Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millka24

Co byście zmieniły w tej sukience?

Polecane posty

Gość kolekcja rozy
te kwiatki z boku bym wywalila i troche mniej tej szmaty na brzuchu zeby nie wygladac jak w ciazy

Gość millka24
Bo ja jestem w ciąży ;)

Gość wcale nie jest wolny
wszystko - materiał, wcięcie w talii - na razie go ewidentnie brak.

Gość millka24
A kwiaty będą mniejsze, te są tylko do przymiaki

Gość millka24
Wcięcia w taliii niestety już nie mam ale suknia z tyłu jest jeszcze rozwalona, jak mnie krawcowa "ścisła" tak jak będzie po zawiazaniu wyflądało dużo lepiej :) Kurcze nie mówcie, że tak źle :(

Gość millka24
*wyglądało

nałożyłabym kwiatki z koronki na tiul... z zakładek bym zdieła.. i dołożyła jeszcze jedna warstwę tego tiulu :)

Gość góra zupełnie nie pasuje
do dołu tej sukni... ani materiał, ani kolor, ani te kwiaty. Wszystko razem tworzy mish - mash. Przepraszam za krytykę, ale takie jest moje zdanie

Gość millka24
:( to co ja mam robić?? Co poprawić jejku wesele za 1,5tyg Chce mi się bczec :(

co wy piszecie? macie pojecie o szyciu?? nie... to nie piszcie o zmianie całej sukni! tylko piszczcie co jest możliwe do zmiany... a nie ma za dużo możliwości! a co Tobie sie w niej nie podoba? masz możliwość dostania koronki takiej co jest na gorze sukni?

Gość millka24
Eto kochana suknie odbieram za tydzien jest niedokonczona, moze koncowy efekt będzie lepszy? :( Mi sie nie podoba ta góra sukni wolałabym coś takiego: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aa592ec31a39101a.html A może to mniej więcej takie będzie tylko teraz póki nie jest skończona tak wygląda??? To miał być najpiękniejszy dzień... :(

Gość millka24
z koronka nie ma problemu, najwyzej pojade znowu do krawcowej po zmiany, i tak jest jeszcze surowa

Gość kakkaka
Suknia jak suknia obleci, to brzuszysko w niej jest ble.

nie będzie... chyba ze podniesie ci taftę do góry... tak jak na focie co pokazałaś.. moim zdaniem jest za nisko... sukienkę masz szyta na miarę czy przerabiana?

Gość millka24
Jest szyta na miarę, w dobrym salonie, tafta ma być wyżej ale nie wiem o ile :( nie życzę nikomu czuć sie tak jak ja.

na moje oko kolo 10 cm.. pod sam biust! koronka jest w jakim wzorze? może coś na tiul daj? żeby był bardziej widoczny? porzucać kwiaty (jak jest możliwość wycięcie ich z koronki)

Gość tak naprawde
kochana bedziesz slicznie wygladala, sukienka bardzo ladna,kwiatki mozesz zlikwidowac i do zdjec oraz w kosciele trzymac bukiecik czego malego ladnego z przodu, a brzuszek pokazuj dumnie bo bedziesz miala dzidziusia,najwieksze cudo na swiecie razem z Toba w tym dniu.moze Cie nawet kopnie w trakcie przysiegi.zapamietasz to na zawsze glowa do gory , na pewno slicznie bedziesz wygladala

Gość millka24
Dziękuję przedmówczynio - tak naprawdę - nawet nie wiesz jak miło było to przeczytać. Nie wiem czy ktoś przeżywał takie rozczarowanie, ale to okropne uczucie nawet nie mam ochoty szukać biżuterii do tej sukni, odechciało się wszystkiego. I pewnie wszyscy będą komentować na ślubie jak wyglądam a ja sama będę się źle czuć. Obyś miała rację, że tak nie będzie 🌼

Gość millka24
Acha takie 3 pasy pociągnąc na tafcie tak? Tylko czy tafta sie przez to nie zdeformuje?, dalej się będzie tak układac czy raczej nie?

Gość millka24
TFU POPRAWKA na tiulu, nie na tafcie

przesadzasz, dziewczyno. Jestes w ciazy i nie ma cudow zebys miala 55 cm w pasie. Kwiaty w dlon i wszystkiego Naj :) Nie bedziesz super wiotka ale to nei najwazniejsze - masz byc szczesliwa wiec duperelami sobie glowy nie zawracaj :)

tafcie sie nic nie stanie.... a moim zdaniem nabirze uroku suknia... ale to ma sie tobie podobac.. :) i glowa do gory :*

Gość millka24
Jutro dzwonię do krawcowej, mam nadzieję, że jeszcze nie zabrała się za moją suknie i mogę jeszcze zmienic zdanie. Tylko co powiedzieć, ze nagle mi sie nie podoba, że mam watpliwości? Jestem Ci bardzo wdzięczna za pomoc 🌼 dziękuję, bardzo mi pomogłaś, teraz "tylko" muszę poprosić o przymierzenie tej koronki na tiulu.

spytaj czy suknia już wykończona? i czy możesz nanieść małą poprawkę. :) ile ona kosztuje, jeśli można wiedzieć?

Gość millka24
Eto - czy nwg. Ciebie da się tą taftę podnieść wyżej, czy dużo przerabiania będzie i trudu? Astro - tu nie o pas chodzi co o całą suknię niestety