Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galanina

Jakie jest prawdopodobienstwo???

Polecane posty

Gość galanina

Kochalam sie z mezem, stosunek przerywany, i wyciagnol zbyt pozno i troszke spermy dostalo sie wiadomo gdzie, poszlam sie szybko umyc a okolo 3godz pozniej dostalam okres i tak sie zastanawiam jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze????????????? dzicka narazie nie planuje bo mam studia na glowie jeszcze no ale jakby sie przdarzylo to ok??? po jakim czasie powinnam zrobic test ciazowy i czy wogle warto ??? bo jesli przed okresem a wlasciwie nawet w tym samym dniu?? mam dylemat???

Gość galanina
?????????????

Gość wiii
Jeśli zaraz potem dostalaś normalnie okresu to moim zdaniem szkoda peniędzy na test ciążowy. Napewno nie jesteś w ciąży (pisze z wlasnego doświadczenia). Ale jeśli bardzo chcesz zrobić test to są takie które wykrywają ciążę już po tygodniu.

100, 99, 98, 97.... tak bardzo nie chcę być niemiła.....nic nie powiem, nic nie powiem...........

Myślę, że prawdopodobieństwo jest bardzo małe, ale jak wiadomo 100% pewność daje tylko abstynencja. ;) Podobno są testy, które wykrywają już 3-dniową ciążę. Pamiętaj, że ciąża nie równa się trzem dniom od zapołodnienia. Myślę, że powinnaś być spokojna, bo nerwy tylko opóźnią kolejną miesiączkę. Jeśli chodzi jeszcze o testy, to najlepiej robić w dniu spodziewanej miesiączki. ;) Pamiętaj, że stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji. Warto pójść do lekarza po tabletki i cieszyć się mężem do końca. :) A jeśli nie możesz tabletek, to choćby prezerwatywy. Pozdrówka. :)

Gość galanina
dziekuje za odp tak wlasnie myslalam ze mala szansa ale niepewnosc pozostaje...