Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne no.

Głuche telefony gdy ktoś z domowników wchodzi do domu

Polecane posty

Gość dziwne no.

Wiem,że to głupie i pewnie oznaka histerii ale od piątku za każdym razem gdy ja z mężęm lub córką wchodzimy do mieszkania w bloku ,ktos dzwoni z zastrzonego numeru i odklada sluchawkę gdy tylko ją ktos od nas odbierze :O Raz myslalam,ze moze to pomylka ale gdy od niedzieli na powitanie czeka nas takie cos to juz nie wiem co robic:O Fakt,ze na mej ulicy rowniez w mym bloku byly kradzieze mieszakan jakis rok/2 latra temu ale zawsze na parterze:P Mieszkam na 3 pietrze. Sąsiedzi nalezą do spokojnych ludzi no moze poza 'egzotycznymi' obcokrajowcami,ktrozy co rusz urzadzają imprezki z mlodymi pannicami:P Choc mniejsza z tym. A i 'narazic' itp się nikomu nie naraziliśmy. Więc nie wiem o co chodzi...

Gość dziwne no.
czy w takim przypadku np zmienic i zastrzec nr telefonu czy co ? Policja mnie wyśmieje :P więc...

Gość hmmmmmmmmmmmmm
nie odbieraj ich przez jakis czas i sie zobaczy... bo faktycznie troche to nieciekawe...

Gość jfdlagvbtho
Niekoniecznie włamywacze, choć i to możliwe. Po co jednak włamywacz miałby dzwonić, jak widzi,że ktoś wchodzi do swojego bloku. Tak się robi, kiedy jest się pewnym,że nikogo nie ma w domu i tylko zlodziej chce się upewnić, że tak jest rzeczywiście. No chyba,że dzwoni też pod waszą nieobecność.... Warto to sprawdzić, możecie założyć sobie takiego szpiega, który będzie rejestrował przychodzące sygnały, ale to tylko tepsa może zrobić. Jest jeszcze druga, bardziej dla ciebie przykra opcja, bardziej też prawdopodobna....To nie złodziej tylko raczej, hm, złodziejka...cudzych mężów.

Gość hmmmmmmmmmmmmm
fakt,ze z mezem zyjemy w separacji i jest on ;gosciem' dla nastoletniej corki w tych dniach (choc dzis i wcozraj nie) mieszka w calkiem innej dzielnicy i faktycznie na boku jakąś tam ma :OTak czy siak zadnej osobniczki na ulicy czy w samochodzie nie zaobserwowałam. Wczoraj nawet jak corka w poludnie weszła do domu wczesniej takowy telefonik ją przywitał.

Gość co za wpadka
czyżby autorka sama wymyśliła temat, żeby jej ktoś współczuł? :P

Gość wtopiłaś
hehehhe tępaku jak sama sobie odpowiadasz to pilnuj, zeby nicki zmienic

Gość dziwne no.
ale z was świnie

Gość tomasz221
Warto ostrzeć innych o tego typu sąsiadach, którzy tylko utrudniają życie. Można to zrobić za pomoca serwisu http://wredny-sasiad.pl To nowa idea, by pomagac innym. Być może Ty także za jakiś czas nie bedziesz wiedzieć, kogo zastasz w swoim nowym bloku?