Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga_Agniecha

Jak to jest

Polecane posty

Gość Aga_Agniecha

No wlasnie jak to jest, kolega (wsumie znajomy, bardzo malo sie znamy) zaprosil mnie na wesele ( nie znam pary mlodej), mam zaproponowac dolozenie sie do prezentu? Bo jakos tak glupio mi sie nie skladac :|.

Gość jeśli on cię zaprasz
to obowiązkowo no pokrywa koszty ty i tak musisz sobie sukienke kupić iść do fryzjera itd.

możesz zapytać z grzeczności, on powinien odmówić. ale kwiaty możesz ewentualnie kupić

Gość Aga_Agniecha
nie stac mnie na prezenty ehh zaproponowałam mu 10 zł max 20 to sie obraził eh

Gość ale matoł ....
obraził się? ale matoł... to po co Cie zapraszał? jakieś super-zajebiste ma być to wesele czy co? każdy gość wyjeżdża beemką? :) ja bym sobie kazała jeszcze zapłacić że z nim idę skoro to tylko znajomy ;)

Gość Aga_Agniecha
no masakra powiedział ,ze nie bedzie brał takiej lamuski bo myslał ze jestem dziewczyna z klasa;/

Gość ale matoł ...
no ale ten koleś chyba w innej klasie pomyka? klasie naciągaczy i matołów.

Gość Aga_Agniecha
nie wiem:( problem mam juz z glowy ja nigdzie nie ide!!

Gość aggiiee
wiesz, facet jest beznadziejny.. to on Cię zaprasza i Ty oprócz ewentualnych kwiatów co wcale nie jest obowiazkiem nie mmusisz dawać złotówki.. on Cię zaprasza i on płaci.. Ty robisz mu grzeczność że z nim idziesz.. nie znasz nawet młodych.. ja myślę że on sobie wykombinował że znalazł naiwną która mu sie dołoży do prezentu..

Gość Aga_Agniecha
tez tak sądze ale wiecie co ..to szczeniak .. i teraz opowowiedział na osiedlu ,że mnie zaprosił a ja powiedziałam,że nie ide bo nie dam 20 zł :| niezłą opinie mi narobił .......

Gość aggiiee
opowiedz koleżanką o tej sytuacji.. nawet teraz zadzwoń. wiesz, to jest tak, Ty kupujesz prezent jak zostajesz zaproszona przez Młodych, w innych wypadku mozesz ewentualnie kupić kwiatki ale nie musisz.. Ty idziesz po to aby dotrzymać mu towarzystwa i z nim potańczyć, a on sobie wykombinował znajdzie sobie sponsora który mu się dołoży do prezentu - co za idiota

Gość aggiiee
a na przyszłość nie proponuj żeby się dokładać do prezentu 10 czy 20 zł, tylko ewentualnie zaproponuj że kupisz kwiaty.. za 20 zł to już całkiem ładny bukiet można zrobić.

Gość aggiiee
kupisz kawiaty a nikt ich ceny znać nie musi.

Gość Aga_Agniecha
wiem ale on do mnie przyjechał i powiedział ILE DAJESZ? chciał kupić pani młodej perfumy chanel a mlodemu rolexa

Gość aggiiee
żartujesz? tak powiedział? co za dupek

Gość Aga_Agniecha
i wtedy powiedziałam, ze 20 zł boze jak ja zaluje to głupio brzmi ale mam teraz tyle wydatków ;(

Gość aggiiee
nie masz czego żałować. choć 20zł to rzeczywiście głupio brzmi, jednak tak jak mówię on nie powinien nawet pomyśleć żeby Ci takie pytanie zadawać. lepiej by zabrzmiało gdybyś powiedziała że mozesz kwiaty kupić. zrozum że to jego znajomi jego zaprosili nie Ciebie. I Ty nie dajesz nic.. z wyjątkiem swojej obecności.. robisz jemu przysługę.. dla Ciebie to i tak jest kłopot.. niespodziewane wesele.. musisz kupić coś do ubrania na nie.. nie masz czego żałowac niewarto się zadawać z takimi dupkami.. wyślij mu na maila link do tego topu niech poczyta. moze mu się glupio zrobi.

Gość Aga_Agniecha
wiem,ze glupio brzmi ale jestem w takiej sytuacji ,ze szok musze odkladac na tusz do rzes;/ i dla mnie 2o zł to był wydatek moglam sobie za to kupic fluid teraz czuje sie jak idiotka.. kolezankom powiedziałam prawde itp ale reszta? niektorzy ze mnie teraz kpia ;| czuje sie fatalnie!!;(

Gość aggiiee
nieprzejmuj się. Ci co Ci mają wierzyc Ci wierzyć będą. ewentualnie im wytłumacz. on przdstawił to po swojemu.. a tak naprawdę gdyby wszyscy znali wersje prawdziwą, że zaprosił Cię na wesele.. do obcych ludzi i chciał żebyś się dokładała.. to on by wyszedł na dupka.. taka jest prawda.. daj spokój. niedługo zapomną wszyscy.

Nie musisz sie do niczego dokladać, to nie jest impreza za którą płaci twoj chłopak, zostal zaproszony z osobą towarzyszącą. To jego rodzina więc daje prezent, ty tylko towarzyszysz. I tak będziesz pewnie miała wydatek na kiecke itp. więc on po prostu daje prezent od was.

Gość wiii
Boże, że też tacy idioci chodzą po tej ziemi :/ Jak można być takim kretynem??!! No to jest dla mnie nie pojęte.... A Ty sie nie przejmuj, ojej go cieplym moczem. Jako osoba towarzysząca moglaś co nawyżej kwiatki kupić (za 20zl są juz fajne bukiety, wiem bo sama takie kupuje) i to też jak byś ewentualnie miala taką fantazję a nie że jakiś pólglówek sobie wymyślil że kupi nie wiadomo co żeby się pokazać że co to nie on i na co to go nie stać a w rzeczywistości na gówno go stać! Szok!

Gość Aga_Agniecha
i chyba tak zrobie, zjeb***ie mu opinie,ze az sie poplacze.....