Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja kaja

mulaci w Polsce

Polecane posty

Gość mulatka81
czesk kochane? Jestem mulatką i mam pytanie czego brakuje wam kochane mulatki w Polsce jeżeli chodzi o kosmetyki? chodzi mi o włosy? Proszę o szczera odpowiedz:)

Gość mama wesola
Moge wypowiedziec sie na ten temat w pelni. Mohje dziecko jest mulatem. Przez pare lat mieszkalam z nim w Polsce. nie bylo najgorzej, ale to dzieki mojej wspanialej rodzinie, znajomym itd. Gdy moj syn byl maly (w wozku) bylo zupelnieok, pozniej zaczelam wychodzic z nim np. na plac zabaw-poniewaz garnl sie do dzieci, te jednak nie wszystkie byly mile..ale szczerze mowiac, myslalam, ze bedzie gorzej. od paru lat mieszkam w Niemczech, tu tez mj syn chodzil do przedszkila, teraz do szkoly. Przestalam w koncu martwic sie o to, cz bedzie mial przykrosci. Nie mam najmniejszych problemow. Zycze innym mamom, by ludzie, ktorzy stana na drodze ich dzieci byli "Slepi" na koklor skory.

W mniejszych miejscowościach budzi to jednak pewną sensację, szczególnie gdy matka wychowuje dziecko samotnie lub z ojczymem Ale ogólnie myślę, że nie jest źle :) Aha, starsi ludzie nieraz bluzgają, nawet na zagranicznych studentów którzy jakoby "przyjechali kraść", lecz nie ma co się przejmować osobami myślącymi przy pomocy głupich stereotypów i oceniających po kolorze skóry

Gość Nika_5124
Za dwa miesiace zostane mama mulata..... jego tatus rowniez stracil nami zainteresowanie kiedy bylam w 2 miesiacu ciazy.... Bardzo martwie sie jak to bedzie. Wiem, ze napewno znajda sie osoby ktorym kolor skory mojego dziecka bedzie przeszkadzal ale za punkt honoru postawilam sobie to zeby moje dziecko mialo wpojone poczucie wlasnej wartosci. Zeby nie przejmowalo sie glupimi i niedojrzalymi opiniami zakomoleksionych ludzmi. Mam nadzieje, ze uda mi sie wychowac mojego pieknego (bez watpienia:D) syna na szczesliwego i lubianego czlowieka.

Gość Tolerancyjny Zenek
Ciekawe kto będzie płacił alimenty na tego bachora ; ni jak to kto ? Głupi polaczek

Gość Nika_5124
Na ciebie rodzice mowili bachor? Bardzo mi przykro....... Nie mam w planach wmawiam, zadnemu plakowi ze to jego dziecko hahahaha wiec raczej nie bedzie on placil alimentow ;D chyba, ze ty jestes na tyle bystry ze dalbys sobie wscisnac czarne dziecko :D

Gość Nika_5124
Mysle, ze napewno :D i drzewo mu kupie bo jak biale dziecko zaczyna raczkowac to czarne najpierw siedzi na drzewie ;) schodzi kolo 3 roku zycia :D

Gość Tolerancyjny Zenek
Polaczek za nieplacenie alimentów i dzie do paki , a czarnuchy ? Ech ci to maja życie ; przyjedzie , zarucha gratis kilkanaście panienek i wypad do UK , tam dają większe zasiłki , na chuj ma pracować . Ciekawe , dlaczego Polacy stają się rasistami

Gość Nika_5124
Mieszka w innym miescie ale w Polsce....... pracuje tam. Przysyla co miesiac drobna kwote pieniedzy i niby sie cieszy, ze bedzie mial dziecko. Ale nie jestesmy razem i nie sadze, zebysmy byli.

Gość Nika_5124
Mysle Vamos, ze nie ma sensu z toba dyskutowac bo twoj poziom i iloraz inteligencji nie wynurza sie poza wysokosc wlasnie tego krowiego placka. Wiec sam sie taplaj w kupie, ktora produkujesz ;D

Gość KotekkY
Ale przyznajcie kobietki ; jeśli byście znaly czarnego , o którym byście wiedziały , ze ma w spodniach 26 cm ( chodzi o wielkość wacka)to smolych miałby 97proc szans , ze was wyrucha , bez względu na wszystko inne . No może troszkę przesadzilem . Ale tak 22 cm

Gość Nika_5124
nie wiem kotek do jakich kobiet jestes przyzwyczajony.......... nie widzialam jeszcze, zeby kobieta slinila sie na widok wilkiego wacka tak jak chlop na widok cyckow. A swoja droga to takie komentarze pisza ci faceci, ktorzy czarnym tylko moga zazdroscic ;D

