc jeśli z jakichs powodów wygasła gdzie indziej i narodziała się na nowo, to trzeba tej miłości wyjśc na spotkanie. :) i cieszyc się ze jest

Gość i co dalej
Ubaw po pachy.....szkoda ze tak czasami wyglada zycie. Bo ty sciemniasz kolezanko! I tylko dzierci zal - bo chyba z ta glupia zona tez ma dzieci?