Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhh

MOTOROLA V3. kto ma??

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhh

odkupiłam kom od kolegi ale nie wiem czy też jest do tego usb(powiedział mi ze nie ma) i szukając po stronach czytam ze jednak ciul mnie okłamał, a co z przeszyłaniem fot i muzyki na kompa?? słyszałam ze wielu ma z tym problem... ale szajz

Gość .........................mm
Mot.v3 ma port mini USB. Do przesyłania fotek i muzyki potrzebny jest program Mobile Phone Tools.

Gość dejot
zawsze myślałem ,że telefon służy do dzwonienia a nie muzy i fot :/....te dzieci neostrady

do podłączenia wystarczy kabel mini USB. jeśli chodzi o muzę to raczej w grę wchodzą tylko dzwonki, a pamięć wewnętrzna to ok 6Mb, z drobnymi różnicami w zależności od sofu. Czyli jedna średniej długości piosenka przeciętnej jakości i pamięć zapchana...

nie okłamał Cie, bo w zestawie nie ma kabla usb, jesli chcesz zrzucac foty możesz sobie dokupić, to jakieś 2 dychy tylko :P możesz ewentualnie dokupić bluetooth, ale przez usb będzie szybciej no i co do mp3 to juz Ci napisali, v3 ma za mało pamięci i nie ma możliwości dodatkowej pamięci tam dołożyć, ale aparat ma całkiem ok zamiast Mobile Phone Tools polecam program p2commander, do kazdego fona moze byc nie tylko do motki i mozesz grzebac w ustawieniach systemu, więc wyrzucić filmy czy foty, ktore tam są teoretycznie na stałe , problem w tym, ze jesli sie nie znasz to mozesz coś spieprzyć :D

dziurka to żeś doradziła, a potem będziesz naprawiać online, jak telefon przestanie dzwonić?? :D p2k to program dla tych, którzy potrafią w telefonie grzebać (laik w ciągu 1 minuty fona ubije) i jest to możliwie najgorszy program do obsługi plików multimedialnych ;] a kabel usb był w zestawie - ojciec dostał ;)

moja znajoma nie miała w zestawie, a kupowała pakowany fabrycznie, więc nie wiem od czego to zalezy :) a co do mojej porady, to ja jakoś za bardzo wierzę we wrodzony ludzki intelekt i intuicyjne wyczucie techniki:P, zwłaszcza wsród młodego pokolenia :D

telefon jest bardzo fajny jesli chodzi o wyglad i wciaz mam do niego sentyment :) natomiast zapomnij o muzyce i zdjeciach ;)

mnie tak kusiło, żeby wziąć v3, jak szukałam dodatkowego telefonu, ale w końcu postawiłam na v3x - już kiedyś miałam taki fon, a jak na dzisisiejsze czasy ciągle spoko telefon ;) Motorola w v3 źle rozwiązała rozdzielczość wyświetlacza. Jakby było 240x320px to byłoby świetnie. Pozostali przy 176x220, które pakowali w v300,v500 i v600 przy mniejszych wyśwetlaczach i jakość jest do dupy.