Gość KotekkY
Pozazdrościć? A czego niby? Że dopiero co z drzewa zeszli? Ze wstydu bym sie spalił gdybym miał dłonie i stopy białe a reszte czarna :D I eszcze usta jak brzegi wanny :D

Gość njknjk
I co warto bylo puscic sie z czarnym? NIe wiedzialas, ze dla czarnych polki sa dobre tylko do seksu, sa uwazane za latwe, bo wiadomo, ze zadna kobieta z zachodu by nie poszla z takim czyms do lozka?:O fuuuj

Gość njknjk
dlaczego nie widuje sie francuzek, ktore zostaly same z mulatem, wloszek, hiszpanek, tylko wlasnie polki??

Gość KotekkY
Nika o ile cie zrozumiałem to popuściłas szpary czarnuchowi, który cie olał a my z naszych podatków będziemy teraz pokrywac koszty twoich kurewskich praktyk?

Gość Nika_5124
hahahha oj rozsmieszyliscie mnie tylko, rozsmieszylliscie....... probujecie nam, kobietom ktore maja lub beda mialy czarnoskore dzieci ublizyc ale na mnie to nie robi absolutnie wrazenia ;D Ciesze sie, ze jestescie takimi znawcami kto w jakim kraju z kim spi i ma dzieci. Nie o mnie zle swiadczy moje dziecko bo nie bede miala go z koza lub psem tylko czlowiekiem ale o was, ze sami niewiele soba reprezentujac ponizacie innych ludzi. No i jeszcze skad pomysl, ze wy bedziecie utrzymywac mnie i moje dziecko? Tego nie rozumiem juz w ogole ;D Ladnie nazywacie zwiazanie sie z czarnym - puszczaniem sie...... aha - czyli z bialym tj upojny, namietny i niezapomniany sex a z czarnym zwykla ruchawka za stodola? Hahahhaha no dobra - jak macie takie pojecie to ok. Nie bede was wyprowadzac z bledu.

Gość pracuję w przedszkolu
Przez naszą placówkę w ostatnich latach przewijają się różne "egzotyczne" dzieci - czarnoskóre, arabskie, ormiańskie... Inne dzieci same z siebie NIGDY im nie dokuczały ani nie dyskryminowały. Za każdym przejawem "dziecięcego rasizmu" kryli się dorośli, ściślej mówiąc: rodzice. Dla takich małych dzieci nie ma znaczenia kolor skóry. Bawią się razem, nawet jeśli mówią w innych językach. To jest wspaniałe! Niestety "biali" rodzice bardzo często psują tę beztroskę swoimi uprzedzeniami. Skąd wiem? "Mama powiedziała, że on jest murzynem i mam się z nim nie bawić" - powiedział 4-latek... Jasna sprawa, dziecko samo by na to nie wpadło! Zważywszy, że w tej konkretnej sytuacji sprawa dotyczyła akurat arabskiego dziecka, nie czarnoskórego czy mulata... Niestety sytuacja dramatycznie zmienia się w szkole podstawowej, bo tam już dzieci dostrzegają różnice, a dodając do tego poglądy wyniesione z domu - mamy co mamy... Często niezbyt przyjemne sytuacje.

Gość kjoko
nie chrzan, ze cie to nie rusza. Musisz po prostu udawac twarda, bo inaczej zostalabys zjedzona przez ludzmi (ale tylko ty, czarnego nikt by nie tknal:D). Rusza cie to rusza, szczegolnie, ze zostalas sama🖐️

Gość Nika_5124
jesli tak mowisz to napewno tak jest ;D

Gość Ganta
Ja całym sercem dyskryminuję brudne rasy całym sercem swoim :)

Gość Nika_5124
Podsumowujac temat dochodze do wniosku, ze to wy macie problem no i w sumie nic mi do tego. Tacy jak wy wychowuja rasistow jak i czarni rodzice wychowuja na rasistow swoje dzieci. Idiotow na tym swiecie niestety jest opor. Powiem tylko tyle, ze dyskryminacja jest (niestety glownie tylko teoreycznie) karalna - jesli jest to przestepstwo to i patologia. A wiec gratuluje.Normalny czlowiek z normalnym poczuciem wlasnej wartosci ma ambitne hobby, ktore pozwala mu sie rozwijac a nie sciga slownie lub fizycznie innych ludzi. Zwiazek z czarnym i posiadanie z nim dziecka karalne nie jest - nie mam sobie nic od zarzucenia. Pozdrawiam :D